Likce, evo posle mnogo vremena sam dosao na forum i video jednu novinu koju do sada nikada nisam video. Necu reci koja je, ali hocu da se uljucim u projekat pomaganja svim mladjim korisnicima. Nikada u zivotu nisam procitao taj prirucnik, ali cu na osnovu svog dosadasnjeg iskustva pomoci svakome kome treba pomoc. Iovako dobijam bar jednom nedeljno jedan mail u kome neko od novajlija ili onih koji su zaglavili traze neki savet. Kome sta treba tu sam...
Mada koliko znam, ovde su sve dobronamerni momci koji zele da pomognu novim korisnicima, samo je pitanje ko to radi ispravno a ko ne. Po meni je bitnije da dobri menadzeri daju savete osrednjim menadzerima, a osrednji pomazu "najmladjima" i da se stvori piramidalni sistem "dobrodoslice". tako ce i menadzeri koji su tu 4-5 sezona mozda uociti svoje nedostatke i odma ih proslediti novajlijama, da ne grese isto kao i oni... Svi smo mi negde gresili do sad u vodjenju svojih klubova i mislim da se samo greske trebaju prenositi od uva do uva, a da dobre stvari svako od nas treba radi individualno. (treniranje 22 godisnjaka, treniranje 18 godisnjaka, day trading, +35 klub)
Evo ja cu jednu od svojih gresaka podeliti sa vama sada i mislim da je bas to topic koji treba da otvorimo gde ce svako od nas napisati gde je pogresio. Iz toga ce mnogo novih i mladjih korisnika naci odgovor na svoje pitanje:
Gradio sam arenu na pocetku i tezio da sto pre stignem na 10000 mesta, ne shvatajuci da mi je ekonomski bilo bolje da tek kad skupim konstantnost od 90 posto na maximalnu cenu povecavam odredjena sedista koja su najpopunjenija.
Pozdrav i poruka da Vam ne treba niko u dobru, vec u zlu ;))
Samo napred tutori!