rado bih nastavio ovu diskusiju ali moram da ucim posto imam kont iz trigonometrije i zelim da postignem nesto vise u zivotu od zajebavanja na forumu
Medeis ageometretos eisito!nisam video taj natpis ni na jednom forumu, ali bi ga mogli ubaciti :DD ali i tada bi imao ban po default-u, tako da ti se ni to ne isplati :)))...evo "bajo", dobrovoljno se javam da vodim tim ljudi koju su bili na prirodno-matematickom smeru (PMS !!) u srednjoj da ti pomognemo - ako ti treba fakultetski nivo - samo kazi - nije u redu da nam repka trpi zbog jednog kontrolnog :D
uz to, josh uvek nisam od tebe cuo ama bash ni jedan predlog, sugestiju ili sta slicno - kol'ko vidim, tebi jedino smeta sto se ovde nisu svi povukli pred tobom i pognute glave ti prepustili da vodish glavnu recu u svemu !
ako hoces da pobedish aroganciju (koje ruku na srce - ovde ima na svakom koraku), pobedi je znanjem, a ne josh vecom arogancijom. Ima bash dosta ljudi ovde koji imaju sjajne rezultate, odlicne timove i ogromno znanje ( i svi uce svaki dan !!!) - jedan deo njih se baskari u sujeti, a drugi deo pomaze i daje 110% svog znanja novim igracima (ja imam sjajna iskustva sa ovim drugim delom ljudi - hvala svima !!) - JBG, ljudi su raznih karaktera
Last edited by beks_ns at 10/18/2009 8:43:27 AM