BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.539 in reply to 254065.536
Date: 1/17/2015 8:05:43 AM
Overall Posts Rated:
310310
Most vársz amúgy erre választ? Tízszer leírták többen is, hogy miért nem 2-3 volt. Ha eddig nem értetted, ezután sem fogod. Jössz a hülyeségeiddel, amiknek semmi alapjuk. Jössz a mittudoménmilyen edződ módszereivel, mintha Popovich, meg Phil Jackson (meg nagyjából a világ teljes kosárlabda elitje) hülyék lennének hozzá képest. Olyan "hibákkal" találsz meg másokat, amiket te többször és nagyobb mértékben követtél el és még próbálod is megmagyarázni, hogy te nem tévedtél. Na a linkelt meccsek a 16. szezonban, azok tényleg gyalázatos szégyenfoltok voltak. Azoknál miért nem érvényesek a doktrínáid, hogy a vereséget nem lehet magyarázni, meg hogy mindegy, mik a körülmények, meg hogy ha kikapsz, semmit nem ér a taktikád, és hiba volt azt játszani? Most miért nem a válogatottbeli szereplésed hozod fel, miért a klubcsapatoddal jössz? Ja, mert azzal alulmaradnál, mint Domival szemben, amikor azzal akartad a vélt igazad bizonygatni, mi?
Azzal meg kár fenyegetőzni, hogy folytatod a beszólogatást. Tudjuk, hogy folytatni fogod. Sőt a stílusodat is ismerjük már. Szerintem nyugodtan folytasd csak, szeretnék még pár olyan gyöngyszemet látni, mint tavaly, amikor megmagyaráztad, hogy a bronz többet ér az ezüstnél (majd ezután a bronzérmet "vasköcsögnek" tituláltad), vagy mint amikor kijelentetted, hogy aki nem arrogáns és erőszakos, az egy nyuszi. Vagy mint amikor azzal jöttél, hogy te már rég befejeznéd a vitát, de én szemét módon mindig válaszolok a vádaskodásaidra. Vagy amikor kijelentetted, hogy téged nem érdekel a taktika, a tempó, meg a fókusz, csak a végeredmény (mintha bizony nem pont ezektől függne). És még hány ilyen volt. Szóval ne fogd vissza magad, néhányunknak szereznél pár vicces percet, a többieknek meg legalább egyértelműbb lenne, milyen ember is vagy.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.540 in reply to 254065.538
Date: 1/17/2015 8:07:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
egy kivétellel

Köszönöm az elismerést, de szerintem nem csak én egyedül nem csinálom ezt, biztos rajtam kívül is van ilyen

Don't feed the troll
This Post:
11
254065.541 in reply to 254065.540
Date: 1/17/2015 8:13:20 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Nem Rád gondoltam,hanem természetesen az Objektivitás Bajnokára, a Igazmondás Nagymesterére, a Sikerek Atyjára,a Trabant Varázsos Kormányosára,a Kulturált és Békés Párbeszéd Apostolára, a Tények Védelmezőjére.

Te hozzá képest sehol nem vagy. Persze más sem.

This Post:
11
254065.542 in reply to 254065.536
Date: 1/17/2015 8:14:46 AM
Overall Posts Rated:
411411
Akkor nem érted a gondolatmenetem. Az szerinted hol ér bármit is, ha kikap egy csapat és legyen az akármilyen taktikával "elérve", így a 2-3 is idekapcsolódik. Tehát hol jó az szerinted, ha kikap egy csapat? Erre mondom, h s.t se ér! En bloc. Minden vereség 0 pont hiába csak -1 vagy -50 pont a difi.

2 p tökéletes lett volna, mert a 2-3 s..t sem ér ellene izrael így is jóval gyengébb bv-ét hozott,mint, ami 2 pontosnál bentivel tudunk (12 teteje v 13 alja)

gratulálok az újabb szerencsekupac taktikához, ami megint könnyen halálos lehetett volna, ha nem zónázik

Pontdifi persze, hogy számít, de azt mondom a vereség akkor is 0-1-gyel kerül be és nem 1-0-ás mutatóval. A difi már csak hab a tortán. A torta meg lehet csokiból (ha nyersz) és lehet sz.rból (ha kikapsz). Melyiket szereted jobban?

