Bedobót edzeni nem egyszerű dolog, mert rengeteg kompromisszumot kell felvállalni! Csak mellékesen a tegnapi U21-s meccs is (szerintem) a BD-n ment el!
Egy jó BD 201-203 cm magas, mert a külső és belső skillek is egyformán fontosak, de a magasság miatt a külső és a belső edzés is nehezen megy (lassú)! Ebből következik, hogy leginkább 1 posztos edzéssel lehet megfelelő eredményt elérni! Kezdő csapatoknál ez luxus és ezért nem is ajánlott hogy belevágjanak, ugyan is hol IR-ként kell játszatni, hol pedig C-ként! Ha így teszünk, az a bajnokság eredményén is meglátszik (negatív)!
Ezért általában DH-t játszatják BD poszton, akinek viszonylag jó a belső védekezése és a 2p-a. Ritkábban ECS-t játszatnak, ott viszont fontos, hogy viszonylag jó legyen a külső védekezése, technikája és a passz.
Visszatérve, hogy mit is csinálj, szerintem vágjál bele a BD edzésbe! Kicsit elfogult vagyok a Szekeres családdal, de azt mondom, hogy Ő az akire elsősorban építeni kéne az edzést, ebben a szezonban feltétlenül csak 1 posztost!
Az a nagy szerencséd Szekeressel, hogy kitűnő belső skillekkel rendelkezik és leginkább a külső skilleket kell fejleszteni, pl külső védekezés! A külső skilleket remekül tudod fejleszteni a 185cm magassága miatt! Ezért én azt mondom, hogy hajrááá, vágjál bele!
Ha így döntesz, akkor érdemes átszervezni a csapatot ennek megfelelően, ma délelőtt átnézem a csapatodat és elmondom a játékosokról a véleményemet!