Hocam ben de yazıyı okurken sizlerle aynı hislere kapıldım. Yazının ilk 2-3 sayfası konuyla alakasız ve gereksiz bir kişisel manifesto olmuş. Bu tarafı gerçekten beni de ilgilendirmiyor.
Ama İlker hoca'ya sonlara doğru takımdaki oyuncu seviyesi, maçlarda verilen taktiklerin arka planı hakkında anlattıkları için teşekkür ederim. En azından sorularımızın bir kısmına cevap vermeye çalışmış. Yine de bence bu adımı izleyen şey, tarafların kendi fikirlerini düzgün bir üslupla ifade ederek (tez, antitez, sentez) takım için daha iyiye ulaşmaya çalışmak olmalı.
Bu sebeple, İlker hoca'dan ricam, bizlerden gelen eleştirileri veya soruları, kimden geldiğine bakmadan ve herhangi bir önyargı olmadan cevaplamaya çalışmasıdır. (Şahsen benim bir grupla bağım yok, kaç tane grup var onu bile bilmiyorum, 15 sezon sonra geri döndüm oyuna)
Yazdığım mesajlar biraz sert görünmüş olabilir fakat niyetim kalp kırmak değildi, sadece ciddiye alınmayı talep ediyorum, hepsi bu. Yazdıklarım haddini aşıp, birilerine rahatsızlık verdiyse o kişilerden de af diliyorum.
Saygılar