BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
204183.537 in reply to 204183.511
Date: 2/28/2012 7:36:28 AM
Overall Posts Rated:
561561
Nezino nes yra bambukai. Nesidomi niekuom, nei taisykliu skaito, nei forumais naudojasi, nei klausyneja.
kaip pvz man jei susimauciau su rinktine priimt tokiu kaip mjo, tavo(katik prisipazinai nezinantis) ir tu kitu kritika, jei jie losia tiek sezonu buzeri ir nezino tokiu dalyku kad atleidziant ar parduodant zaideja krenta entuziazmas. Net idejus i rinka ir nepardavus, krenta lankomumas i arena, ta grafa, kur sirgaliuose yra: ""priprate prie esamu zvaigzdziu" sumazeja vien nuo idejimo i rinka, o buna durneliu kurie pastoviai delioja po 100 kk kad parodyt kokius zaidejus turi, net nezinodami kad tai daro itaka ju finansams.
Todel apie trenerius ir sakau, kad i juos turi kandidatuoti ne naujokai, kurie visada cia reiskiasi daug, isminti savo rodo, bet nezino nieko apie ta buzeri dorai ir laimeje V ar IV lyga pasijaucia, jau visaziniai. Taip ir gaunasi po to kad su 1 entuziazmu tenka lost...O pazadai rinkimuose buna grazus, mindzius lopas, vaidas lopas, kiti visi lopai, as mjo ateisiu ir pries latvius nebepralosim gedingai, atvesiu rinktine i nauja era...Matom ta nauja era...Kai su 1 entuziazmu losiam pries kroatus ir neturim sansu, nes jis kazko nezinojo...tai blet jei kazko nezinote ir esate ubaldai paskutiniai, bent i komandos staba rinkites ne IV ar V lygu buzerio naujokus, o bent viena patyrusi menedzeri pasiimkit, kad butent niuansus papasakotu. Tai ne, visi durniai, kvailiai, eGzpertai kaip ponas smulkusis ukininkas pasakytu, o kai geda padaro, tai jau jus man nesakete kazko ir t.t. Tai ble pirma eikit i stabus dirbti pas kuri nors treneri, pamatykite darba is vidaus ir kai zinosit kad kaip vyksta, tada eikite. As losiu buzeri nuo 3 sezo ir treneriu tesu vos 1 karta. O treneriu stabuose buvau lb lb daug kartu, tad niekas manes nestebina, bet ir to pasiemiau mindziu i staba, nes zmogus daugiausia kartu buves Nt reikalingas, kad jei as kartais apie kazka nepagalvociau, kad padetu man gudrybes taktikose ir sudetyse galvoti. Zmones kurie jau dirbe ties tuo yra aukso gysla. Bet ar kas nors juos vertina ? Zinoma ne. ISvadina prastais menedzeriais kritikuoja. O kai sakai 90 % nezinot net tokiu minimaliu smulkmenu, tai daugiau ant tokiu visu kritikos bent jau man nusisikt :))
Tikiuosi kituose rinktimuose U21 nebeatsiras debilu kaip kiekviena seza kurie niekam nezinomi be kalbu kandidatuoja + raso tokia nesamone kad cia klanas uzvaldes rinktine ir jie ateje kazka padarytu :D Jei klanu galima vadinti tai kad atejes zmogus gerbia buvusi, perima visa jo darba, duombazes ir t.t. visus patarimus ir zinias ir nesugalvoja kad tai ne mano darbas ir t.t. Todel visada ir bus renkami patyres ir kazka pasieke menedzeriai, kuriais galima pasitiketi, kurie nesikratys darbo gave pareigas ir nesitycios is rinkeju.

