Koji si ti Indijanac, to je tragedija. (Slovo "i" sam napisao veliko, zato što su Indijanci cenjena nacija, a ne zato da bih tebi ukazao poštovanje velikim slovom. Usput, izvinjavam se Indijancima što sam napravio paralelu između njih i tebe.)
Umesto da se raspreda o tome kako rešiti problem u nastaloj situaciji, pojedinci se naslađuju i trljaju ruke. A da su neki, kako sami kažu, dobijali banove 5 puta - da nisi možda kupovao sladoled deci od 4 godine, pa si zato banovan češće na BB, nego fašisti na forumu b92?
I tebi, koture ("k" malo), svaka čast. Ono, usrao si nam sezonu sa u21 timom, popišao se i na moje cimanje kao skauta, i cimanje ostalih, jer te je Dumba naguzio u finalu, pa si se oneraspoložio. I sad si našao da se naslađuješ oko ove situacije, jer je eto, banovan onaj koji ti je stao na žulj i rekao kakav si, u lice. A pritom ti puca levi mud kako rešiti problem koji je nastao.
Da ne pominjem ostale. Mučno i tragično je čitati ove postove. Kao zajednica ne zaslužujemo ni S od Svetskog prvenstva u obe kategorije, jer je oduvek važilo pravilo - saplitanje, umesto kolektivnog rada. I kao zajednica, zaslužujemo da nam selektori budu kotur i ekonomsta ("k" i "e" malo), stoga ih molim da se kandiduju i da svi glasaju za njih.