Rozumiem to. Tylko co z tego? Czy jesteś tego pewien, że dla taktyki podkoszowej C, PF, SF mają taką samą szansę na zbiórki? Czy silnik każdemu z nich daje takie same prawdopodobieństwo zbiórki? Czy na każdej z tych pozycji, w takim samym stopniu je wykorzystują?
A Ty jesteś pewien? ;-)
Ja po prostu nie jestem zwolennikiem takie przedstawiania sytuacji, że jak czegoś nie jesteśmy pewni, to że jest to odpowiedź na jakieś zagadnienie ;-) Zwłaszcza, że bardzo często ten "niepewny czynnik" jest interpretowany w dwie różne strony - w zależności, jak jest wygodnie ;-)
Każdy sąd odrzuciłby taką argumentację ;-)
Nie jestem pewien, dlatego szukam możliwego rozwiązania. Ty zaś zakładasz, że powinniśmy mieć większe zbiórki, bo statystyki tak pokazują ( liczby zbiórek, już nie) ?;) Możemy to dla świętego spokoju nazwać Bbbug, albo pechem.
Powtórzę pytania:
Czy jesteś tego pewien, że dla taktyki podkoszowej C, PF, SF mają taką samą szansę na zbiórki? Czy silnik każdemu z nich daje takie same prawdopodobieństwo zbiórki? Czy na każdej z tych pozycji, w takim samym stopniu je wykorzystują?
Przedstaw swoją opinię.