Masz rację - jak byś tak zagrał to pewnie byś wygrał. To po prostu była loteria i bardzo duże znaczenie miał dobór taktyk z obu stron. Sprawdzałem Twoje mecze i nie kojarzę abyś grał LI w sezonie bo nawet nie wiem jaki atak z pod kosza wyciągasz.
Jedno jest pewne w tej lidze następny sezon będzie bardzo ciekawy a dopóki atak z dystansu będzie mocniejszy od tego z pod kosza to masz szanse z Aimarem tak jak ja w tym sezonie. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że Aimar już drugi sezon trenuje obwodowych a mając takich "wypasów" pod koszem będzie niesamowicie mocny.
Nie grałem, ale grałem tak kiedyś wcześniej słabszymi zawodnikami,
myślę że przy tym nowym centrze co go kupiłem + Poręba + 3 podkoszowy na SF w tej formie co teraz są miałbym Look Inside minimum porządny,
a staty z meczu są chyba mocno zaniżone, w końcówce zeszło moich 2 podkoszowych za faule i te staty to są policzone chyba bez nich,
jestem wręcz pewny że miałem obronę pod koszem porządną, no może na granicy przeciętny wysoki/porządny niski,
A co do aimara to myślę że będą szanse go pokonać, tylko że o wiele trudniej będzie wygrać naszą konfę, gdzie już mamy 6 w miarę wyrównanych drużyn i dojdą jeszcze 2 nowe,
a w drugiej połówce też będzie 2 nowych i pewnie mocny spadkowicz??
a aimar nie podoła płacić jeszcze więcej;-))
moje pensje przy jego są fantastyczne:
Łączne pensje zawodników: $ 90 500
a Bielikowo ma coś koło tego 61,8 +63,4+63,9=189,1 tys
Last edited by jckpl at 5/31/2009 6:27:16 PM