Nekem olyan ember ne dumáljon, akinek a kék egyik nap piros a másik nap zöld. Menj el orvoshoz, mert beteg vagy. Tudathasadásos vagy ez tisztán látszik. Amikor Domi 2:3-at ment a 2 pontos ellen az volt a baj, most meg azt mondod, a 2:3 a jó a 2 pontos ellen. Gratulálok. Ebből látszik mennyire értesz ehhez a játékhoz. Ennyire vagy szakmai. Szánalmas.

És igazad van. Te vagy a legnagyobb császár. Nem scoutolsz nem kapitánykodsz, mutass egy mentoráltad aki elért itt valamit? Nem csinálsz semmit, csak százak játékélményét teszed tönkre.

hogy ennyire béna voltál úgy, mint a mentorprogram vezére

Ha béna voltam mint a mentor program vezére, akkor te mint manager mi vagy? Rád még nem találtak ki szót. Cimi a mentorprogramon belül jutott a ligába. NT kapitány (én voltam a mentora). Tudtommal Domi is, volt u21 kapitány. Sorolhatnám még azokat az embereket akik szebbnél szebb eredményeket értek el. Te a buzzerbeater ügyeletes Istene mit is értél el a csapatoddal? Az egyik mentorált vert ki téged idegenbe idén a döntőbe jutástól. Nulla vagy. 25 év tapasztalattal nem sikerült elérned a csapatoddal semmit. Még egy értelmes játékost se tudtál kinevelni 25 év alatt. Mi a mentor programmal NT és u21 játékosok tömkelegét neveltük ki. Közte voltak az akkori győztes csapatod játékosai is. Soha semmit se értél volna el nélküle. Ismét szembe köpted magad. Mikor veszed észre azt, hogy milyen undorító a viselkedésed? Igen hamar elfelejtetted amikor picsogtál nekem, hogy segítség kell a csapatodhoz az újjáépítésben. Akkor bezzeg jó voltam neked Teljesen kifordultál önmagadból. Undorító amit itt művelsz évek óta. Te meg a kultúra és béke 2 külön fogalom. Mindenkinek elege van már belőled. A vitád parttalan tényleg, hiszen az igazad 2 hete nem tudod bebizonyítani. Csak fröcsögsz, fröcsögsz, fröcsögsz. Végre befejezted, nagyon hálásak vagyunk érte. Remélem bence10 nyeri a választást, és akkor minden megy majd úgy ahogy kell. Kritizálsz másokat, míg az amit te az asztalra teszel már nem nulla, hanem mínuszba számolandó. Ha egy olyan ember kritizálna, aki bármit letett az asztalra az elmúlt 10 szezonban megérteném. De te nulla vagy. Egy nulla nem kritizál, egy nulla hallgat, kussol. Én meg most megyek kukoricára térdelni és ostorozni önmagamat, mert az Isten előírta nekem.

This Post:
00
254065.543 in reply to 254065.539
Date: 1/17/2015 8:33:44 AM
Overall Posts Rated:
350350
Most vársz amúgy erre választ?

Csak azt akarom, hogy elismerje nyíltan, hogy hibázott és nincs igaza a taktikával kapcsolatban! Az ugyais s..rt sem ért, nudli volt. Ennyit akarok csak, semmit többet, de azért védeni őt, mert kikap gyalázatos mértékben, az közröhej tárgya! Mezeit ki védte a 0-6 után, Egervárit ki védte az 1-8 után, Bozsik Pétert ki védte meg a máltai zacsi (1-2) után?? Senki! Fogták a kabátjukat és mentek, küldeni sem kellett őket! Mivel dzsevasz nagy szaktekintélynek képzeli itt magát, pont ezért súlyosabb a buktája megítélése nálam például.
Ha QQBenő éri el ezt, az csak a hozzá nem értését igazolja és tegyük fel, hogy QQBenő nem képzeli magát buzzer mágusnak, mint ahogy dzsevasz igen. Ez a különbség... Érted vagy sem?