From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
204183.538 in reply to 204183.513
Date: 2/28/2012 7:55:38 AM
Overall Posts Rated:
561561
Kaip tai nereik skautint ? :)) nebuk tikrai klounas. Netik kad reikia o del tavo tingejimo, teko ir uz tave skautint. Teko ir 18 mecius nusiskautinti, nes tu tingejai. Manai, sedi nieko neveiki Nt ir visa informacija pati ateina ?
1) Skautinami visi zaidejai(Jei U21 normalus treneris tiesiog paimama is jo skautinimo geriausi keli jauniai ir isitraukiama i savo sarasa. Nt ir U21 rinktines skiriasi ir ju zaidejai skiriasi, todel is amziaus grupes keleta privalo priziureti Nt treneris, kas ir yra daroma, bent jau stebeti jauni ir pataryneti. Siuo atzvilgiu as ir klubus visiems geriausiems parduodamiems isdalint padejau, koordinavau visa prakyba praktiskai jauniais sezo pradzioje :))) Nt rinktineje geriausias trauktas 18 metis jaunis siu rinkimu, ar tu apie ji zinojai iki manes ? Zinoma ne. Tu turetum savo sudetyje ji isitraukes laikyti ir saugoti, kad nenusibotintu, darau as tai, nes tu tingi. Prirasyta savininkui, isbandyti visi legalus ir nelegalus budai ir atrodo as ta jauni isgelbesiu...O tu geriau pasakai, kad tu tingi ir nieko neveiki...
2)Duombazes vedimas visu zaideju 18-33 metu, skilu atnaujinimas ir t.t.
3) Snipu duombazes vedimas, turime visu 100 rinktiniu zaidejus nusisnipine, tai nuolat reikia daryti skautinti ir atnaujinti ju skilus. Uztat pas manes ir dirba stabe Šnipas, dabar jo pareigos bus jums aiskios, nes vienam speti darosi sunku, o norisi viska atlikti tobulai.
4) Susisiekineti su kiekvienu rinktines zaideju ir nurodyti ka treninti, pagal tai ka suvoki ir jei jau nebetreninamas, prasyti kad vistiek trenintu baudas ar istverme ir t.t.
5) Ieskoti komandu, kuri paimtu ir ilgam ir saugiai galetu islaikyti rinktines zaideja n sezonu. (Si seza jau keleta zaideju saugiai nutupe ten kur reikejo mano koordinavimo ir zmoniu pasiaukojimo deka, dar keleta zaideju yra planuose patupdyti i palankias formoms ir treniruotems ekipas).
6) Sekti kiekviena zaideja ir kandidata ir deretis del formu palaikimo, isitraukyneti pagal norimas naudoti taktikas naujus zaidejus, kurie prie tos taktikos tinka tobulai.
7) paprasciausias dalykas, sudeti taktika rungtynems. (Tu kandidatavai i Nt, tai butum tik paskutini punkta ir dares, nes tingi. Aciu dievui, kad zmones sveiko proto turi ir neisrinko taves i rinktine)
Nt betkokia atveju darbas yra svarbiausias. U21 realiai susijes tik kokia 10 %, nes tiek max zaideju po U21 rinktines gali papildyti kazkada Nt. Likusieji papildo niekad nelose U211, nes trenino ir ruose zaideja pagrindinei rinktinei ir multiskilino. Nt rinktine reprezentuoja visa musu idirbi ir sali, jaunimo rinktine nelabai ir reikalinga kaip ir realiame pasaulyje, mazai kas domisi ja...Manau, darbo U21 netgi jei turi normalia komanda yra maziau nei NT. Sezo pradzioje skautai nuskautina, pats 2 h pasedi ir prasiskautini zaideju skilus(mjo ta tingejo padaryti). tada paskiri pora padejeju kurie susirasynetu ir pagal forume vaido ir mindziaus kurtas gaires trenintu jaunima. Pats sedi ir tik taktikas delioji...Easy...Rinktineje tik stabe buti sunku, nes daug darbo yra vesti tas duombazes, rasyneti zmones ir pataryneti, reikalauti, prasyti kad pirktu geresnius trenerius ar parduotu lb perspektyvius jaunius, kad duotu pilnas minutes, jie kaip priziuretojai trenkiu. Be stabo dirbant U21 taip pat nemenkai darbo.

This Post:
00
204183.539 in reply to 204183.514
Date: 2/28/2012 8:05:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
Kaip tai nezinojom jei visi kas iki tol buvo treneriais tai zinojo ? :))

From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
204183.540 in reply to 204183.534
Date: 2/28/2012 8:11:03 AM
Overall Posts Rated:
561561
Butent, kad zinau nemazai tavo stabo bedu ir nesamoniu padarytu, todel pats bendrauju su geriausiu jauniu savininkais, aisku potenciala minimum MVP ziuriu, nes mazesni manes nedomina kaip Nt trenerio.

This Post:
00
204183.541 in reply to 204183.537
Date: 2/28/2012 8:18:12 AM
Overall Posts Rated:
141141
As tau visiskai pritariu jeigu jai kandidatuoji turi zinoti.. ce tiktai jo kalte. Beje tavo postai pastaruoju laiku labai varginantis paliko akys paskausta skaityt.. :]

This Post:
00
204183.542 in reply to 204183.541
Date: 2/28/2012 8:27:49 AM
Overall Posts Rated:
561561
Jie visada tokie buvo :) Mano karjeros pradzioje buzzeryje jie siekdavo po 2 -3 postus vienas postas :)) Tai jie tikrai yra sutrumpeje ir vis trumpeja su laiku ;)

