nem feltétlen a te játékosodra gondoltam amikor azt a hasonlatot hoztam fel, hogy alacsonyabb fizuju meg tud verni motsnál egy sokkal jobbat is akár. Számos esetben láttam már hasonlót, elég csak a tegnapi meccsek közül kiemelni az Oilers játékosát Smalevicius 12k
(5911373) megfogta a Csimpánzok sztárját, Viskyt (55k)
(9612381)pedig mindketten azonos formában voltak. A különbség csak annyi lehetett, hogy Oilers többet akart kihozni a meccsből.
Ezt nem tartom életszerűnek, ha ez a játék a valóság letükrözését kívánja megvalósítani.
Tegyük fel, hogy egyszeri középszerű európai kosarast ráteszel LeBron Jamesre, szerinted ki kerül ki győztesen a párharcból?
Ugye-ugye, hogy James, hacsak nem fog ki valami extra szar napot, akkor talán levédheti egy jóval gyengébb is, de ezt messze nem biztos.
Ami BB matekot illetti, ha ezt a meccset 20-25 ponttal nyered nem szólok egy szót sem, mert kijön a logikus és várható különbség.
Ellenben "csak" 11-el tudtál győzni motssal, ami azt sejteti számomra, hogy egál körülmény közt ez a meccs az enyém lehetett volna 24-11 = 13, de mindenképpen jó lettem volna egy OT-ra. Ezzel nem azt mondom, hogy tuti nyertem volna, de legalább esélyem lehetett volna..., de egy mots ellen tehetetlen az ember.
A leírtak alapján mégis ellenem irányult, mert hiszen tudtad, hogy a köv. meccseken nincs esélyed. Az lett volna a nagy szám, ha lemotsolsz egy sokkal esélyesebb csapatot!
A dolgot túltárgyaltam, vannak sajnos kivédhetetlen erők. Például egy kedves kis motsolás....
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 5/29/2011 2:50:39 AM