В понеділок стартує новий сезон утішаючого турніру.
Його переможець буде мати домашню площадку на наступному ЧЄ.
Основні наші короткострокові цілі - виграти всі матчі, і набити якумога більшу різницю, тоді можливо буде поборотися за високі місця, але спершу нам потрібно пройти перший етап: 2а матчі.
Перше ми зустрінемося з Люксембургом. Це суперник на якому ми повинні набивати різницю.
В другому матчі ми будемо грати проти дуже сильних Швейцарців. Матч буде дуже цікавим.
про склад:
1) в нас є мега шикарні ЛФи (Кошевой і Конюшенко і "давильний" Дзюба, який зараз поки що я не викликав) , таку парочку по силі ЛФів я давно не памятаю.
2) у нас є дуже цікавий АЗ Лавренцов, в якого дуже цікава розкачка атакуючих навиків

другий АЗ "Іполіт" більш типовий
3) у нас є супер зарплатистий РЗ Чертюк, такого типу гравців в останнє я бачив в далеких 20х сезонах
4) у нас є дуже класний РЗ Гурка, який буде основним в цьому сезоні
5) у нас є набагато кращий ВФ Дирибаба, ніж минулосезонний Микойда
6) у нас є дуже похожий Ц Деркач на минулосезонного Кубрака, якщо його будуть тренувати, то буде не гірший
7) у нас є дуже подібні і класні 20ні Ц, які не гірші ніж їхні старші колеги. Будемо їх розвивати на наступний сезон.
склад мені подобається, контакт з усіма кандидатами налагоджений, окрім Деркача (СКА-Київ, якщо ти мене читаєш, то дай відповідь будь ласка на мої запитання в ББ пошту, це дуже важливо)
Побажаємо нашій молодіжці успіхів, і тримаємо за неї кулаки. А я в свою чергу, прикладу максимум зусиль аби добитися хороших результатів
Прохання до власників збірників тримати форму гравцям, по можливості купити лікаря зі спеціальністю масажист (рівень не важливо, головне спеціальність)
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 1/13/2018 4:21:16 PM