(77206)важка гра. португальці таки зіграли зовнішній акцент, тому добре що не ставив угадайку. наш захист в цілому справився. хіба що їх АЗ у фарбі було важко зупинити та Ц запасу попадав. а ось наша атака не дуже вразила. в цілому не все так погано, але часом був швах. у другій чверті ми не набрали жодного очка за останні 5:23. добре що пропустили за цей час лише 4. у 4й чверті ми не набирали балів протягом 4,5 хвилин. і там вже було гірше, бо був ривок португальців 15:2. кінець обом посухам поклав ковальчук. він здається не прокинувся до гри. за першу чверть не кинув жодного разу. за другу - 0/5. третя - 5/5, включно 3/3 триочкових на початку чверті. і в четвертій 5/6, включно декілько поспіль перервавши ту посуху. крівошея, зубченко, кротенко... 3/4 триочкових зубченка - однозначно гарно. але в цілому від цієї трійки очікуєшь більшого. борісенко та мядоускі відмінно зіграли з запасу, особливо борісенко, який просто спас першу чверть, так зрадів виклику до збірної )). великі... в цілому я розраховував лише на толкача, але він зіграв дуже мало і не дуже активно. броварський міг би влучити більше, так, тактика не його, але данки після асистів чи підборів у нападі міг би забивати. щавель атакує краще за свої навички, але фолд-аут...
бельгії не вистачило часу дотиснути литву, саме прибалти стають одноосібними лідерами нашої групи. італійці обіграли німців на рівному настрої. таким чином в литви 3 перемоги, в бельгії та італії 2, в німеччини та нас 1, в португалії 0. останні два тури:
литва-німеччина, португалія-італія, бельгія-україна
литва-італія, португалія-бельгія, німеччина-україна
я не вірю в португалію, що вони зможуть здобути дві перемоги. хіба що зможуть зачепити бельгію мотс на пік. але також не вірю. в нас та німців теоретично ще є шанси на пів-фінал, але щось я не бачу щоб німці намагались щось зробити для цього. тому думаю що у грі між нами буде з'ясовуватись четверте місце та квиток у кваліфікацію ЧМ
в іншій групі франція винесла польщу. рівний настрій, в поляків повна невгадайка. іспанія дотиснула ізраїль. угорщина досить впевнено перемогла хорватію, хоч і не дуже напружуючись у захисті. по 3 перемоги у франції та іспанії, 2 в угорщини та 1 в ізраїлю. наступного туру франція та іспанія у зістрічі між собою визначать першого півфіналіста. хоча є варіанти що й ні )
Last edited by Tiger at 12/2/2024 5:00:35 PM