Am reusit sa depasim inca un obstacol in ceea ce ii priveste pe austrieci, iar incet ne indreptam spre finalul acestui sezon. Mai avem un singur meci impotriva Irlandei care sper sa nu se termine cu surprize.
Am reusit sa batem pe Ucraina si Letonia, doua echipe solide, am reusit sa ne impunem in fata austriecilor, iar in fata Italienilor si Maghiarilor am fi putut face o figura frumoasa cu putin noroc dar nu a fost sa fie. Echipa a fost putin sub asteptari si privind retrospectiv va spun sincer ca ne-am depasit conditia si ne-am agatat de absolut tot ce am putut. Am avut CT-uri grele, meciuri grele, unele preziceri ratate... a fost plin de evenimente. Cumva am fost surpriza grupei, si echipa care a luptat cu toate armele de care dispunea. Mai multe nu puteam cere...
Ramanem cu o campanie relativ reusita si cu o speranta de continuitate pentru ceea ce va insemna NT peste cateva sezoane. Imi doresc sa avem o generatie cu care sa jucam macar o semifinala. Se va intampla, asa sper, si vom trage in continuare sa ne facem simtita prezenta. deocamdata, atat
Hai Romania!