Most vársz amúgy erre választ?
Csak azt akarom, hogy elismerje nyíltan, hogy hibázott és nincs igaza a taktikával kapcsolatban! Az ugyais s..rt sem ért, nudli volt. Ennyit akarok csak, semmit többet, de azért védeni őt, mert kikap gyalázatos mértékben, az közröhej tárgya! Mezeit ki védte a 0-6 után, Egervárit ki védte az 1-8 után, Bozsik Pétert ki védte meg a máltai zacsi (1-2) után?? Senki! Fogták a kabátjukat és mentek, küldeni sem kellett őket! Mivel dzsevasz nagy szaktekintélynek képzeli itt magát, pont ezért súlyosabb a buktája megítélése nálam például.
Ha QQBenő éri el ezt, az csak a hozzá nem értését igazolja és tegyük fel, hogy QQBenő nem képzeli magát buzzer mágusnak, mint ahogy dzsevasz igen. Ez a különbség... Érted vagy sem?
Én sosem mondtam olyat, hogy bárkinél jobban ismerem a játékot! DE azt igen, hogy pl egy -27 pontos buktából tanulni kéne meg pl más taktikát menni ezután, mert mint látható a b. vegyes is hatástalan (ha mára 2-3-ról azt állítod, noha hoztam rá fél tucat erős (B3, MKL) példát, hogy nem alkalmatlan teljesen.)
Mit nem lehet ezen megérteni? Szerinted nem kaptunk ki, szerinte nem súlyos a –27 pont? Ne légy már strucc meg az sem , aki (4-5 fő) homokba dugja a fejét.
És maradjunk szigorúan adott meccsen ne váskáljunk a múltat azon már nem tudsz változtatni, hogy 15 szezonnal ezelőtt kikaptam egy qrva gyenge kerettel (Mo. leggyengébb ketretével) a nálunk, akkor jobbaktól,mert ugye hozod a baromságokat a ranglistával…. Az semmit se számít! Lehet, hogy 66. helyen olyan erős csapat áll éppen, ami képes megverni 20.-at is! Akkor mi van szerinted? Ez nagy hiba lenne, ha kikapsz a jobbtól? Én sem ezt rovom fel, csak azt , hogy nehogy már egy -27 pontos bukta után IGAZA LEHESSEN itt pár embernek (belértve dzsevaszt, téged, és akik kiállnak mellette
vakon) abban a kérdésben, hogy EZ ÜBERF@SZA VOLT!
Nem volt überf@sza! Egy nudli ez eredmény és szégyen.
Ezen mit nem értesz?
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 8:36:21 AM