Visina ne igra nikakvu ulogu?
A joooooj koliko ti nemas pojma... pa to jedini razlog zbog koga hocu da prodam ovog meksikanca, ali da... od tebe sem povrsnog pogleda na stvari se nikada nista i nije moglo ocekivati
Znas, postoji u ovoj igri jos jedan kriterijum Offensive Flow se zove... jesi li nekad cuo za to? A da... to je ono sto nije ni bitno, pih kao da si ti nekad pogledao to.
Hehe... dobro ako cu ti lakse objasniti kako je to kad krilnic centar odigra beka a bek krilo... evo ti pogledaj samo rating na kraju utakmice, i sa 12 je pao na 10,5... ali da, to tebi opet nista ne znaci jer je tebi ceo tim SG i svejedno je ko ce gde odigrati
Pajseru ovde mi ne objasnjavas visinu, nego poziciju i skilove igraca. I objasnio sam ti da visina igra samo ulogu u treningu i to pise u manualu koji naravno nisi nikad procitao jer si rodjen pametan. UOPSTE NIJE BITNO DA LI PLEJ IMA 180cm ili 225cm AKO IMA SKILOVE ZA POZICIJU PLEJA.
A i to sto pise ko je koja pozicija ni to nije 100% tacno vec mu samo engine dodelio tu poziciju. Jer nego moze da bude i plej a da ga ti treniras za centra. Aaaa to nisi znao!!?!!?!?
Al ajde da zamolim druge da objasne coravom (da ne kazem priglupom) ozzyju kako i kad visina utice na igraca. Da mu razbijemo neke iluzije.a mozda i ja gresim.
Pa da onda sa pravom bude br.1 menadzer u zemlji (jer on misli da je naj), a ne ovako da lupa gluposti da mu se novi korisnici smeju.