BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκετε...
7
Μισθοί ανα προοπτική
9
National Team Debate Thread
5
Ομιλίες Υποψηφίων
9
Κανόνες Εκλογών
2
5η Θεση
3
Φετινό Ντραφτ
2
Συνάντηση - Θεσσαλονίκη
17
Ντροπή για το ελληνικό ΒΒ
5
Ομιλίες Υποψηφίων U21
5
U21 National Team Debate Threa...
3
Κανόνες Εκλογών U21
2
Τα "μυστικά" του ΒΒ
27
Καφενείο η Ωραία Αίγα X
1000
comeback!!
1
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
1000
National Team Debate Thread
27
Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Α...
67
National Team Speeches
5
<
>
Favorite Folders
Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
Mamuwalde (4)
EGM-Nickleon (2)
SideUnderSpin (5)
Libertade (1)
Villagkouras (1)
kiriakosGR (2)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
kiriakosGR
To:
Mamuwalde
This Post:
0
262883.54
in reply to
262883.53
Date: 10/14/2014 7:24:15 AM
Overall Posts Rated:
97
Δεν κατάλαβες ότι με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό;; Και εγώ τέτοιος παίκτης είμαι, μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, απλά δεν είναι στα φορτε τους την εποχή αυτή.
dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
Mark Unread
Ignore User
From:
kiriakosGR
To:
kiriakosGR
This Post:
0
262883.56
in reply to
262883.54
Date: 10/14/2014 7:33:38 AM
Overall Posts Rated:
97
Να και ένα ωραίο Review για την προώθηση του BuzzerBeater:
(http://www.dwrean.net/2014/10/buzzerbeater.html)
dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
Mark Unread
Ignore User
From:
SideUnderSpin
To:
Mamuwalde
This Post:
0
262883.57
in reply to
262883.53
Date: 10/14/2014 8:06:17 AM
Overall Posts Rated:
13
Δεν λέω να κόβει δρόμο, πες μου εσύ ειλικρινά που παίζεις τόσο καιρό και είσαι από τους πλέον έμπειρους χρήστες, σβήσε όσα ξέρεις και σκέψου σαν νέος χρήστης και μετά σαν μαμού.
Πιστεύεις ότι αν ήσουν noob στο παιχνίδι το εγχειρίδιο έτσι όπως είναι δομημένο σε βοηθάει να καταλάβεις τα σκιλλς και τις τακτικές αλλά και το παιχνίδι γενικότερα επαρκώς? Δεν είναι χάσιμο χρόνου να παίζεις 2 και 3 σαιζόν στο παιχνίδι μέχρι να πάρεις γραμμή τι παίζει?
Αυτό που θέλω να πω και θα χρησιμοποιήσω και παράδειγμα είναι πως το εγχειρίδιο θα πρέπει να δώσει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στο νέο χρήστη με περισσότερη λεπτομέρεια. Στο γιατρό για παράδειγμα γράφει ότι μειώνει το μέγεθος του τραυματισμού. Πολύ γενική εξήγηση και ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει. Αυτό που θα πρεπε να γράφει είναι ότι εφόσον κυνηγάς άνοδο η καλή πορεία γενικότερα θα πρέπει να πάρεις γιατρό αξιοσέβαστο σε όποια κατηγορία και να παίζεις. Παράλληλα να εξηγεί πως αν δεν έχεις καλό γιατρό έχεις αυξημένο κίνδυνο να σου τραυματιστούν για πολύ καιρό παίκτες κλειδιά οπότε χάνεις μια σαιζόν μόνο κ μόνο επειδή δεν πήρες γιατρό. Δε λέω να δίνει λεπτομέρειες του στυλ αν έχεις γιατρό λβλ 1 ο παίκτης έχει 4 εβδομάδες τραυματισμό που με λβλ 4 πάει στις 2 η στη μια εβδομάδα. Επίσης για να μη γίνει το εγχειρίδιο τεράστιο να σε παραπέμπει στο φόρουμ όπου θα μπορεί ο χρήστης να κοιτάξει τα μάνουαλς που έχουν γράψει οι διάφοροι χρήστες.
