BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΣΕΖΟΝ 41-Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

ΣΕΖΟΝ 41-Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
291357.53 in reply to 291357.52
Date: 3/3/2018 2:13:02 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
ΥΓ: ρε μάγκα 9 ριμπάουντς ο Καμπαλέρο σήμερα!

Ρε συ αυτα μου τη δινουν στο παιχνιδι. Εχω 16 13 ριμπαουντς στους ψηλους κι εχω εξτρα ριμπαουντερ τον αλβατερς στο 2 με 14 αλλα η μηχανη δειχνει να τα παιρνει ο καμπαλερο. Τα βλεπει μετα ο αντιπαλος κι εκνευριζεται με το δικιο του.

This Post:
00
291357.54 in reply to 291357.53
Date: 3/3/2018 2:24:03 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΥΓ: ρε μάγκα 9 ριμπάουντς ο Καμπαλέρο σήμερα!

Ρε συ αυτα μου τη δινουν στο παιχνιδι. Εχω 16 13 ριμπαουντς στους ψηλους κι εχω εξτρα ριμπαουντερ τον αλβατερς στο 2 με 14 αλλα η μηχανη δειχνει να τα παιρνει ο καμπαλερο. Τα βλεπει μετα ο αντιπαλος κι εκνευριζεται με το δικιο του.

Εντάξει, θα μπορούσε να στα δώσει σε άλλους. Δεν προκύπτει αδικία νομίζω. Εξάλλου ήταν αμυντικά. Είχες σκιλ ντάουν στα ριμπάουντς τώρα τελευταία?

This Post:
00
291357.55 in reply to 291357.53
Date: 3/3/2018 2:27:36 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Εν τω μεταξύ τα φάουλ 8-10 μετά τις 3 περιόδους και στην τελευταία 0-16! Φοβερό.

This Post:
00
291357.56 in reply to 291357.55
Date: 3/3/2018 2:56:23 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Οχι στα ριμπαουντ δεν ειχα, ειχα ομως σε αμυνες και αυτο ειναι κακο.

Μα γιατι νομιζεις εγω μιλησα για διαιτησια; με 33 εναντι 6 βολες σε κερδισα.

This Post:
00
291357.57 in reply to 291357.56
Date: 3/3/2018 3:09:18 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Οχι στα ριμπαουντ δεν ειχα, ειχα ομως σε αμυνες και αυτο ειναι κακο.

Μα γιατι νομιζεις εγω μιλησα για διαιτησια; με 33 εναντι 6 βολες σε κερδισα.

Οι λύκοι με τα γκρι

This Post:
11
291357.58 in reply to 291357.57
Date: 3/3/2018 3:22:42 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Imany - Seat With Me

(https://www.youtube.com/watch?v=uNuIG9Kl2kg)

Κάθησε μαζί μου,
κράτα το χέρι μου,
γίνε η φίλη μου...

κοίταξε τα αστέρια
μας προστατεύουν
από μακρυά...

δες εμάς
από ψηλά
από μακρυά...

δεν τους γνωρίζω
αλλά μου λείπουν
μου λείπουν...

Και βλέπω εσένα στα όνειρά μου να μου χαμογελάς
μετά κλαίω μέχρι να κοιμηθώ
και ότι απέμεινε είναι οι αναμνήσεις της δικής σου ζεστασιάς...

Και μου λείπεις και φοβάμαι
και όλες οι εποχές είναι το ίδιο,
δεν θυμάμαι τι είπες την τελευταία μας φορά...

Για πάντα δική μου, για πάντα δικός σου
σταυρώνω την καρδιά μου...
Δεν θα παραιτηθώ, θα επιζήσω
Η δύναμη του χρόνου...

Και βλέπω εσένα στα όνειρά μου να μου χαμογελάς
μετά κλαίω μέχρι να κοιμηθώ
και ότι απέμεινε είναι οι αναμνήσεις της δικής σου ζεστασιάς...

Και μου λείπεις και φοβάμαι
και όλες οι εποχές είναι το ίδιο,
δεν θυμάμαι τι είπες την τελευταία μας φορά...

Αισθάνομαι την αγάπη σου
από ψηλά
από μακρυά

Δεν σε βλέπω
αλλά μου λείπεις,
μου λείπεις...

ΥΓ: βούηξε ο Στελάρας μετά την ήττα..

χαχαχαχαχαχα

Last edited by stelaios at 3/3/2018 3:23:52 PM

This Post:
22
291357.59 in reply to 291357.57
Date: 3/3/2018 3:25:46 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
(291357.30)

Προφητικες αποδειχτηκαν οι δηλωσεις εκπροσωπου της ομαδας μας πριν απο περιπου 20 μερες. Η ομαδας μας τιθεται μετα απο κληρωση(;) αντιμετωπη με το ιστορικο σωματειο του ΘΕΟΥ με 5 παρουσιες σε τελικους και 2 κατακτησεις στον συγκεκριμενο θεσμο.

