Eline sağlık. 4 saattir elektrik kesik, telefondan da bu kadar yazabiliyorum. Skora şaşırmayın. Ribaund farkı ve onun daha formda olması getirdi bu sonucu.
Edit: Elektrik 6 saatlik kesintiden sonra geldi nihayet. Maçın skor tablosuna bakınca aslında şut yüzdelerinin hemen hemen aynı olduğunu (benim %36,5; MKE'nin %37,5) gördüm. Ama ilk 5'teki iki uzunu 10 hücum ribaund'u alıp toplamda da 36 ribaund toplayınca fazladan 14 şut imkanı bulmuş. Buna karşın ben yalnızca 1 hücum ribaund'u alabilmiş ve 34 ribaund toplayabilmişim. 15 top kaybı yaptırmam da işe yaramamış. Böyle olunca da maç bu skorla bitmiş.
Şu anki tablolarda çok ciddi bir değişiklik olmadığı takdirde play-off'ta yine karşılaşırız. O zamana kadar iyi ribaund toplayan bir 4 numara almayı planlıyorum zaten. Kupada bir iki tur daha geçebilirsem biraz daha erken de alabilirim. Eşit şut fırsatı bulduğumuz bir maçta MKE'yi yenme şansım var. Play-off'a kalma ihtimalim yüksek olduğu için iki maç önceki yenilgimle bu akşamkini pek önemsemiyorum. Hazır yeni koç da aldım, benim gençleri yetiştirmede eli armut toplamaz sanırım :)
Last edited by filtrekahve at 3/23/2013 5:56:55 PM