This Post:
00
204183.543 in reply to 204183.541
Date: 2/28/2012 8:38:40 AM
Overall Posts Rated:
561561
O siaip pati tendencija man nepatinka naujoku. Seniau visi mes buvom naujokai ir kai mes jau manem viska zinantis tai naujesni atsirade naujokai kitokie buvo. prasydavo juos mokint, skaitydavo taisykles, klausynedavo visko, susirinke sudetis, isbandynedavo patarimus, tobuledavo visokeriopai ir jau net naujokai palygint budami zinodavo viska, nes niekas cia nieko neslepia, tik klausynet reikia protingai kas domina. O dabar pagalbos forume kokie klausimai ? Imeta zaideja ir klausia kiek vertas, tai nr 1 klausimas, kai niekas nezino jo vertes nebent apytiksle ir to visi gincijasi, tai praleidzia jau protingesni ta tema arba pasako teisingai, dek uz 1 k ir matysi uz kiek iseis...antras klausimas buna, kaip losti pries iprasta puolima 1-1 ar nu betkokia kita taktika. Koks nos kitas naujokas paraso kokia nesamone ir baigiasi visas klausinejimas tuo.
Daugiau niekas nieko neklausia ir niekas niekam neidomu. Kai netingiu stengiuos i ta nr 2 klausima placiau atrasyti, kad reikia atsizvelgt i savo zaidejus, ziuret ir nagrynet prieso zaidejus ir ta taktika rinktis pagal tai, o ne tik paziurejus kad priesas tarkim puola begti mesti ir ginasi 2-3, tai niekad pagal naujoku patarimus nereiktu artimais pult, bet dazniausia taip ginasi zmones isvis be centru, todel butent artimais ir reiktu per ten pult...Zodziu, mane nuvilia naujoku lygis ir noras suprasti si zaidima, mastymas kad 1 sezona pradejes losti, jau belenka darydamas nemastant busi geresnis nei zmogus losiantis 16 sezonu ir patarimu prasyti ir klausimu jiems uzdavyneti nereikia. Is to ir turim tokia karta isaugusia, kuri nezino ne puses smulkmenu nei apie trenkes nei apie vat zaideju itraukima ir atleidima ir t.t. O kaip ta pakeist as nezinau...

This Post:
00
204183.544 in reply to 204183.543
Date: 2/28/2012 9:04:01 AM
Overall Posts Rated:
123123
o kam keist. Gerai gi yra - sėdėsim visi viršuje kas bent kiek domisi dar ilgai :)

This Post:
00
204183.545 in reply to 204183.543
Date: 2/28/2012 9:12:20 AM
Overall Posts Rated:
141141
Tu turi suprasti viena dalyka ce yra zaidimas neturi zmones pakankamai tam laiko kad jie eitu klausinetu ir t.t losia tiesiog pramogai ir tiek nereikia cia taip blogai viska piesti..

Last edited by Dalius at 2/28/2012 9:14:38 AM

This Post:
00
204183.546 in reply to 204183.544
Date: 2/28/2012 9:18:52 AM
Overall Posts Rated:
3131
Is tikro su siuo postu man priminei kazka. Idomu butu man suzinot kaip keitimu planai veikia pagal treneri. Bent jau ankstesniuose sezonuose rinkdavaus visad grieztai laikytis keitimu plano, nes mano nuomone kai rinkdavaus nuspres treneris jis biski pievu pridarydavo...Tuo paciu lengviau minutes rinkti. Bet idomu ar bent kiek pasikeite tie planai, gal dabar kiti keitimu planai geriau veikia, negu grieztai laikytis keitimu plano, kuri pastebejau kad visad naudoju, net nekreipdamas demesi i ji. Nors nera ir ko skustis, vis tik jei itemptos rungtynes gale, ir reik tritaskiu arba kovoti del kamuoliu arba net del baudu metimu, treneris isleidzia praktiskai ka ir as isleisciau tose situacijose. Idomu kokia jus turit nuomone apie situs keitimus ir kuri dazniau naudojat, nes vien del treniruociu manau per 3 rungtynes vistiek galima sugalvot kaip palaikyt minutes kiekvienam zaidejui, o ir eksperimentuot paciam nesinori.

This Post:
00
204183.547 in reply to 204183.546
Date: 2/28/2012 9:29:19 AM
Overall Posts Rated:
141141
Sito ir as nesuprantu mane tiesiog siutina padarau "grieztai laikytis keitimu plana" atsilikineju 5tsk likus 3min ir isleidzia visus atsarginius losti.. velniop sakau padarau nuspresti treneris visiskai nekeicia nes per prasta atsarga..

Advertisement