Ο νικητης παιρνει την προκριση για τα ημιτελικα και καπαρωνει το #2 για φετος στην Ελλαδα. Η προιστορια λεει ΘΕΟΣ (15-6 αναμετρησεις) αλλα θα προσπαθησουμε να πουλησουμε ακριβα το τομαρι μας.

Απο την αλλη η ομαδα του Αλεξανδρου7 κληρωθηκε(;) με το σωματειο Pagrati City(II) και ξεσπασε θυελλα διαμαρτυριων προς το προσωπου του μεγαλομετοχου της ομαδας κ.Κοτιδη που δεν υπηρξε κληρωση με ομαδα IV...

Υ.Γ.
Και τωρα μετα το παραληρημα να δωσω τα συγχαρητηρια και απο εδω για την προκριση στους 32. 33-0 φετος σε επισημες αναμετρησεις και συνεχιζεις. Δεν ξερω αν μπορει καποιος να ανακοψει την πορεια σου αφου φαινεται να μην εχεις αντιπαλο φετος.

Last edited by τεράστιος at 3/3/2018 3:27:23 PM

This Post:
11
291357.60 in reply to 291357.50
Date: 3/4/2018 5:03:49 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Περιμένω να δω εξώφυλλο στα Legend News αύριο! χαχαχαχαχχαα

H ''LEGEND NEWS'' φυσικά και έχει στήλη που αφορά τα διαιτητικά δρώμενα...Ονομάζεται ''η γωνιά των κορακίων'' και αρθρογραφεί κυρίως ο Κυρ-Μήτσος ο γιδοβοσκός!!!

Να ξέρεις Στέλιο ότι μιλάει για διαιτητική σφαγή χθες βράδυ στο ''Koulou & Kirilos Family Arena''!!!!!!!!!! :(

This Post:
00
291357.61 in reply to 291357.59
Date: 3/4/2018 5:09:43 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Υ.Γ.
Και τωρα μετα το παραληρημα να δωσω τα συγχαρητηρια και απο εδω για την προκριση στους 32. (party) 33-0 φετος σε επισημες αναμετρησεις και συνεχιζεις. Δεν ξερω αν μπορει καποιος να ανακοψει την πορεια σου αφου φαινεται να μην εχεις αντιπαλο φετος. (BB)

thanks!!!

Δυστυχώς έφαγα ένα τραυματισμό χτες και αν βάλεις και τις κακές καταστάσεις αρκετών,ίσως αποκλειστώ στο επόμενο ματς του Β3!

Υπερβολικός είσαι!Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί αντίπαλοι που μπορούν να ανακόψουν την πορεία μου και στις 2 διοργανώσεις!Στο πρωτάθλημα θα έχω την έδρα,αλλά στο κύπελλο δεν νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρο φαβορί!

This Post:
22
291357.62 in reply to 291357.61
Date: 3/4/2018 6:21:34 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''Το είχα ''δει'' ότι θα έρχόσουν...'' είπε ο Μάντης!

''Εμμ...τι στον π@@τσο μάντης θα ήσουν αν δεν το είχες ''δει''.''.είπε ο Κοτίδης εισερχόμενος στον Ιερό Χώρο!''Θέλω να μάθω τι θα γίνει..Θέλω να μάθω το μελλον!!!''

''Το μέλλον''...είπε αινιγματικά ο Μάντης!''Όλοι αυτό θέλουν να μάθουν...Οι Θεοί ανέκαθεν ήταν ευνοϊκά διακείμενοι προς εσένα,Σοφότερε των Σοφών!!Θα έχεις αυτό που κάθε ανήρ θα επιθυμούσε...Φήμη,Δόξα,Αναγνώριση και Υστεροφημία!!!Σε 1000 χρόνια από τώρα,περιφερόμενοι τροβαδούροι από τα γύρω χωριά θα τραγουδάνε το Όνομα σου και τα κατορθώματά σου!Θα μείνεις στην ιστορία ως ο Κοτίδης ο Μέγας!Η επιρροή σου στην Φιλοσοφία,την Ρητορική,τις Τέχνες,τα Γράμματα,τις Επιστήμες αλλά και στην Καλαθόσφαιρα θα είναι τεράστια!!!Το Όνομα σου θα δοξάζεται εις τους αιώνας των αιώνων...!!!!

''Καλά όλα αυτά,δεν λέω''...είπε ο πάνσοφος!''Αλλά με το κοντινό μέλλον τι γίνεται???Τι θα γίνει με την ομαδάρα μου?Τους LEGENDS??Αυτό με κόφτει προς το παρόν...