Én sosem mondtam olyat, hogy bárkinél jobban ismerem a játékot! DE azt igen, hogy pl egy -27 pontos buktából tanulni kéne meg pl más taktikát menni ezután, mert mint látható a b. vegyes is hatástalan (ha mára 2-3-ról azt állítod, noha hoztam rá fél tucat erős (B3, MKL) példát, hogy nem alkalmatlan teljesen.)
Mit nem lehet ezen megérteni? Szerinted nem kaptunk ki, szerinte nem súlyos a –27 pont? Ne légy már strucc meg az sem , aki (4-5 fő) homokba dugja a fejét.
És maradjunk szigorúan adott meccsen ne váskáljunk a múltat azon már nem tudsz változtatni, hogy 15 szezonnal ezelőtt kikaptam egy qrva gyenge kerettel (Mo. leggyengébb ketretével) a nálunk, akkor jobbaktól,mert ugye hozod a baromságokat a ranglistával…. Az semmit se számít! Lehet, hogy 66. helyen olyan erős csapat áll éppen, ami képes megverni 20.-at is! Akkor mi van szerinted? Ez nagy hiba lenne, ha kikapsz a jobbtól? Én sem ezt rovom fel, csak azt , hogy nehogy már egy -27 pontos bukta után IGAZA LEHESSEN itt pár embernek (belértve dzsevaszt, téged, és akik kiállnak mellette vakon) abban a kérdésben, hogy EZ ÜBERF@SZA VOLT!
Nem volt überf@sza! Egy nudli ez eredmény és szégyen.

Ezen mit nem értesz?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 8:36:21 AM

This Post:
00
254065.544 in reply to 254065.542
Date: 1/17/2015 8:43:26 AM
Overall Posts Rated:
310310

!!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!!

Tippelj mi lesz Gila/Il Perseguitati/DonQuijote/Il tempo di spirito vecchi/ReMix/kitudjamivoltmég következő neve:

1. Mi más? Istenkirálycsászárőfelségeszupersztárőexcellenciája. Ez már rég kijár neki.
2. Münchausen báró, mert van önkritikája.
3. Innocentemente calunniato, mert imádja az olasz neveket.
4. Valami más. De az biztos, hogy vicces lesz.

Fődíj az nincs. Sőt semmilyen díj nincs. De ha eltalálod, talán nem leszel kioktatva.

Last edited by LA-Charlie50 at 1/17/2015 8:44:42 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.545 in reply to 254065.542
Date: 1/17/2015 8:51:19 AM
Overall Posts Rated:
350350
Te menj orvoshoz, kétszínűség királya! Sosem feledem el azt a gyalázatos és undorító hozzáállásodat, ahogy egyes farm csapattokhoz viszonyultál scoutként 18-19. szezon környékén és még miattad ment el innen 3 akkor még aktív pénzzel teli farm!
Le se s...rtad a játékosaikat, még azt se mondtad az akkori kapnak (Ww), hogy nézze me őket. Végül hozzám jöttek sírni, "amíg dzsevasz itt játszik ők sosem fognak edzeni az u21/nak vagy NT-nek!" Ez szerinted a korrektséged mintapéldája???
Muhaha......

Ki mondta h jobban értek szakmai kérdesekhez, mint akárki más itt, pl, te? Csak azt mondom ha kikapsz így -27-tel az súlyos kudarc és szégyen.
1. bocsánatot kérsz és lemondasz
2. a jövőben meg elfelejtik ezt a rossz taktikát,mint a b. vegyes

És igen! a közösen becsmérelt 2-3 is lehet, hogy jobb lett volna adott szituban noha en bloc nem sokra tartom én sem meg te sem!

