"Melyik BD kap az első 1-2 évben multit"
BD-nél nincs olyan, hogy multi. A BD azért BD, mert első 3 évében 2p, bv, meg kv-t kap többnyire egy kis támadótempóval.
De akármi mást adtok neki, ami U21-re kell, a fizetése nem fog elszállni, és teljesen együtt lehet edzeni a nagyválogatott tervvel. Mondhatjuk úgy is, hogy az első 3-4 évet bd-nél nem egyszerű elrontani.
Vagy mi a multi a BD-nél??
"Vagy melyikőtök keresett meg engem azzal, hogy beszéljük már meg, hogy kik azok a játékosok akik nem férnek be az U21-be mert elmaradásuk van, de a potjuk magas!"
Mint már írtam, először cimit kerestem meg,utána jöttek volna a scoutok, amikor kiválasztjuk azokat, akikkel szerintünk hosszútávom lehet foglalkozni.
"Ha tényleg ennyire értitek a dolgotokat, akkor mondjatok már nekem is el pár dolgot, hogyan is kell edzetni a BD-ket rendesen, hátha én nem értek hozzá... "
Két BD-m válogatott, szerintem én is értek hozzá, és egy szóval nem mondom, és nem is mondtam, hogy te nem értesz hozzá.
"egyeztetést azt kellene vállalni"
Ezt már kifejtettem. Először tájékozódni akartunk, semmi U21-es játékosnak nem mondtuk még meg, hogy mit kapjon, sőt rákérdeztünk, hogy k a scout. Ha nem kéne regényekre válaszolnom, már a 21 évesekkel is készen lennék, és meglenne a listám a minket érdeklő játékosokról, amit elküldenénk ciminek. Egy picit több türelmet kérek.
"Aztán azzal játszadozhattok ti úgy ahogy akartok... "
A játszadozás szót pedig nem értem, mi nem játszadozunk, hanem válogatottra nevelünk játékost.
Azért mert máshogy akarjuk BIZONYOS pozíciókon mint eddig, az nem jelenti azt, hogy játszadozunk,
Főleg a BD az, amin nagyon keveset szeretnénk változtatni, ha egyáltalán akarunk, és az csak annyi, hogy ott is kéne tudni passzolni. De az az edzés ráér később.