הודיעו המפתחים על השנוי בכלכלה היום ואני מאוד מאוד מרוצה.
הם הראו שהם מבינים שיש 2 בעיות היום במשחק- אחת אגירה של כסף והשניה והעיקרית זה הטאנקינג בכל רמה בכל צורה שלא נעשה כדי לאגור עכשיו 50 מיליון אלא רק לעונה אחת.
הבעיה הראשונה נפתרה יפה אם כי הייתי מעדיף(אפילו שזה היה פוגע בי) שיעשו את זה מ 20 מיילון ולא מ 25.
יש לי 24 נקודה משהו אז אני מוגן לבנתיים,
אבל אני תוהה אם הם שמו 25 מיליון סף מינ' כמה כסף יש לכמה קבוצות אחרות במשחק...
בקשר לחלק השני- לדעתי הוא זה שהיה אחראי על עליות המחירי םבמשחק.
ה 5-10-20 קבוצות כמוני שעושות טאנקינג ואז כל עונה משתחררת קבוצה- שתיים מהשינה העמוקה שלה זה לא מה שמשנה את הכלכלה, בכל הרמות על כל השחקנים בכל המשחק.
מה שכן השפיע, זה שהיום רוב הקבוצות מקבעות את ההוצאות שלהם ככה שהן יכולות להיות תחרותיות בכל רמה ועדיין להרוויח כל שבוע!!
ועל הקבוצות שעושות טאנקינג עונה או חצי עונה אני בכלל לא מדבר.
העלאת הטלוויזיה זה צעד חשוב, ואני חושב שהם צריכים ושהם יעלו את זה עוד, מעבר ל 210 אחוז בליגה הראשונה.
יש את הרווח השבועי הזה בכל ליגה- בליגה 3 קבוצות לא משלמות 300 אלף בשבוע או 400 אלף בשבוע שכר כדי להצליח, אז הן מרוויחות כסף שחוזר לשוק.
בליגה 2 אותו הדבר, ובליגה 1 את מספר הקבוצות שמשלמות שכר בגובה ההכנסות אפשר לספור על יד אחת.
למצב הזה תורמת מאוד העובדה שהשחקנים היותר טובים היום הם אלה עם השכר הנמוך שמחולקים טוב, ואז כדי להצליח יותר אתה צריך לשלם יותר בהעברות ופחות בשכר!
בקיצור, זה הניתוח שלי למצב, ואני חושב שהשינויים שהם עשו מאוד מבורכים ויעזרו מאוד.
בקשר אלי אני האמת לא יודע אם ארצה להיות תחרותי העונה.
אולי אאמן בקטנה, אבל לא אתחיל לאמן שחקנים רציני עכשיו כנראה.