Szerintem meg, ha nem játszatja azt a dobóhátvédet, aki már 92 percet játszott eddig a héten, akkor meg lehetett volna a mérkőzés. Így viszont játszott 123 percet Rohkimainen. Erre nem számíthattam. Viszont a taktikával megleptem rendesen. Szerintem 7 ponttal kikapni úgy, hogy az utolsó percekben szinte csak büntetőből talál be, megérte. Mert sokkal nagyobb meglepetést is okozhattam volna. Én akkor is gratulálok a csapatnak, hiszen mégis csak 2 osztállyal feljebb lévő csapatot szorongattak meg. Egyébként a csapatszellem rohadtul mindegy ebben a ligában. Mivel az eddigi két vereségemet olyan csapatok ellen szedtem össze, akik teljes erőbedobással játszottak ellenem, és ráadásul az egyik csak hosszabítás után tudott nyerni. Szóval a csapatszellemmel nem foglalkozom itt, a III. vonalban. Nincs nagy jelentősége. Ha nyerek, akkor nyerek 11-es csapatmorál nélkül is. Egyébként sehol nincs leírva, hogy a teljes erőbedobás mennyire rontja a csapatmorált. Ez is csak olyan urbánusi legenda, hogy felezi, vagy 3-t levon belőle. Esetleg 4-et, 5-öt, hatot. Ez a mérkőzés kiváló volt arra, hogy megtapasztaljam, mennyire rohadtul nincs értelme a teljes erőbedobásnak. Mint ahogy az sincs leírva, hogy mennyit számít igazából a jobb csapatmorál. Már találtam rá szóbeszédet itt a fórumon, de tudom, ezt is mindenki tapasztalatból mondja. Igazi összehasonlítási alap azonban szerintem nincs, mert a mérkőzésmotor szerintem soha nem futtat le ugyan úgy két mérkőzést, még ha egyébként minden megegyezik is. A random erősen benne van a dologban. És ez az, amiben én is bízhattam. Hát, egy mínusz 7-esre tellett. Nem mondom, hogy jó, de azért elfogadható. Most legalább megtudtam, hol is tartok.