Άξαφνα το πρόσωπο του Μάντη σκοτείνιασε,τα μάτια του γύρισαν ανάποδα και σπασμοί άρχισαν να συνταράσσουν όλο του το κορμί....

''ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ''...είπε τρομαγμένος!!!''ΚΑΠΝΟΥΣ!!!ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ''KARAISKAKIS STADIUM''!!!ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ LEGEND ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ!!Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ!!Ο ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!!ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!ΛΥΠΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΤΙΝΩΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!!ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΙ,ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ!!ΟΙ LEGENDS ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΦΕ ΤΩΝ ΣΟΦΟΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ....''

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κοτίδη... (:| Δεν αισθανόταν καθόλου καλά...Με τρεμάμενα χέρια άνοιξε την μποτίλια με το ουίσκι και την κατέβασε όλη μονοκοπανιά μπας και στανιάρει!!!

''ΩΙΜΕΕΕ''...ούρλιαξε πιάνοντας με απόγνωση το κεφάλι του!!!''ΤΙ ΜΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΩ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ!!!!Για πες μου όμως Μάντη...Πριν το κραχ,πριν την κατάρευση,θα πάρουμε τουλάχιστον φέτος το Β3???Πετάει η ομάδα!!Είμαστε αήττητοι!!Μας τρέμει όλος ο ντουνιάς!!!!Θα πάρουμε ποτέ το Β3 Μάντη??Πες μου την αλήθεια!!!!!!!!

Ο Μάντης κοίταξε προσεκτικά την γυάλινη μπάλα του και είδε την αλήθεια...

''Με μάνατζερ τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ7 πάνσοφε,οι LEGENDS δεν θα πάρουν ποτέ το Β3!Δυστυχώς το βλέπω πεντακάθαρα...Για περίμενε όμως.......................κάτι βλέπω.......................Οι LEGENDS θα κατακτήσουν το ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟ 564 Μ.Κ.!!!!!!!!!!!!! (party)

''Τι στον π@@τσο είναι το Μ.Κ''...ρώτησε απορημένος ο Κοτίδης???

''Μετά Κοτίδη''!!!!Μετά τον θάνατό σου,οι άνθρωποι από τα γύρω χωριά αποφάσισαν να μετράνε προς τιμήν σου τον χρόνο αλλιώς...

''Ε ρε τρέλα!!!...είπε ο Κοτίδης!!!''Για πες μου και κάτι άλλο...Θα με πιάσει ο Κοντονής???

Δεν το βλέπω ξεκάθαρα αυτό''...είπε ο Μάντης προσπαθώντας να διακρίνει τα μελλούμενα!!Οι Θεοί ποτέ δεν μας τα αποκαλύπτουν όλα!!!Δεν ξέρω αν θα σε πιάσει!!Αυτό που βλέπω όμως,είναι ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σε προδώσει και να σε καταδώσει!!!

''ΠΟΙΟΣ?????????''

''Κάποιος εκ των έσω..Κάποιος που είναι πολύ κοντά στην ομάδα και στο χωριό...''

Ο πάνσοφος ασπάστηκε τον Μάντη και έφυγε αναστατωμένος από τον Ιερό Χώρο ουρλιάζοντας: ''ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ!!ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :+( (:| :`-(

This Post:
11
291357.63 in reply to 291357.62
Date: 3/7/2018 2:36:38 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τέλος το Β3 για την ομάδα μας σήμερα μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα: (100674598)

Η αλήθεια είναι ότι σπάστηκα λίγο με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς και γενικά έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε από την μηχανή!Βέβαια ότι και να πιστεύουμε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και έτσι πρέπει απλά να δεχθούμε την ήττα και να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις!

Από την κλήρωση ως σήμερα άλλαξαν κάποια δεδομένα!Είχα ένα τραυματισμό (όπως και ο αντίπαλος) το Σάββατο!Την Παρασκευή είχα κακές καταστάσεις (ειδικά στον ψηλό),αν και οι χρόνοι ήταν πολύ καλοί!Και την Κυριακή ο αντίπαλος ενισχύθηκε με παίχτη που είχε 18 ID,13 τάπα και 15 rib. ενισχύοντας λίγο τα σκιλ τα οποία υστερούσε!Έτσι τα δεδομένα άλλαξαν αρκετά!

Επιθετικά για μένα το LI ήταν μονόδρομος απέναντι σε μία ομάδα που βγάζει 15 OD στην αναφορά με MtM σε ουδέτερο γήπεδο! ακόμα και αν με μάντευε!΄Ηλπιζα απλά να ρίξει μονή μαντεψιά ή να κάνει λάθος στον ρυθμό!(βέβαια δεν είναι χαζός και ήξερε ότι απέναντι σε τέτοιες OD και έχοντας κατά κράτος τα rib. δεν με βόλευε θεωρητικά ο αργός!

