Ja sam vec dugo na 94/99, saljem svake nedelje pozivnicu za prijateljsku svim timovima iz zemalja koje su mi preostale, smaram ih porukama ali nikako da neko prihvati, obicno cekam do utorka pa onda zakazujem "revanse".
Preostali:
- Pakistan (2) - kao sto rekoste svaki tim ima sigurno 100-200 poziva nedeljno a mozda i mnogo vise
- Ghana (3) - ovo ce pored Pakistana biti najteze, jedan neaktivan tim i jedan mi odgovorio da ga ne smaram vise
- Rep. Dominicana (3)
- Tounes (4)
- Puerto Rico (5) - strasno da nisam uspeo da ubedim nikoga dok je bio kvalifikacioni turnir za OI
Ali cini mi se da ce zastavice otici u zaborav ako dodje do ujedinjenja mikronacija, cini mi se da je to u planu da bude glavna novina za sledecu sezonu. Mada ko zna mozda dobijemo i 100 zemlju ako BB prizna nasu juznu pokrajinu. :)
Sto se tice reklamiranja BB-a izgleda su sve reklame zavrsile u Izraelu u poslednjih par nedelja skoro su duplirali broj korisnika i sasd su tu negde sa nama po broju aktivnih timova (oko 470), ali kako je krenulo ugrozice oni i vodece zajednice. :D