"Miért kell az a 300 emberes lista amiböl max 50 a jó potos ember"
Excel egy sima sorbarendezéssel sorbateszi nekem, és csak az első 50-et nézem meg akkor.
"Ezentúl ti edzetek mindenkit"
Évente pár embert akartunk kiemelni, nem mindenkit, mint azt nagyon sokszor leírtuk.
"Minek hivogatod be az 1-3 posztos embereket?"
Behívok mindenkit. Találtam régen olyat, aki 211 cm-rel dh volt, találtam olyat most, aki 193-mal irányító, de úgy, hogy dobni nem tud, U21-re nagyjából nem is jó. Mivel az tisztán kiderült, hogy más típusú játékosokat is esélyesnek tartunk, ezért biztosra megyek. Idő az végülis van.
"Az elöző szezonban 5 olyan multis ember volt aki mind válogatott lehet"
Pont ez volt a lényeg, hogy egy picit más sorrendben edzenénk, hogy jobban eltarthatóbbak legyenek és könnyebben edzhetők a kinti játékosok. Nem mondtam soha azt, hogy rossz volt az edzés a játékos szempontjából, viszont nem volt a legideálisabb a csapat szempontjából. Az, hogy kinti posztokon az élvonalba tartozunk, az az eddigi stábnak volt köszönhető. Működött, és csak kis változtatásokat szeretnénk rajta csinálni. Ami szintén működik, Fazekas így nevelkedett.
"Eddig minden jól működött az utánpótlás szinten. Miért kell ebbe a jól müködö rendszerbe belenyulni??????? Erre válaszolj nekem kérlek."
Jó volt az utánpótlás, de nem működött minden jól, vegyük pl a Krizsán esetet.
"Ha megtudom valakitöl,hogy valakinek is edzéstervet adtál nem tudom mit csinálok. NEKED NEM EZ A FELADATOD."
Nem adtam még senki olyannak, aki mással már egyeztetett. Egyelőre gyűjtjük az információt.
Azt viszont hogy az arcomba ordítod(Mert a nagybetű ezt jelenti), hogy nekem nem feladatom edzéstervet adni, amikor én vagyok a szövetségi kapitány, azt elfogadhatatlannak tartom. És itt nem is fog változni a véleményem.
"Az én feladatom az,hogy a legjobb u21-es csapatot rakjam össze és a legjobb eredményt érjük el. Azt hiszem ezzel semmi baj nincs."
Az enyém meg, hogy a legjobb válogatottat rakjam össze. És ehhez ki kell választani fiatalkortól 1-2 játékost, ha tetszik, ha nem.
De az, hogy nem adtad át a listát, nem adtad meg a lehetőséget sem hogy tárgyaljunk a dologról, azzal én nem tudok sokmindent csinálni.
A tényen nem változtat: Még a lehetőséget sem adtad meg, hogy felvázoljuk a terveinket nevekkel, és érdemi módon elkezdjük megbeszélni a dolgokat.
"Ha nem lennének multis játékosok a válogatottban megérteném a problémád de vannak. Akkor most ki van kivel?
"
Vannak, de nem elég, és a célunk, hogy továbbra is legyenek, sőt legyen több. És szerintünk azt az arra alkalmasabb korai multizásával lehet elérni, mert sokkal menedzserbarátabb. Kipróbáltuk, működöt...Erről szólt a kampányunk.