Ukraina U21 vs. Luxembourg U21 109 - 70 (45065) +39
Schweiz vs. Ukraina 89 - 103 (45102) +14
не знаю навіщо ББшники зняли приставку U21 з назви збірних в другому матчі, але то таке:)
Перший етап відбіркового циклу утішалки закінчився для нас двома перемогами.
Перший матч як я й говорив в превю сезону, буде легким і на ньому тре набивати різницю. Думаю що +39 нормально було. А вот другий матч, який сьогодні грали вдома проти дуже сильних Швейцарців виявився для мене дуже цікавим. Якби швейцарець невгадував нас, то міг би зачіпитися за перемогу, а якби ще й нормал поставив, то незнати як би той матч закінчився.
На жаль деякі проблеми з формою нашого АЗ змусили мене зробити зробити рукіровку ЛФа на АЗ, що призвело до трішки ослабленя позиції ЛФ, проти якого за задумкою швейцарців мав грати "аля великий" під щит і мав би рознести нашого ЛФ, но його вчасно зламали наші хлопці, що також позитивно відбилося на загальному результаті команди.
У нас помаленько вимальовуються лідер цьогорічного сезону молодіжки: Кошевой. Що проти Люксембургу що проти Швейцарії він став найкращим по результативності. Дурибаба другий матч підряд дістає дабл-дабл, також красава. Ну і звичайно наші лідери Ц Деркач і РЗ Гурка не пасють задніх, а вдало вписуються у загальний орекстр гри молодіжки. Надіюся поляк, який має Іполіта, нашого основного АЗ, не буде завтикувати виставлятися, і буде награвати відповідну кількість хвилин (виховну бесіду я зним провів уже, обіцяв поправитися).
Що ж, попереду ще 6 матчів, які визначить наше місце в ПО.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 1/22/2018 12:03:34 PM