BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.532 in reply to 241958.531
Date: 10/21/2013 2:32:41 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Καφενείο VII<-->Game of Thrones...! :-P

Υπάρχουν ιδιάζουσες περιπτώσεις που χρίζουν ψυχιατρικής προσέγγισης και δεν μπορώ να φανταστώ να επαναληφθούν αντίστοιχα τζέρτζελα σε δημόσιο φόρουμ...Έχει πέσει το επίπεδο...! :-P

Nα το ζορίσουμε λίγο ρε παιδιά να βγάλουμε καμια είδηση...!

όχι εγω δεν θα αφήσω αλλη μεγάλη ομαδα να παρατήσει το παιχνίδι γιατι το θελει το παρεακι...

.....βρε μήπως υπάρχουν σκοτεινά σημεία εκεί στην Α1......?...! :-))

This Post:
00
241958.533 in reply to 241958.532
Date: 10/21/2013 4:50:33 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ορίστε...! Μιλούσα για τζέρτελα και πτώση επιπέδου και αμέσως διαψεύστηκα...! Πρέπει να ανέβηκε ψηλά το επίπεδο στο τσατ της εθνικής αν κατάλαβα καλά το συμβάν...!

This Post:
00
241958.535 in reply to 241958.534
Date: 10/21/2013 5:09:07 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Αφού ρώτησε και τι παίζει είναι στα +...!

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τον βρουν ,αλλιώς να μπαίνουμε όλοι στο τσατ με αλλαγμένα nick και να ψάχνουμε ποιος είναι ποιος...! Θα μπώ ως Gm-Sarithin,εσύ μπες ως maddoghellas ,να κάνουμε ένα ωραίο κοκτέιλ...!!! :-P

This Post:
00
241958.536 in reply to 241958.535
Date: 10/21/2013 5:18:39 PM
Overall Posts Rated:
13091309
χεχεχε α θες να μπεις και σαν maddoghellas... καλά, άκλαφτος θα πάει κι ο ορίτζιναλ κι ο μαϊμού! Ειδικά αν αρχίσεις να τα χώνεις σε οποιο από τους δύο Sarithin, δεν σου λέω τίποτα. Εχουν πατήσει τα κουμπάκια και πριν το καταλάβουμε, τετέλεσται!
Ενδεικτικά, αναλαμβάνει ο Νεκτάριος τα νέα του καθήκοντα ως GM, εύλογα του τα χώνω(!),την ίδια μέρα έχω κληρωθεί μαζί του στο κύπελλο...

Edit: παρανόηση. Τώρα αντιλήφθηκα ότι προτείνεις να μπει ο Μαμού σαν maddog...αμάν αμάν, ακόμα χειρότερα! Δεν την γλυτώνουμε τη δημόσια διαπόμπευση!

Last edited by maddoghellas at 10/21/2013 5:20:34 PM

This Post:
11
241958.537 in reply to 241958.536
Date: 10/21/2013 6:05:11 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Ενδεικτικά, αναλαμβάνει ο Νεκτάριος τα νέα του καθήκοντα ως GM, εύλογα του τα χώνω(!),την ίδια μέρα έχω κληρωθεί μαζί του στο κύπελλο... :)

To θυμάμαι...! Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο...! :-PP

This Post:
00
241958.538 in reply to 241958.525
Date: 10/22/2013 3:21:53 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Μην σου πώ ότι ήταν ο ίδιος χρήστης με διαφορετική περικεφαλαία. Άτομα τα οποία είχαν πάντα κάτι, αρνητικό, να πουν για όλους και για όλα. Υποστήριξα το Μάνο σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σε κάποιες διαστάσεις απέναντί σου, όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις ομάδες, όπως υποστήριξα λυσσαλέα και σένα και κατακρίθηκα εν πολλοίς για αυτό. Έτερον εκάτερον. Τον άλλον δεν τον ήξερα πολύ, αλλά η συνεχής υποστήριξη του στο Μάνο ακόμα και όταν ο τελευταίος είχε άδικο, μου είχε προξενήσει την υποψία, η οποία μετεξελίχτηκε σε σιγουριά ότι τελικά ήταν το ίδιο άτομο. Απλά ο ένας από τους 2 ήταν μπροστάντζα. Τέλος πάντων, αιωνία τους η μνήμη θα τους θυμόμαστε με όλα τα καλά και κακά τους.

Το σίγουρα λυπηρό είναι η γενικότερη απαξίωση του παιχνιδιού. Οι 65000 χρήστες έχουν φτάσει στις 33000 και σίγουρα τις 30000 σύντομα και στην Ελλάδα οι 2500 έχουν γίνει 1650. 50% περίπου πτώση θα έπρεπε να προβληματίσει τους ιθύνοντες του παιχνιδιού. Το θέμα είναι ότι δε φαίνεται και προοπτική ανάσχεσης της ύφεσης του ενδιαφέροντος για το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν γενικά όλα τα μπάσκετ μάνατζερ οδεύουν σε μια γενικευμένη κρίση σαν αποτέλεσμα της ευρύτερης οικονομικής που δεν αφήνει διάθεση και χρόνο να ασχοληθεί κάποιος με το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μπουν νέα πλαίσια στο παιχνίδι που να το κάνουν πιο ενδιαφέρον, πιο αφοπλιστικό. Προτείνω ορισμένες ιδέες παρακάτω με το φτωχό μου μυαλό.

