BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 38 - Blue is the new black

Σεζόν 38 - Blue is the new black

Set priority
Show messages by
This Post:
11
285763.53 in reply to 285763.4
Date: 5/11/2017 6:07:00 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Τι θα γινει δηλαδη; καθε χρονο εσενα θα βλεπουμε μπροστα μας στη ρουφιανα τη διοργάνωση του κυπέλλου; πες τον κοτιδη να τραβηξει κανενα αλλο μπαλακι στην κληρωση.

This Post:
00
285763.54 in reply to 285763.53
Date: 5/12/2017 5:05:52 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τι θα γινει δηλαδη; καθε χρονο εσενα θα βλεπουμε μπροστα μας στη ρουφιανα τη διοργάνωση του κυπέλλου; πες τον κοτιδη να τραβηξει κανενα αλλο μπαλακι στην κληρωση.

Εντάξει!Υπήρχε και μια χειρότερη επιλογή και για τους 2 στην κλήρωση!!!Το μη χείρον βέλτιστον!! :-)

Αλλά εγώ φταίω???Λέω του μαλ@@κα του Κοτίδη να τραβήξει κάποιον από την ΙΙΙ ή την ΙV,μου απαντάει ότι όλα είναι κανονισμένα και μετά μου πάει σουρωμένος στην κλήρωση και τραβάει καταλάθος εσένα!!

Μας έχει γαμ@@σει όλους ο γέροντας!!!χαχαχαχαχχαα!!!!

This Post:
33
285763.55 in reply to 285763.54
Date: 5/18/2017 2:38:24 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Για 8η συνεχόμενη σεζόν οι ιστορικοί Legend φτάνουν τουλάχιστον στους 4 του κυπέλλου Ελλάδος...μπορείς να το πεις και Final4 για μεγαλύτερο prestige...

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πάθος του με το αλκοόλ,έφτασε τύφλα στο μεθύσι στην κλήρωση και μπέρδεψε τα μπαλάκια,ενώ προηγουμένως την είχε οργανώσει μαεστρικά!Το πιο κρύο του είχαμε πει να τραβήξει,το πιο ζεστό πήγε και τράβηξε ο μαλ@@κας!

Τεράστια απογοήτευση επικρατεί σε σύσσωμο το τεχνικό team και τους οπαδούς των Legend,καθώς φαίνεται ότι μάλλον το ταξίδι τελειώνει εδώ και είμαστε οι επόμενοι προς αποχώρηση...Αυτό όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον ατρόμητο και εμβληματικό ηγέτη μας Αγαμέμνονα Κοτίδη ο οποίος αμέσως μετά την μαλ@@κία που έκανε,δήλωσε βαρύγδουπα:

''ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ???ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ???ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΝΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ????''

This Post:
00
285763.57 in reply to 285763.56
Date: 5/23/2017 12:24:19 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
οταν τρως 67 ποντους σε ενα ημιχρονο πρεπει να νιωθεις τυχερος που χανεις μονο με 12...

Όταν βάζεις 55 πόντους σε ένα ημίχρονο πρέπει να νιώθεις άτυχος που χάνεις κιόλας με 12...Αντίστροφη λογική!!! :-)

Όταν δεν κατεβάζεις ουσιαστικά ομάδα σήμερα(από τους 4 καλύτερους παίχτες οι 2 πάγκο με αυστηρή και 2 στην εξέδρα) και κάνεις την λαλακία να χάσεις και πρόβλεψη,πρέπει να νιώθεις τυχερός ή άτυχος που χάνεις μόνο με 8 στο ημίχρονο??? :-)

This Post:
33
285763.62 in reply to 285763.61
Date: 5/26/2017 3:03:39 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Θορυβημένη και σε αναταραχή η Ελληνική Αστυνομία καθώς μετά την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Παπαδήμου,είχαμε σήμερα παρόμοιου είδους επιθέσεις εναντίον των 3 ρέφερι του χθεσινού ημιτελικού κυπέλλου,των κυρίων Φαλτσοσφυρίδη,Ταπαίρνογλου και Πουλημένου (ευτυχώς και οι 3 είναι καλά στην υγεία τους)!Οι 3 ρέφερι έλαβαν παγιδευμένους φάκελους που ανέγραφαν ''ΠΡΙΜ ΚΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ'' τους οποίους και άνοιξαν...

Κύριος ύποπτος για τις επιθέσεις είναι ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης,ο οποίος μετά το τέλος του χθεσινού ημιτελικού όρμηξε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο στον αγωνιστικό χώρο και πρόλαβε μάλιστα να γρονθοκοπήσει τον κύριο Φαλτσοσφυρίδη πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι!!!Ο έξαλλος γέροντας μάλιστα ούρλιαξε: ''40-6 ΒΟΛΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ????ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ???ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!''

Δυστυχώς ο Κοτίδης την έχει άσχημα καθώς έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται για τον αν είναι ο ''εγκέφαλος'' πίσω από τις επιθέσεις και αν συνδέονται αυτές και με την χθεσινή...

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ωστόσο η συμπαράσταση του Κυρ-Μήτσου ο οποίος έστειλε το μήνυμα: ''ΚΟΤΙΔΑΡΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!!ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!!''

Ο πάνσοφος γέροντας από την πλευρά του,παραδόξως ήρεμος σήμερα και με τις χειροπέδες ανά χείρας δήλωσε στις κάμερες: ''Ήρεμα..Ήρεμα....δεν είμαι τρομοκράτης..... Ήρεμα..Ήρεμα...είμαι το θύμα μιας απάτης...''

Advertisement