BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: champions17

To: GES
This Post:
1212
290828.533 in reply to 290828.532
Date: 7/26/2021 9:35:28 AM
Overall Posts Rated:
9797
Bulunulan makam gereği sorulan sorular cevapsz bırakılmamalı.(Etik olan budur)

Şeffaf olarak yazılanları birkez daha okursanız,sorularda haklılık paylarının yüksek olduğu ve mantık çerçevesinde doğru eleştiri,doğru tespitler olduğunu görürsünüz diye düşünüyorum.Sanki U21’de görevli değilmişsiniz gibi sakin kafa ile tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.Keza yorumlamanız tamamen taraflı ve karşınızdakini hiç’e sayar cinsten.

Erdem hocanın, tecrübesine diyeceğim bir söz yok.Fakat herşey tecrübeli olmak, eski kullanıcı olmak, oyun bilgisinin yüksek olması her işi doğru yapacağı anlamına gelmiyor.
Hocam keşke bu tecrübeni soruları cevaplandırarak, kullansaydın..
Şunu’da belirtmeden edemeyeceğim.Hatırladığım kadarıyla yaşca birçoğumuzun abi diyebileceği, oyun tecrübeni örnek alabileceğimiz bir yaş ve tecrübeye sahipsin.(Provökatör yakıştırması nedir abi allah aşkına) Böylemi idol olacak ve hatırlanmak istiyorsun?

Provokatör yakıştırması ile malesef seviye aşağıya çekilsede(tekrar söylüyorum size hiç yakıştıramadım)Bu tahrik edici cevaba bile benzer seviye’ye inilmeden, Provakatör dediğiniz şahsın 2.mesajında ısrarla sorulara yanıt istemesi ayrı bir parantez. Siz ise konuyu kapatmak istediniz. Soruların cevapsız kalması, ve bir açıklama yapılmasına tenezül edilmemesi Oy veren/vermeyen farketmez, kişilere ve eleştiriye kapalı olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca, Provökatör dediğiniz şahsın 3 dönem U21 koçluğu yaptığınıda unutmayalım. Heralde tespitleri,düşünceleri olmuşki sizlere bazı sorular yöneltmiş

Erdem hocam, eğer ekipte bir basın sözcüsü ataması varsa bilgi verin lütfen. En azından üslubunuz uygun olmasa’da cevap vermeniz bile takdire şayan.
Eğer strateji, soruların cevapsız bırakılması, konuyu kapatma, hedef saptırma gibi bir durum varsa doğru yoldasınız. (Günümüzde buna kafayı kuma gömmek diyorlar)

Hiç birşey şu gerçeği değiştirmeyecek, ben ve benim gibi düşünenleri hayal kırıklığına uğrattınız.Şahsım olarak değişime yada yeniliklere inandığım için İlker hoca’ya oy vermiştim.Bu makama layık görülen bir insanın, konuyu ve insanları ti’ye alarak ’ :) ‘şeklinde cevap vermesine hiç birşey diyemiyorum.Acaba neye güldünüz, varmı bunu yazmanızda bir sebep.. Fazlası ile özür hakeden bir tavır ve yaklaşım.Konu en azından size oy verenler için 2maç kaybedilmesi değil, gösterdiğiniz bu tutum ve yaklaşım. Biraz empati, lütfen..
@Bora hoca, MT için yakın dönemde kusura bakmayın taktik vermeyi unuttum diye güzel bir örnek davranış sergiledi. Ne oldu, tepkimi verildi kendisine.(Sanırım buradan konunun kaybedilen maçlar değil,tavır ve yaklaşım olduğunu görürsünüz)

2önemli maç kaybedilmiş olabilir, Siz sanırım heralde bu akşamki kolay diye nitelendirebildiğimiz bir maçı atlatıp, (Belkide farkla kazanarak) yazmayı düşünüyorsunuz, bilemiyorum..
İster Kabul edin, ister etmeyin U21 ekibi olarak bu yaklaşım ile büyük bir eksi ve dahada önemlisi antipati kazandınız.

Eleştiri her zaman olabilir,olmalıda..(saygı çerçevesinde,bu başarı isteyen herkesin hakkıdır)Eleştiri ve soruları cevapsız bırakırsanız, Evel Allah kupa alırız demiştinizya, Kupa alsanız bile sizleri alkışlayacak kişi sayısı çok az olacaktır.Tekrar belirtiyorum, bu tavrınız ve yaklaşımınız devam ederse.

Malesef 2 hafta’da sınıfta kaldınız. Bu durumun yenilgilerden dolayı değil, yaklaşım ve üsluptan dolayı olduğunu hatırlatmak isterim.
Her takım yenip/yenilebilir.Konu MT ve U21olunca herkesin soru sorma hakkı olduğu gibi, aydınlanma hakkı’da var.

Son olarak,@Papek hocanın yazdığı cevap malesef Ülke olarak geldiğimiz noktanın özeti.Tarafsız yada gruplardan uzak bir kişinin yazdığı cevaba istinaden yanlız olmadığını düşüncelerimi paylaşarak belirtmek istedim. Papek hoca’yada bana’da gruplaşmışlar, bir gruba bağlılar, bunlar karşı taraf vs gibi yaklıştırmalar yaparsanızda canınız sağolsun ne diyeyim.

Sen bir inci ol,mücevher olda isteselerde istemeselerde alsınlar, seni taca taksınlar.
Eğri büğrü yürüyen ayak izi olma! Bırak şu eğri yürüyüşüde, elif gibi ol

Last edited by champions17 at 7/26/2021 9:44:54 AM

From: T-Mac1
This Post:
22
290828.534 in reply to 290828.533
Date: 7/26/2021 10:45:59 AM
Çevik Adamlar Basketbol
III.9
Overall Posts Rated:
225225
Arkadaşlar merhabalar.

