BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 S43 World Cup by Kyve

U21 S43 World Cup by Kyve

Set priority
Show messages by
From: GM-Kyve

This Post:
22
295609.53 in reply to 295609.52
Date: 10/30/2018 8:30:12 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
pozdrav ekipa, ostao sam još dužan game report prijateljske utakmice s Litvanijom...

Lietuva U21 vs. Bosna i Hercegovina U21 114 - 129 (48678)

kao što sam i najavio, igrali smo na domaćem terenu, istu taktiku kao i protivnik, PTB...

jedna jako čudna utakmica...

krenuli smo dobro, koš za koš... u zadnjih par minuta prve četvrtine, ne možemo ništa zabiti, u obrani curi na sve strane, i u tih par minuta Litvanci rade +14...

u drugoj četvrtini nastavlja se užasan period... u jednom trenutku smo bili na -18, i mirisalo je na katastrofu...
ipak do kraja druge četvrtine uspijevamo se pribrati, i smanjujemo zaostatak na -12...

u trećoj četvrtini sve obrnuto, Litvanci ne mogu ništa zabiti, mi polako topimo njihovu prednost, zabijamo iz svih pozicija, i do kraja treće vraćamo se u egal, 92-92...

u zadnjoj četvrtini nastavljamo gdje smo stali u trećoj, brzo odlazimo na +10, i do kraja lagano održavamo prednost...

najbolji u našim redovima je bio naš dragulj, Mijat Radojević sa 30p i 21 skokom... odlična su bila i ostala 4 startera, Pašalić sa 21p i 7 asista, Kulidžan sa 17p 12 skokova, Agbaba 15p i 9 asista...
Piknjac je dodao 13p i 9 skokova, uz nešto slabiji šut i velike probleme u obrani protivničkog krila, koji nam je najviše muke zadavao...

klupa se nije nešto posebno iskazala, iako su sva petorica odigrala 10ak minuta i upisala se u strijelce...

sve u svemu, fina pobjeda od +15 kao uvertira u sezonu...

sretno novom selektoru na Euru u Poljskoj...

što se mene tiče, završio sam avanturu sa u21, odsad pa nadalje mogu samo davati savjete...

hvala svima koji su me podržavali sve ove sezone, i surađivali sa mnom oko treninga igrača... hvala i onima koji nisu...

BiH u