Αμυντικά το σκεφτόμουν αρκετά!Ο αντίπαλος είχε φέτος 8 στα 8 LI στο Β3!Ενώ στην αρχή είχα αποφασίσει να πετάξω μαντεψιά, τελικά κάτι δεν μου καθόταν καλά σε αυτό το 8/8 και ψυλλιάστηκα ότι θα πάει σε patient!Το κακό είναι ότι ήταν δύσκολο να μαντέψω patient απέναντι σε ομάδα που είχε μόνο LI και πίστευα ότι θα άντεχα αμυντικά έχοντας μικρότερη OD σε πεντάδα και αλλαγές το 12 του Yerel στο 5!

Το ματς φαινόταν σχεδόν τελειωμένο κάποια στιγμή!+16 στο ημίχρονο και +18 η μέγιστη λίγο αργότερα!Τελικά όχι μόνο έχασα,αλλά και με τον πιο σπαστικό τρόπο αν δείτε το play-by-play στο τέλος:

0:23 86 — 90 Τάιμ άουτ 30 δευτερολέπτων για BR66.
0:23 86 — 90 Ο Ł. Łobodziński (Γ) και ο S. Dênh (Γ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:23 86 — 90 Ο C. Moine (Γ) μπήκε στην θέση του Ł. Łobodziński (Γ) σαν SF.
0:23 86 — 90 Ο X. Quanjiang (Φ) βγαίνει, μπαίνει ο B. Stabinski (Φ) ως SF.
0:18 89 — 90 Ο R. Placidi (Φ) δοκιμάζει ένα τρίποντο από τα πλάγια, μαρκάρεται από κοντά από τον U. Yerel (Γ). Σκόραρε.
0:01 89 — 90 Κλέψιμο από τον E. Prospaliauskis (Φ).
0:00 89 — 90 Ο B. Stabinski (Φ) δοκιμάζει ένα fade-away σουτ
0:00 89 — 90 Ο C. Moine (Γ) χρεώνεται με φάουλ πάνω στο σουτ.
0:00 90 — 90 Η προσπάθεια του B. Stabinski (Φ) για ελεύθερη βολή είναι καλή.
0:00 90 — 90 Ο C. Moine (Γ) και ο S. Dênh (Γ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:00 90 — 90 Αλλαγή στον C: Ο Ł. Łobodziński (Γ) στη θέση του C. Moine (Γ).
0:00 90 — 90 Ο E. Prospaliauskis (Φ) και ο B. Stabinski (Φ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:00 90 — 90 Ο E. Prospaliauskis (Φ) βγαίνει, μπαίνει ο A. Dzięcielski (Φ) ως SF.
0:00 91 — 90 Η ελεύθερη βολή από τον B. Stabinski (Φ) είναι μέσα.
0:00 91 — 90 Τέλος περιόδου.

Στα 18'' 90-86!Τρίποντο,μετά ως το 1'' κρατάω την μπάλα χωρίς να κάνει φάουλ και στο 0 ξαφνικά σουτάρει ο άλλος κάτω από το καλάθι και δίνει φάουλ!

Βλέποντας και τα ΠΠ νομίζω ότι δεν με πήγε το ματς!Με 3 καθαρές απειλές στο 3-4-5 και τεράστια υπεροχή στα ριμπ.(θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη σύμφωνα με τα rating) είχα λίγο σκορ ειδικά στο 3 με το 1/9 του Wiggum!Το χειρότερο όμως ήταν το 23/40 με 5/7 τρίποντα του Placidi στο 5 με 104 ΠΠ!Ήταν σαν να αντιμετώπιζε μια χαμηλή OD και όχι ένα παίχτη με 12 OD και 18 ID και την ακόμα μεγαλύτερη OD της αλλαγής του!Γενικά το σχεδόν 50% με 37/76 του αντιπάλου δεν είναι λογικά κοιτώντας συνολικά τα ΠΠ (ξέροντας κιόλας ότι δεν έχω μονοψήφια δευτερεύουσα άμυνα σε καμία θέση!

Είπα να γράψω πως είδα το παιχνίδι!Λίγους σίγουρα θα ενδιαφέρει αυτό,αλλά και 2-3 άτομα να το διαβάσουν και πουν την γνώμη τους θα είναι ενδιαφέρον!

ΥΓ: Ο πάνσοφος γέροντας μετά το τέλος του αγώνα κόντεψε να μας μείνει στα χέρια και ούρλιαζε απαρηγόρητος:''ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Β3!!!ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΩ!!!!!!!!!!!!'' :+(

Advertisement