Yukarı da yazılan bir kaç mesaja istinaden ekibin gözlemcilik konusunda sorumlu kişisi olarak bir kaç kelamım olacak sizlere.

Öncelikle bu işin bir ekip işi olduğunu, öncelikli amacımızın gözlemci ekibi olarak Bb-Türkiye'yi tekrar canlı hale getirmek olduğunu belirteyim. Ancak bazı mesajlarda alınan başarısız sonuçların ekibe eksi olarak yazılacağını belirten arkadaşların yanıldığını belirtmek istiyorum. Sebebine gelecek olursak;

Yukarı da birkaç mesajımda belirttiğim gibi u21 seviyesinde başarının büyük bir çoğunluğu gözlemcilik ve takipten geldiğini birçok tecrübeli arkadaşımız bilirler. Göreve geldiğimizde alınan veri tabanı maalesef yeterli değildi ve ekip olarak önceliğimiz bu olmuştur. Konu hakkında ki iletişim yoğunluğumuzu oyuncu yetiştiren arkadaşlarımız gayet iyi bilmektedir. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşündüğümü ancak alınan bu 2 mağlubiyette ekip olarak eksi yazılması bizlerin emeğine hakaret olarak algılamaktayım. Sizlerden ricam bu konuyu tekrar düşünmeniz özellikle geçmiş dönemlerde görev alıp hocayı ağır eleştirme ortamı bulan arkadaşların..

Her başarı da nasıl kişileri yerlere göklere sığdıramıyor isek başarısızlık durumunda da yerin dibine sokmayı biliyoruz, galiba genlerimizde olan bir şey bu. Hocanın alınan 2 mağlubiyet ile ilgili tabi ki bilgilendirme ve sorumluluk sahibidir. Başarı ve başarısızlık durumunda Bb-Türkiye'nin her kullanıcısı fikir beyanında bulunabilir ve gerekirse konu hakkında koç veya ekip tarafından titizlikle geri dönüş sağlanır. Sizlerden ricam yangına körükle gitmeyip büyük emek sarf eden bu gruba sahip çıkmanız. Bunun karşılığını ilerleyen sezonlarda u21 ve a milli seviyesinde sağlanan başarılar ile gelip tekrar burada keyifli sohbetler ederiz.

Saygılarımla.

This Post:
77
290828.536 in reply to 290828.534
Date: 7/26/2021 1:06:15 PM
Overall Posts Rated:
287287
Taktik konusunda hatalar ile ilgili sorduğum sorulara lütfen kimse gözlemciliği şöyle iyi yapıyoruz, bunlar yetersizdi gibi kalıplarla cevap vermesin. Ben taktik konusunda soru soruyorsam cevabımı da o konudan gelmesini isterim. Konuları değiştirerek cevap veriyorsunuz ve görüyorsunuz ki insanlar tepkilerini hemen koyuyorlar. Gözlemciliğinize bir şey demedim gayet iyi yaptığınızı düşünüyorum zaten.

Ama taktik konusunda gün geçmiyor ki sınıfta kalınmasın. . Bugün Moldova maçını geride bıraktık. Ama bizim taktiğimize bakın “ Yavaş oynanan Alçak Post!”. Averaj olarak gerilerdeyiz, Sırbistan 2 mağlubiyet alsa, biz tüm maçlarımızı kazansak grup sonunda averaja bakılacak. Peki bizden güçsüz Moldova’ya fark atmamız gerekiyorken Alçak post taktiği neden ? Oyunu hızlandırarak daha çok fark atmayı hiç düşünmediniz mi acaba ? Milli takımları yönetenler bilir bu gibi durumlarda averajın ne kadar önemli olduğunu. Her maça max fark atmak için çıkılması gerektiğini. Özellikle de kolay takımlara karşı. Geldiniz geleli 3 maçta taktiksel bir başarınızı göremedik. Umarım göreceğimiz günler yakındır. İnanıyorum ben hazırlık maçlarında falan bir şov yapacak hocamız.

Last edited by ÖmerHayyam at 7/26/2021 1:13:36 PM

From: poze06
This Post:
44
290828.537 in reply to 290828.536
Date: 7/26/2021 3:28:47 PM
Overall Posts Rated:
5454
Bir önceki a milli takım teknik direktörü de aynı bu kafadaydı. Nankör köpekler falan diyordu forumda insanlara, nasıl gittiğini hepimiz gördük. Bence doğru yolda değilsiniz arkadaşlar. "Sırbistan'a karşı taktik hatası yaptık, ilerleyen maçlarda hatalarımızdan ders çıkartıp sizlerin önerilerini de dikkate alacağız" demek çok zor değil. Ülkede hata yaptığını kabul edip kusura bakmayın diyen insanlardan ötv falan alıyorlar da benim haberim yok galiba. Üstelik bu kadar insanın eleştirisi taktik hatalarına da değil u21 ekibinde bulunan arkadaşların iletişimine/iletişimsizliğine. Eleştiri yapan herkesi de bir gruba ait olmakla suçlamışsınız üstelik. Yemin ediyorum ülkeyi yöneten kafayla aynı kafa. En ufak bir fark yok.

From: 19bjk03
This Post:
11
290828.538 in reply to 290828.537
Date: 7/26/2021 4:06:03 PM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Evet çekirdeğimizi aldık. Bakalım kim kimi kesecek diye izlemeye başladık. Bu kesimin temsilcisi olarak da ben geldim. Hadi hepimize iyi tartışmalar. Djjdfhhdjjs

Advertisement