A nevelős hazugságaidra meg csak annyit ki indított el a mostani centergenerációt az NT- kertében? Leszkoven, Aczél Dániel, Klárik, Paulik, Tham, Csongvai, Sultz , Nemesi.. sorolhatnám még az ex u21-ket is!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 8:55:36 AM

This Post:
00
254065.546 in reply to 254065.544
Date: 1/17/2015 8:55:36 AM
Overall Posts Rated:
411411
Hohó el is felejtettem, Kusti11 is egy ilyen szar mentor mentoráltja mint amilyen én vagyok. Lássuk csak, jelenleg hol tanyázik? Jaaaa ligás csapat. Mentoráltak száma akik ligába jutottak 2.! Mentoráltak száma akik a 2. osztályba meghatározóak 4-5 már a számát se tudom. Tényleg béna vagyok. Egy Daciaval eljutottam a Hondák között a 8 közé, tényleg béna vagyok. De én csináltam itt dolgokat. Letettem az asztalra dolgokat. Az kritizáljon, aki tett le bármit az asztalra az elmúlt 10 szezonban. Tőlük jó szívvel fogadom. És üzenem az Istennek, hogy az vesse a másikra az első követ, aki még nem vétkezett. Akinek a szemében gerenda van, az ne hánytorgassa a másik szemébe a szálkát.

This Post:
00
254065.547 in reply to 254065.543
Date: 1/17/2015 9:04:53 AM
Overall Posts Rated:
310310
El lett magyarázva. A 2-3 zóna tuti bukta lett volna. Gólkülönbség nem számít egyenes kiesésnél. Tehát ha van egy taktika, amit nem ismerünk (ezáltal halvány, akár csak 1 %-nyi esély a győzelemre), akkor az a jó döntés. Az 1% több, mint a 0%. Sőt a 0,001% is több. Bár ezt nyilván nem érted, mert eddig sem fogtad fel.
De fordítsuk meg. Te mikor ismered el, hogy hibáztál anno? Mert minden egyes alkalommal csak a szerecsenmosdatás megy. Most is egyből az a reakciód, hogy ne vájkáljunk a múltban. Miért is? Mert nem tudod megmagyarázni? Ráadásul miért ne vájkáljunk a múltban, ha mindig te hozod fel, hogy bezzeg te mit értél el? Ha már felhozod, vállald is. Ha akkor érvényes volt az, hogy "pechünk volt", meg "nálunk erősebb csapat", akkor most is legyen érvényes. Hozzáteszem te a saját idődet elemezve erős csapatok közé soroltad Angliát, Szingapúrt, Uruguayt, Perut. De persze a mostani török az nem elég erős, mi?

Én sosem mondtam olyat, hogy bárkinél jobban ismerem a játékot!

Ebben biztos vagy? És ha adok linket olyan hozzászólásodra, amiben azt írod, hogy neked több tudásod és tapasztalatod van, mint itt mindenkinek együtt? Akkor elismered, hogy hazudtál?

Last edited by LA-Charlie50 at 1/17/2015 9:06:30 AM

Don't feed the troll
Message deleted
This Post:
00
254065.549 in reply to 254065.547
Date: 1/17/2015 9:17:57 AM
Overall Posts Rated:
350350
El lett magyarázva, hogy MINDEN tuti bukta lett volna (2-3 is, b. vegyes, 1-1 is, a több baromságról:1-3-1, 3-2 nem is szólva) Ha összefossuk magunkat az is bukta... DE akkor sem állunk neki ÉLES TÉTmeccsen (az év meccse nekünk) olyat védekezni, amiről deklaráltan nem volt előtte semmi fogalmunk sem!
Ezt papolom 1 hete. Mi nem érthető? Te miért nem mész és kísérletezel bajnokin? Ugye-bugye? Mert fontos a tuti, mert azzal eredményt is hozhatsz! Így vagyunk ezzel itt jó sokan.
És ha már lett is volna infónk róla, mit érünk KisPesta csapatának b. vegyes elemzésével ha az u21 más szint,más skill összetétel más skill szerkezet?

Na,majd este belinkelem mai meccsem, kivesézheted a Quahog elleni b. vegyes+ gyp mecset oda-vissza! De azzal is mit ér az u21? Kb semmit... Nem is ez baj, hanem az, hogy senki sem szert kockáztatni élesben totál ismeretlen taktikával, mert az eleve bukás 99,98%-ban

A múltat azért hagyjuk már végre,mert személyeskedéssé fog fajulni. Azt nagyon nem akarom.. Gondolom te sem

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 9:20:15 AM

Advertisement