Blíží se nám draft (bude za 2 týdny), proto bych chtěl požádat, aby se mi do pošty ozvali manažeři, kteří by měli zájem od nové sezony zařadit do tréninku českého 18 letého hráče s potenciálem 10 (člen síně slávy/hall of famer), případně 10+ (legenda, all-time great). Samozřejmě ideální bude, když se vám někoho takového podaří přímo draftovat, ale jde mi hlavně o ty manažery, kteří v případě, že to štěstí mít nebudou, budou ochotni takového hráče koupit. Očekávejte, že cena takových hráčů se bude pohybovat od 500k (u hráčů, kteří budou mít sice potenciál, ale do začátku nedostanou úplně ideální vlastnosti). U těch s lepšími počátečními vlastnosti počítejte s cenou někde mezi 1-2M. Ve výjimečných případech by se mohla dostat i nad 2M (ale to by opravdu musel být hráč se součtem přes 60 a takový hráč v kombinaci s vysokým potenciálem vůbec nemusí být v celém draftu).
Samozřejmě nemůžu dopředu tušit, jak úspěšný bude celkově v českých týmech tento draft, kolik z těch výtečných talentů bude třeba v týmech, co první víkend po draftu zbotují (takže bych je rychle dostal na trh zachráněním), taky netuším, kolik majitelů bude chtít takové hráče trénovat samo a kolik bude případně souhlasit s prodejem, ale vynasnažím se případnou poptávku co nejvíce uspokojit.
Rovnou mi do zprávy i připište, jestli se chcete věnovat podkošovým nebo vnějším tréninkům a taky, jak vidíte vaše finanční možnosti při nákupu, ať vám pak rovnou nabízím to, co nejvíce odpovídá vašim finančním možnostem a tréninkovým plánům.
Pozn.: Během dneška bych měl vědět, kolik týmů je ohroženo zbotováním v tom týdnu po draftu.