Μπορώ να σου βρω πάρα πολλές ασάφειες και γενικότητες όπως αυτές, οι οποίες περισσότερο μπερδεύουν έναν νέο χρήστη παρά τον βοηθάνε. Εγώ προσωπικά κάθησα και το διάβασα όλο και είχα δεκάδες απορίες, τις οποίες ούτε έμπειροι χρήστες στ ο φόρουμ δε ξέρανε να μου απαντήσουν. Το εγχειρίδιο λοιπόν και γενικότερα το πλασάρισμα του παιχνιδιού είναι το 1ο που πρέπει να αλλάξει για να γίνει το ΒΒ πιο προσιτό. Δε λέω να γίνει πιο εύκολο ούτε χαβαλέ, απλά για όποιον νέο χρήστη ενδιαφέρεται να το ψάξει να υπάρχουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Οι χρήστες που το παίζουν η προσπαθούν να το παίξουν σαν arcade έτσι κιαλλιώς θα το παρατήσουν αργά η γρήγορα οπότε δεν μας νοιάζουν έτσι κιαλλιώς
Mark Unread
Ignore User
From:
SideUnderSpin
To:
EGM-Nickleon
This Post:
0
262883.60
in reply to
262883.59
Date: 10/14/2014 9:08:38 AM
Overall Posts Rated:
13
Οκ τότε απλώς συμφωνούμε ότι το παιχνίδι είναι για συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ πελατών που είναι άρρωστο με το μπάσκετ και θα το ψάξει. Νομίζω περιέγραψα με ακρίβεια ότι θα ήταν καλή μια διευκρίνηση και όχι βοήθεια. Δλδ τι μου λέτε ότι το εγχειρίδιο σου δίνει να καταλάβεις τι γίνεται στο παιχνίδι ? Άλλο βοήθεια προς τους νέους χρήστες, όπως πολύ σωστά είπε σαν μασημένη τροφή ο μαμού και άλλο διευκρίνηση. Οι ασάφειες που έχει το εγχειρίδιο απλά κάνουν τη ζωή του νέου χρήστη στο παιχνίδι εκνευριστική, αν είναι να υπάρχουν μισές οδηγίες η οδηγίες που εύκολα παρεξηγούνται τότε είναι σαν να μην υπάρχουν καθόλου. Κιεγώ φίλε νικλεον το ίδιο πράγμα με το μαμού έκανα, κάθησα και διάβασα του κερατά δεν είπα πουθενά ότι τα θέλω έτοιμα και δε καταλαβαίνω γιατί μου απαντάτε σαν να ζήτησα/επιθυμώ κάτι τέτοιο.
Αντίθεση που ακριβώς υπάρχει στη μία παράγραφο αναφέρω "κατευθυντήριες γραμμές" και στην άλλη "εστιάζει σε παραμέτρους". Μιλάω για το ίδιο πράγμα, είναι κάτι που μπορεί να αποδοθεί σε μικρό κείμενο κάτι σαν μάνουαλ για τις πρώτες μέρες στο ΒΒ για κάποιον καινούργιο. Υπάρχουν γαμάτα τόπικ για το ξεκίνημα ενός μάνατζερ στα φόρουμ. Δεν νομίζω ότι θέλει ιδιαίτερη δουλειά ώστε για τα τόπικ αυτά να υπάρχει κάποιου είδους popup ειδοποίηση (η κάποιο BB mail)προς τους νέους χρήστες ώστε να πάνε να τα διαβάσουν. H μια παραπομπή σε όλες τις σελίδες του εγχειριδίου που θα σου λέει "ξέρεις κάτι μεγάλε, για να καταλάβεις και να εξελιχθείς στο παιχνίδι πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα και να πειραματιστείς, πήγαινε μια βόλτα
από τα φόρουμς να διαβάσεις πιο λεπτομερώς τι κάνει η κάθε τακτική/προπόνηση/σκιλλς τραυματισμοί και να πειραματιστείς αναλόγως " Απο κει και πέρα κάθε χρήστης που ενδιαφέρεται πειραματίζεται και βλέπει τι του ταιριάζει και τι όχι
Last edited by SideUnderSpin at 10/14/2014 9:09:15 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
SideUnderSpin
To:
Mamuwalde
This Post:
0
262883.63
in reply to
262883.61
Date: 10/14/2014 10:48:24 AM
Overall Posts Rated:
13
μάλλον έγραψα πολλές λεπτομέρειες για να είμαι σαφής αλλά από τι φαίνεται το αντίθετο κατάφερα
Να το πω με απλά λόγια το μάνουαλ είναι οκ σε μέγεθος (εμένα μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά οκ προτιμήσεις είναι αυτές) απλά αυτό που ήθελα να πω και το κούρασα είναι πως θα έπρεπε να εστιάζει περισσότερο (ίσως με μπολντ γραμματοσειρά) σε συγκεκριμένα σημεία όσον αφορά κάποια πράγματα στο παιχνίδι που αν ο χρήστης τα κάνει λάθος θα πρέπει να ξαναχτίσει την ομάδα από την αρχή (οπότε τσάμπα έχασε χρόνο).
Πχ μεγάλε να ξέρεις ότι τα πρώτα λεφτά σου πρέπει να τα βάλεις στο γήπεδο γιατί αν τα ξοδέψεις σε μεταγραφές θα αργήσεις πάρα πολύ να αναπτυχθείς (σε κάτι τέτοιες καταστάσεις νομίζω πως δεν είναι τόσο μεγάλη βοήθεια μια τέτοια πληροφορία καθώς απλάχτυπάς το καμπανάκι στο νέο χρήστη για να του τονίσεις πως η οικονομία και τα κέρδη από το γήπεδ είναι το πρωταρχικό στοιχείο του παιχνιδιού που πρέπει να προσέξεις).
Η να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ότι η ΑΚΡΙΒΗ αγορά 30ρηδων και βάλε είναι βέλτιστη μόνο όταν πας να χτυπήσεις άνοδο τίτλο κλπ. Μια ομάδα που παίζει στην 4 και παίρνει εναν 30ρη με μισθό 40 50κ πληρώνοντάς τον 400 500Κ έχει τρελή χασούρα γιατί όταν θα τον μεταπουλήσει δε θα πάρει τίποτα πίσω , οπότε όταν αυτός ο παίκτης μεταπουληθεί ο χρήστης ξαναβρίσκεται εκεί που άρχισε
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images