Nezino nes yra bambukai. Nesidomi niekuom, nei taisykliu skaito, nei forumais naudojasi, nei klausyneja.
kaip pvz man jei susimauciau su rinktine priimt tokiu kaip mjo, tavo(katik prisipazinai nezinantis) ir tu kitu kritika, jei jie losia tiek sezonu buzeri ir nezino tokiu dalyku kad atleidziant ar parduodant zaideja krenta entuziazmas. Net idejus i rinka ir nepardavus, krenta lankomumas i arena, ta grafa, kur sirgaliuose yra: ""priprate prie esamu zvaigzdziu" sumazeja vien nuo idejimo i rinka, o buna durneliu kurie pastoviai delioja po 100 kk kad parodyt kokius zaidejus turi, net nezinodami kad tai daro itaka ju finansams.
Todel apie trenerius ir sakau, kad i juos turi kandidatuoti ne naujokai, kurie visada cia reiskiasi daug, isminti savo rodo, bet nezino nieko apie ta buzeri dorai ir laimeje V ar IV lyga pasijaucia, jau visaziniai. Taip ir gaunasi po to kad su 1 entuziazmu tenka lost...O pazadai rinkimuose buna grazus, mindzius lopas, vaidas lopas, kiti visi lopai, as mjo ateisiu ir pries latvius nebepralosim gedingai, atvesiu rinktine i nauja era...Matom ta nauja era...Kai su 1 entuziazmu losiam pries kroatus ir neturim sansu, nes jis kazko nezinojo...tai blet jei kazko nezinote ir esate ubaldai paskutiniai, bent i komandos staba rinkites ne IV ar V lygu buzerio naujokus, o bent viena patyrusi menedzeri pasiimkit, kad butent niuansus papasakotu. Tai ne, visi durniai, kvailiai, eGzpertai kaip ponas smulkusis ukininkas pasakytu, o kai geda padaro, tai jau jus man nesakete kazko ir t.t. Tai ble pirma eikit i stabus dirbti pas kuri nors treneri, pamatykite darba is vidaus ir kai zinosit kad kaip vyksta, tada eikite. As losiu buzeri nuo 3 sezo ir treneriu tesu vos 1 karta. O treneriu stabuose buvau lb lb daug kartu, tad niekas manes nestebina, bet ir to pasiemiau mindziu i staba, nes zmogus daugiausia kartu buves Nt reikalingas, kad jei as kartais apie kazka nepagalvociau, kad padetu man gudrybes taktikose ir sudetyse galvoti. Zmones kurie jau dirbe ties tuo yra aukso gysla. Bet ar kas nors juos vertina ? Zinoma ne. ISvadina prastais menedzeriais kritikuoja. O kai sakai 90 % nezinot net tokiu minimaliu smulkmenu, tai daugiau ant tokiu visu kritikos bent jau man nusisikt :))
Tikiuosi kituose rinktimuose U21 nebeatsiras debilu kaip kiekviena seza kurie niekam nezinomi be kalbu kandidatuoja + raso tokia nesamone kad cia klanas uzvaldes rinktine ir jie ateje kazka padarytu :D Jei klanu galima vadinti tai kad atejes zmogus gerbia buvusi, perima visa jo darba, duombazes ir t.t. visus patarimus ir zinias ir nesugalvoja kad tai ne mano darbas ir t.t. Todel visada ir bus renkami patyres ir kazka pasieke menedzeriai, kuriais galima pasitiketi, kurie nesikratys darbo gave pareigas ir nesitycios is rinkeju.