BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: poze06
This Post:
44
290828.537 in reply to 290828.536
Date: 7/26/2021 3:28:47 PM
Overall Posts Rated:
5454
Bir önceki a milli takım teknik direktörü de aynı bu kafadaydı. Nankör köpekler falan diyordu forumda insanlara, nasıl gittiğini hepimiz gördük. Bence doğru yolda değilsiniz arkadaşlar. "Sırbistan'a karşı taktik hatası yaptık, ilerleyen maçlarda hatalarımızdan ders çıkartıp sizlerin önerilerini de dikkate alacağız" demek çok zor değil. Ülkede hata yaptığını kabul edip kusura bakmayın diyen insanlardan ötv falan alıyorlar da benim haberim yok galiba. Üstelik bu kadar insanın eleştirisi taktik hatalarına da değil u21 ekibinde bulunan arkadaşların iletişimine/iletişimsizliğine. Eleştiri yapan herkesi de bir gruba ait olmakla suçlamışsınız üstelik. Yemin ediyorum ülkeyi yöneten kafayla aynı kafa. En ufak bir fark yok.

From: 19bjk03
This Post:
11
290828.538 in reply to 290828.537
Date: 7/26/2021 4:06:03 PM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Evet çekirdeğimizi aldık. Bakalım kim kimi kesecek diye izlemeye başladık. Bu kesimin temsilcisi olarak da ben geldim. Hadi hepimize iyi tartışmalar. Djjdfhhdjjs

From: volkanegeu

To: GES
This Post:
1212
290828.544 in reply to 290828.542
Date: 7/27/2021 2:11:23 AM
Overall Posts Rated:
155155
Oyundan kimseyle birebirde arkadaş değilim ve kesinlikle Türk Milli takımını yönetmek gibi bir hayalim de yok. Objektif olarak şunu söylemek isterim:

Bu tarz bir üslupla cevabı hiç beğenmedim. 4 sayfalık bir yazı yazıp, ben şöyle adamım böyle adamım diye bir açıklama gerçekten kabul edilemez. Bana ne yani mesleğinden, karakterinden, adamlığından vs. ?

Arkadaşların anladığım kadarıyla tek bir sorusu olmuş, "neden maçlara doğru taktikle çıkılmadı ve bu kolay maç kaybedildi?" Verilen cevapların soruyla uzaktan yakından alakası yok, 4 sayfa yazı yazılmış ama şu basit soruya hala cevap verilmemiş. Koçun cevabı böyle olduğu için zaten dikkate almıyorum.

Bütün bu konuşmalarda soruya sadece şöyle bir cevap alabildim, sağ olsun gözlemci ekibinden T-Mac1 "Yukarı da birkaç mesajımda belirttiğim gibi u21 seviyesinde başarının büyük bir çoğunluğu gözlemcilik ve takipten geldiğini birçok tecrübeli arkadaşımız bilirler. Göreve geldiğimizde alınan veri tabanı maalesef yeterli değildi ve ekip olarak önceliğimiz bu olmuştur. Konu hakkında ki iletişim yoğunluğumuzu oyuncu yetiştiren arkadaşlarımız gayet iyi bilmektedir. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşündüğümü ancak alınan bu 2 mağlubiyette ekip olarak eksi yazılması bizlerin emeğine hakaret olarak algılamaktayım."

T-Mac hocaya teşekkür ediyorum, çünkü en azından bir açıklama getirmiş, yani cevap denilen şey de böyle bir şeydir zaten. Ama ben bu cevaba da katılmıyorum çünkü oyuncu veritabanı dediğimiz şey bambaşka bir olay. Maça çıkacağımız oyuncular zaten belli ve kadro olarak da bir üstünlüğümüz olduğu açık. Bu dakikadan sonra taktik kurmak için sadece 10 dk gerekir. Oyunu oynamayı biliyorsanız açarsınız kadroları, zayıf ve güçü yanlarınızı görür ona göre bir plan çıkarırsınız. Bunun veritabanıyla ne alakası var?

Ek olarak ne olursa olsun gözlemci ekibinin işini iyi yaptığını söylemem gerekir. Elimde bulunan 20 yaşındaki dandik bir uf için bile her hafta (başta Kadir hoca) yazıp soruyor sağ olsun. Gözlemci ekibinin işini layığıyla yaptığını düşünsem de koçun yazdıklarından anladığım kadarıyla bu ekibin iyi bir akıl tarafından yönetilmediğini düşünmeye başladım. Bunu bana düşündüren de koçun verdiği cevaplardır.

Umarım saygı sınırını aşmadan doğru bir eleştiri yapabilmişimdir, kimseleri kırmak gibi bir niyetim yok.

This Post:
44
290828.545 in reply to 290828.544
Date: 7/27/2021 3:42:30 AM
Long Beach Barons
II.2
Overall Posts Rated:
4242
Hocam ben de yazıyı okurken sizlerle aynı hislere kapıldım. Yazının ilk 2-3 sayfası konuyla alakasız ve gereksiz bir kişisel manifesto olmuş. Bu tarafı gerçekten beni de ilgilendirmiyor.

Ama İlker hoca'ya sonlara doğru takımdaki oyuncu seviyesi, maçlarda verilen taktiklerin arka planı hakkında anlattıkları için teşekkür ederim. En azından sorularımızın bir kısmına cevap vermeye çalışmış. Yine de bence bu adımı izleyen şey, tarafların kendi fikirlerini düzgün bir üslupla ifade ederek (tez, antitez, sentez) takım için daha iyiye ulaşmaya çalışmak olmalı.

Bu sebeple, İlker hoca'dan ricam, bizlerden gelen eleştirileri veya soruları, kimden geldiğine bakmadan ve herhangi bir önyargı olmadan cevaplamaya çalışmasıdır. (Şahsen benim bir grupla bağım yok, kaç tane grup var onu bile bilmiyorum, 15 sezon sonra geri döndüm oyuna)

Yazdığım mesajlar biraz sert görünmüş olabilir fakat niyetim kalp kırmak değildi, sadece ciddiye alınmayı talep ediyorum, hepsi bu. Yazdıklarım haddini aşıp, birilerine rahatsızlık verdiyse o kişilerden de af diliyorum.

Saygılar

This Post:
00
290828.546 in reply to 290828.538
Date: 7/27/2021 10:53:24 AM
Overall Posts Rated:
8484
" Evet çekirdeğimizi aldık. Bakalım kim kimi kesecek diye izlemeye başladık. Bu kesimin temsilcisi olarak da ben geldim. Hadi hepimize iyi tartışmalar. Djjdfhhdjjs "

Hocam elimizde çekirdek kalmadı da tüm stoklarımız tükendi, mümkün ise size zahmet adrese kargolayabilir misiniz?
Saygılarımla

This Post:
11
290828.547 in reply to 290828.546
Date: 7/27/2021 2:26:47 PM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
101101
Ya hocam çok tartışma olduğu için elimizde anca bize yetecek kadar çekirdek kaldı. Biliyorsun BB Türkiye'de gün geçmiyor ki tartışma çıkmasın. Xkdjjdjsjj

Advertisement