Hetkel entu 5 peal tõesti.
Rightstari ehk eelmise crunchi mängu järgselt tegin 4 rahulikku mängu jutti ning tuju oli peale viimast rahulikku ehk westknightsi mängu 12 peal ja kukkus madikase mängu alguseks 10 peale. Crunchides Rightstari mängu oli entu kõrgem muidu. Tookord eelneva mängu lõppedes 14 (seda vaatasin) ja mängu alguses ilmselt 11-12 (ei kontrollinud tookord). Seega 4 rahulikku mängu päris ei taasta entut. Viie rahulikuga aga tõenäoliselt taastub küll nii ära, et erinevus jääb komakohtadesse.
Ma muidu Äpudega mängu suhtes olen 50-50. Tal otseselt justkui ei oleks põhjust seda võitu tahta. Sest publikut ta juurde ei saa (praegu tal iga ilmaga 100% täituvus), minuteid lasi põhidel juba kuluda ning karikast pudenemine oleks halb. Ainuke oleks, et saaks meistri-liigas silma pähe. Seega ma võib-olla isegi võidaks rahuliku suhtumisega. Võib-olla alahindan entu osakaalu ka. Mõtlen seda veel, põhimehed igal juhul mängivad.
Ma jälgin Entu taastumist, panen siis mingi kokkuvõtte :). Arvan, et Laluna mängu alguseks 7 (ühe rahulikuga) või 8 (kahe rahuliga) võiks kätte saada.