1) Τραπεζικά δάνεια: Δε νοείται οικονομία που να μην κινείται πάνω σε δάνεια (άλλο αν η γενικότερη φιλοσοφία του τραπεζικού δανεισμού με βρίσκει τελείως αντίθετο). Αυτά θα καθορίζονται ανάλογα των εσόδων-εξόδων της ομάδας και θα είναι συγκεκριμένου ύψους ανά κατηγορία. Δεν θα μπορώ λ.χ. εγώ του χρόνου στην 4η κατηγορία να πάρω ίδιο δάνειο με τον Matsas που διεκδικεί κάθε χρόνο το BB.

2) Να βρεθεί τρόπος όλες οι νέες ομάδες να μπαίνουν στην 4η κατηγορία και όχι στην 5η. Να υπάρχει στοιχειώδης ανταγωνισμός και να μη γεμίζει και η 4η με εικονικούς χρήστες, διότι χαλάει το επίπεδο των ομάδων.

3) Όλοι οι παίκτες από σούπερσταρ και πάνω που υπάρχουν σε εικονικούς χρήστες να βγαίνουν στη λίστα. Έτσι θα βοηθηθούν οι χώρες με πολλούς χρήστες, αφού θα υπάρχει μεγαλύτερη δεξαμενή παικτών για επάνδρωση των Εθνικών Ομάδων.

4) Παίκτες που παίζουν στις Εθνικές ομάδες ή που έχουν υψηλούς μισθούς να μη βγαίνουν με 1000000$ αρχική τιμή, αλλά με 1$. Ο Γαλατσόπουλος δεν θα χανόταν αν έπρεπε να δώσεις 1$, με το 1εκ. όμως δεδομένου και του πανύψηλου μισθού του και της μηδενικής μεταπωλητικής του αξίας ο παίκτης ήταν εκ των προτέρων χαμένος για το παιχνίδι.

5) Διαφορετικός τρόπος προπόνησης. Λ.χ. προπονείς ριμπάουντ. Θα ήταν καλό να παίρνουν οι παίκτες που προπονήθηκαν 48+, αλλά ίσως θα ήταν καλό να παίρνουν προπόνηση (ένα 10% του 100% της προπόνησης που παίρνουν αυτοί που συμπλήρωσαν τα 48+ λεπτά) και οι υπόλοιποι που συμπλήρωσαν 48+ και ας μην έπαιξαν στη θέση προπόνησης. Οι γκάρντ λ.χ. να παίρνουν ένα 10% της προπόνησης του ριμπάουντ στην προκείμενη περίπτωση. Όλα αυτά εννοείται σε συνδυασμό με αυτά που ισχύουν και τώρα, προοπτική, ηλικία κτλ.

6) Έσοδα εισιτηρίων (έχει ξανατεθεί πάμπολλες φορές) από τους αγώνες Κυπέλλου είτε χάσεις, είτε κερδίσεις. Δεν κατανοώ για ποιόν λόγο δεν έχεις κέρδος από αυτά τα παιχνίδια.

7) Αλλαγή στα ντραφτ. Ίσως θα έπρεπε να σταματήσει ο θεσμός των ντραφτ και κάθε ομάδα να έχει ορισμένους παίκτες -σαν ομάδα Νέων- όπου χρηματοδοτώντας, όπως κάνει και τώρα στα ντραφτ, να έχει περιπτώσεις να βρει αστέρια. Φυσικά οι πληροφορίες θα είχαν άμεση σχέση με το πόσο καλό pr manager θα είχες, έτσι ώστε να μη βγάζεις κάθε χρόνο 3 φημισμένους 18χρονους και να θησαυρίζεις και να υπάρχει μια άμεση πληρωμή που δεν θα αφήνει ορισμένες ομάδες να θησαυρίσουν. Οι παίκτες θα είναι random, ουσιαστικά και λιγάκι ρίσκο υπό την έννοια ότι θα μπορείς να πάρεις έναν παικταρά, 3 παικταράδες, αλλά και 3 παλτά.

Αυτά τα ολίγα.

Last edited by epanastatis79 at 10/22/2013 3:23:25 AM

This Post:
00
241958.540 in reply to 241958.539
Date: 10/22/2013 5:02:41 AM
Overall Posts Rated:
231231
Το ίδιο άτομο σαν φυσικά πρόσωπα σίγουρα δεν ήταν μιας και τους γνωρίζω και τους δύο προσωπικά.

Όσο για τα ντραφτ, πράγματι αυτό θέλει δουλειά.

Jump Shot: wondrous Jump Range: average
Outside Def.: wondrous Handling: wondrous
Driving: marvelous Passing: proficient
Inside Shot: wondrous Inside Def.: tremendous
Rebounding: sensational Shot Blocking: average
Stamina: inept Free Throw: awful
Experience: inept

Αγοράστηκε σχετικά πρόσφατα από φίλο μου στα 26 με χρυσή προοπτική κοντά στα 2,5 μύρια

Πόσους 18χρονους με χρυσή προοπτική δεν έχουμε δει να φεύγουν στα ίδια χρήματα?

Αν όχι 2,5 σίγουρα 2 έχω δει εγώ πολλές φορές.

Άρα αν δεν είσαι ομάδα που ενδιαφέρεται για την Εθνική της χώρας σου, γιατί να τον πάρεις στα 18 κι όχι έτοιμο στα 26?

Επιπρόσθετα η τύχη που εμπεριέχει το σύστημα συλλογής πληροφοριών, αλλά και η κατανομή των ντραφτ είναι για μένα αποτρεπτικός παράγοντας για να ασχοληθεί καποιος με τα ντραφτ.

This Post:
00
241958.542 in reply to 241958.525
Date: 10/23/2013 7:39:48 AM
Overall Posts Rated:
6565
μωρη παπια τους εφαγες τελικα?

Advertisement