Pitanje nije zlonamerno nego smatram da KK CZV BGD DIVA nije klub sa velikim renomeom, cak sam i ubedjen da velika vecina ljudi van ex-yu koja prati kosarku manje vise ni ne zna za nju. Silb je odigrao statisticki dobru proslu sezonu u evroligi (ne mogu da kazem drugacije nego tako jer ga nisam gledao) a sta sad da bi bio evropski priznat mora da se dokaze u klubu koji ima minimum renome kao vasa ljubimica... Po informaciji koji posedujem Jenkins i Silb igraju za po 800 000$ po sezoni, cak i da je informacija pogresna ne verujem da je cifra mnogo manja a toliko moras da izdvojis da bi doveo igraca koji pravi razliku na terenu (cast izuzetcima kao Bo-u). Kad vec vredi toliko njegov znoj znaci da i on ipak nije anonimus.
Smatras da ako sam MOD ne smem ni da udjem u raspravu bilo kog tipa ili da pa bar to i bilo zlonamerno nekog nesto upitam ako nisam shvatio ili ako se ne slazem sa necim (iako to ponavljam ovde nije slucaj jer znam koliko dobro pratis kosarku)!?
Nisam hteo na pocetku nego naposletku da pomenem ovo, mene ispravljas sto sam zaboravio da lupim jedan "spejs" a ti napises recimo Nimburg umesto Nimburk... Greske se desavaju ali meni to ocigledno ne bode oci kao tebi, meni bodu oci samo nerealnosti....
Nije mi takodje ni bio cilj da ulazim u prepirku sa tobom, mislim da si me pogresno shvatio pa malo i previse zakuvao situaciju ali nema veze, ionako je dosadno na forumu zasto ne zaciniti sa par (makar i pogresnih) argumenata sa obe strane.
Kao da slusam epskog novinara Tegeltiju,Diva BG, ne vidim da sam ja, kada sam govorio o tvom mezimcu, da sam koristio sufix MTS?
Iskreno, meni to ne smeta, znam o kom pravnom licu je rec, to mi ne smeta da navijam za taj klub, ali, isto tako znam, da su mnogi alergicni na te dodatke...
Odmah da ti kazem, informancija ne odstupa puno od istine.Stoji da su njih dvojica najskuplji igraci Zvezde, takodje stoji da je Silb najskupljji.
Medjutim, ukoliko je najskuplji jel to znaci i da je najbolji?Evo, neko je pomenuo Djekica.Recimo, isti taj Djekic i Cakarevic su imali 180k po sezoni u Partizanu, da li to znaci da su oni kvalitetni igraci i da igraju, shodno novcu ulozenom u njih?
Oko titule MOD-a, gde vidis da sam napisao da ne smes da udjes u rasrpavu?Moje pitanje se odnosilo na prvobitni tvoj post, gde si, kako se meni cini, sa nipodastavanjem pisao o Zvezdi...
Ja sam tebi ispravio pravopisnu gresku, ti si mene ispravio u mojoj neupucenost, toliko o tome koliko je veliki taj Nimburk,zar ne?
Ne mora ovo da bude rasprava, ja, svakako, volim da delim misljenja sa ljudima koji vole kosarku, a znam da ti spadas u tu grupu...samo mi nije jasno odakle ti tako negativan, da ne kazem potcenjivacki, stav prema Zvezdi?i