Ukraina vs. Schweiz 105 - 95 (22223) +10 Опа, чірік))))
Schweiz приклала більше зусиль у цей матч, ніж Ukraina.
Не розумію я цього піздєц як, вибачте за слово. Де логіка? грати перший матч пік, взяти +1 ент в першому матчі проти чехів, мати на нас ент 6, і проти нас нормалити, і знову мати ент 5. В підсумку він замість того щоб мати ент 7 - має 5 і дві поразки.
З такими успіхами можна було зіграти розумніше, нормал з чехами - їх взути і нормал з нами, і в підсумку замахнутися на дві перемогу(теоретично) і мати ент в підсумку 5. А так на практиці, як дехто каже, маємо те що маємо)))
Виграли у стратегічній та надзвичайно рівній грі, та ще й проти більшого настрою. Тепер ми комфортно себе почуваємо перед матчами за різницю )) Щодо матчу:
+4, +3, +1, +2... результати чвертей. як бачите все, було нога в ногу. Сьогодні всі знову були молодці. Тільки вистрілював Шершун і Вовк уже другий матч мене радує. він не стандартно прокачаний, і я чогось боявся за його виклик до молодіжки, думав не зіграється він... але після двох матчів він перевернув моє уявлення і дав над дечим задуматися. СПС ПСІХОСОНІКУ за нього!!!
І дуже всім дякую за форму гравців. Так тримати і надалі. Наступні матчі будуть на різницю!!!
Турнірна таблиця:
Хорватія 2 0
Чехія 2 0
Латвія 2 0
УКРАЇНА 2 0
Наступний суперник Андора! ТРИМАТИ ВСІМ ФОРМУ!!!!
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 12/17/2012 3:26:58 PM