Bulunulan makam gereği sorulan sorular cevapsz bırakılmamalı.(Etik olan budur)
Şeffaf olarak yazılanları birkez daha okursanız,sorularda haklılık paylarının yüksek olduğu ve mantık çerçevesinde doğru eleştiri,doğru tespitler olduğunu görürsünüz diye düşünüyorum.Sanki U21’de görevli değilmişsiniz gibi sakin kafa ile tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.Keza yorumlamanız tamamen taraflı ve karşınızdakini hiç’e sayar cinsten.
Erdem hocanın, tecrübesine diyeceğim bir söz yok.Fakat herşey tecrübeli olmak, eski kullanıcı olmak, oyun bilgisinin yüksek olması her işi doğru yapacağı anlamına gelmiyor.
Hocam keşke bu tecrübeni soruları cevaplandırarak, kullansaydın..
Şunu’da belirtmeden edemeyeceğim.Hatırladığım kadarıyla yaşca birçoğumuzun abi diyebileceği, oyun tecrübeni örnek alabileceğimiz bir yaş ve tecrübeye sahipsin.(Provökatör yakıştırması nedir abi allah aşkına) Böylemi idol olacak ve hatırlanmak istiyorsun?
Provokatör yakıştırması ile malesef seviye aşağıya çekilsede(tekrar söylüyorum size hiç yakıştıramadım)Bu tahrik edici cevaba bile benzer seviye’ye inilmeden, Provakatör dediğiniz şahsın 2.mesajında ısrarla sorulara yanıt istemesi ayrı bir parantez. Siz ise konuyu kapatmak istediniz. Soruların cevapsız kalması, ve bir açıklama yapılmasına tenezül edilmemesi Oy veren/vermeyen farketmez, kişilere ve eleştiriye kapalı olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca, Provökatör dediğiniz şahsın 3 dönem U21 koçluğu yaptığınıda unutmayalım. Heralde tespitleri,düşünceleri olmuşki sizlere bazı sorular yöneltmiş
Erdem hocam, eğer ekipte bir basın sözcüsü ataması varsa bilgi verin lütfen. En azından üslubunuz uygun olmasa’da cevap vermeniz bile takdire şayan.
Eğer strateji, soruların cevapsız bırakılması, konuyu kapatma, hedef saptırma gibi bir durum varsa doğru yoldasınız. (Günümüzde buna kafayı kuma gömmek diyorlar)
Hiç birşey şu gerçeği değiştirmeyecek, ben ve benim gibi düşünenleri hayal kırıklığına uğrattınız.Şahsım olarak değişime yada yeniliklere inandığım için İlker hoca’ya oy vermiştim.Bu makama layık görülen bir insanın, konuyu ve insanları ti’ye alarak ’ :) ‘şeklinde cevap vermesine hiç birşey diyemiyorum.Acaba neye güldünüz, varmı bunu yazmanızda bir sebep.. Fazlası ile özür hakeden bir tavır ve yaklaşım.Konu en azından size oy verenler için 2maç kaybedilmesi değil, gösterdiğiniz bu tutum ve yaklaşım. Biraz empati, lütfen..
@Bora hoca, MT için yakın dönemde kusura bakmayın taktik vermeyi unuttum diye güzel bir örnek davranış sergiledi. Ne oldu, tepkimi verildi kendisine.(Sanırım buradan konunun kaybedilen maçlar değil,tavır ve yaklaşım olduğunu görürsünüz)
2önemli maç kaybedilmiş olabilir, Siz sanırım heralde bu akşamki kolay diye nitelendirebildiğimiz bir maçı atlatıp, (Belkide farkla kazanarak) yazmayı düşünüyorsunuz, bilemiyorum..
İster Kabul edin, ister etmeyin U21 ekibi olarak bu yaklaşım ile büyük bir eksi ve dahada önemlisi antipati kazandınız.
Eleştiri her zaman olabilir,olmalıda..(saygı çerçevesinde,bu başarı isteyen herkesin hakkıdır)Eleştiri ve soruları cevapsız bırakırsanız, Evel Allah kupa alırız demiştinizya, Kupa alsanız bile sizleri alkışlayacak kişi sayısı çok az olacaktır.Tekrar belirtiyorum, bu tavrınız ve yaklaşımınız devam ederse.
Malesef 2 hafta’da sınıfta kaldınız. Bu durumun yenilgilerden dolayı değil, yaklaşım ve üsluptan dolayı olduğunu hatırlatmak isterim.
Her takım yenip/yenilebilir.Konu MT ve U21olunca herkesin soru sorma hakkı olduğu gibi, aydınlanma hakkı’da var.
Son olarak,@Papek hocanın yazdığı cevap malesef Ülke olarak geldiğimiz noktanın özeti.Tarafsız yada gruplardan uzak bir kişinin yazdığı cevaba istinaden yanlız olmadığını düşüncelerimi paylaşarak belirtmek istedim. Papek hoca’yada bana’da gruplaşmışlar, bir gruba bağlılar, bunlar karşı taraf vs gibi yaklıştırmalar yaparsanızda canınız sağolsun ne diyeyim.
Sen bir inci ol,mücevher olda isteselerde istemeselerde alsınlar, seni taca taksınlar.
Eğri büğrü yürüyen ayak izi olma! Bırak şu eğri yürüyüşüde, elif gibi ol
Last edited by champions17 at 7/26/2021 9:44:54 AM