prc, propustih najlepshi deo... no, ipak, moram se osvrnuti na tvoj post, jer mi je ostavio najveci utisak
nisam mogao da odolim a da ne kazem "potpisujem"... I, sve dok neki ne priznaju da nisu Bogom dani i da postoji (makar i teoretska) mogucnost da je neko bolji od njih necu glasati za iste (da ne kazem da cu glasati protiv) jer mi je od jbnog virtuelnog sveta mnogo bitnije kakav je neko covek...
zaista, meni je najbitnije kakav je neko chovek, a ne kako igra neku online igru... ali, to je kriterijum kad biram prijatelje u realnom zivotu!
kada biram selektora u bb-u, onda mi je totalno svejedno da li dotichni ima pogan jezik ili je poshtovalac bon-tona, da li u pitanju klinac od 14 leta ili starac focho, da li je even tualno zensko ili mushko, da li je zaposlen ili lezilebovic, u krajnjem sluchaju, da li su nashi sajber odnosi uredu ili ne... svedok sam da su se bil i samuraj virtuelno "opleli" sa desetinama njih, ali sam opet dao glas njihovoj opciji, jer iza njega stoje ljudi koji 2-3 godine ulazu svoj trud u ovu zajednicu - shto nije glasanje na osnovu starih zasluga, vec dokaz da isti nece napustiti reprezentaciju, jer su izgubili finale lige...
i, da, najiskrenije se izvinjavam sto sam svojim glasom doprineo nazatku nase u21 repke, ali se nikako ne kajem sto sam svoj glas bio dao koturu
izvinjavash se za ono zashta se ne kajesh - pa shta se onda izvinjavash? ako se ne kajesh, jer ti je kotur dobar ortak i tome slichno, meni je drago shto mozete da ispijete pice u kaficu, ali to nije razlog da nas ujebesh sve ovde...
i uostalom, bilo bi zaista pozeljno da, u izborima koje slede, ljudi ne glasaju vishe po prijateljskoj osnovi ili neprijateljskoj - u svakom sluchaju, da se u odabir ne uzimaju lichni motivi, kako ne bi opet dolazilo do ovih "izvinjenja bez kajanja"
Last edited by Jabus at 9/20/2010 8:25:21 PM