BuzzerBeater Forums

Hellas - III.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208799.54 in reply to 208799.53
Date: 3/15/2012 10:11:18 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Παιζει και να γουσταρουν ανανεωση και καινουρια προσωπα στην ομαδα...Ισως να βαριουνται ευκολα οι φιλαθλοι μας! :O:O:O

This Post:
00
208799.55 in reply to 208799.53
Date: 3/15/2012 12:05:08 PM
Overall Posts Rated:
9696
Φετος ανανεωνω την ομαδα. Εδιωξα πριν μερικες μερες τον Καραμανη, το μοναδικο Ελληνα παικτη της ομαδας και καλοπληρωμενη βεντετα και τι εγινε ρε παιδια??? ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!

1. Ξαφνικα χτυπαω 94% πληροτητα στο γηπεδο με τα υποβρυχια που μεχρι εκεινη τη στιγμη ηταν κατω απο τη γραμμη...κινδυνου, εννοω φυσικα οτι δεν ηταν και η πρωτη ομαδα στην καταταξη για να γινει αυτο.

2. Αυξανονται τα εμπορικα μου απο 24.600 στα 29.532 !!! 5 ολοκληρα χιλιαρικα πανω !!! Να σημειωσω εδω οτι τα παρακολουθω και δεν ειναι μεταβολη που συμβαινει καιρο... Γυρω στα 24-25 χιλιαρικα ειμαι σταθερα εδω και 2 χρονια...πολυ κατω απο το μεσο ορο της κατηγοριας.
οχι δε μπορω να το εξηγησω αυτο. επισης δε ξερω αν μπορουν να συσχετιστουν τα εσοδα σου με την αποχωρηση ενος παιχτη ή αν το εχω ξανακουσει καπου στο φορουμ ή καπου στους κανονες..
Επισης ποσα μπαλακια εχεις στο "Ξέρω τους αστέρες της ομάδας και δεν φοβάμαι πως θα φύγουν με μεταγραφή" ετσι απο περιεργεια?

Ο Μηνας εχει μπει σε κακο δρομο απο πλευρας εσοδων. Αν δεν ανεβει τον βλεπω συντομα να ακολουθει τον δικο μου δρομο...αυτον της οικονομικης εξυγιανσης, με προοπτικη να επιβιωσει οικονομικα.
Ε αργα και σταθερα κατι γινενται με την πληροτητα, αλλα εχει ακομα δρομο..Ξεκινησε απο 48% και εχει φτασει πλεον στο 68%..Περιμενω το επομενο να δω αν ακουμπησει το 70%..Παντως δεν τη περιμενα τοση τραγικη την πληροτητα μετα απο εναν υποβιβασμο...

This Post:
00
208799.56 in reply to 208799.54
Date: 3/15/2012 12:15:54 PM
Overall Posts Rated:
2626
kritikare sory gia ta lathy mou:):):) eixa thn entiposh oti eixes paei sthn ii kathgoria telos panton.sta osa les exeis kapoio dikio alla ayto me erotimatiko kathos to game kanh polla koufa opos me traumatismous to poso kero menoun ektos opos me thn epektash ghpedou kai genikotera den kanei osa leei alla oti nane opos nane.emeis eimaste upoxreomenei na paizoume mpala ston tempo tou game.twra gia to thema to diko mou to oti eimai sto orio einai kathara blakia mou ksetinaksa agonisthkh katastash kai se 3 agones shnexomenous eixa traumatia apo to 9o lepto .ayto me anagase na bgo ektos planou na agoraso sg allon giati eixa basiko ektos dyo ebdomades me apotelesma na paei agonisthkh metrios kai ekoma exei na isiosh.elpizo na katafero na mhno an kai apo oti blepo malon ayto tha ghnh.

This Post:
00
208799.57 in reply to 208799.55
Date: 3/15/2012 1:41:18 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Επισης ποσα μπαλακια εχεις στο "Ξέρω τους αστέρες της ομάδας και δεν φοβάμαι πως θα φύγουν με μεταγραφή" ετσι απο περιεργεια?

Ειχα 4 μπαλες στην αρχη της σεζον και τις εχω παει τωρα στην 1.5 μπαλα !!!

Επισης, τα οσα λεω μην περιμενεις να τα δεις στο φορουμ. Για πλακα τα ειπα φυσικα, ομως βλεπεις εσυ αλλη εξηγηση?

Ανδρεα στο ευχομαι και επισης ευχομαι μια μερα να καταφερω να ξεβγαλω τη μηχανη και να μη ξαναδουλεψει ποτε ξανα, ωστε να αναγκαστουν οι προγραμματιστες να τα ξαναφτιαξουν ολα απο την αρχη...ΣΩΣΤΑ αυτη τη φορα! :P:P:P

From: sakis k
This Post:
00
208799.58 in reply to 208799.57
Date: 3/16/2012 7:39:49 AM
Overall Posts Rated:
1515
Καταρχας ευχαριστω ανδρεα για την συμπαρασταση,το ειρωνικο ειναι οτι τα παω καλυτερα φετος ενω εχουν φυγει δυο καλοι βασικοι,ο Ngan Tien Zu και ο Nelson...οσον αφορα το γηπεδο τωρα αλλο κουλο..εχασα στο κυπελλο και αντι να πεσει η πληροτητα γεμισε λιγο παραπανω!!!
Δεν ετοιμαζω κατι για το τελος, προσπαθω να φτιαξω βιωσιμη και αξιομαχη ομαδα ριχνοντας λιγο τα χαρακτηριστικα των παικτων, με μεγαλη ομως μειωση των μισθων. Ειμαι σχεδον πεπεισμενος πια πως η προπονηση μονο ελλειμα σου δημιουργει, αν δεν ανακυκλωνεις τους παικτες σου. Γι' αυτο και τις ακριβες επενδυσεις σε ταλεντα με προοπτικη να τους διατηρεις στην ομαδα σου για πολλες σεζον, τις βρισκω πια αχρηστες, ειδικα οταν καποιος αγοραζει 4-5 ετοιμους παικτες (ορισμενες φορες πριν τα playoff) και σε στελνει αδιαβαστο...Καλυτερα λοιπον οι ΠΡΟΚΑΤ παικτες και ασε τους αλλους να...προπονουν.

Να σε ρωτησω ρε μητσο,αφου λες πως θες να ριξεις μισθους,γιατι πουλησες τον καραμανη και μετα απο λιγο πηρες αλλο γομαρι με πρπ ιδιο μισθο?δν μου βγαζει και πολυ νοημα...επισης,πιστευω πως η προπονηση δν ειναι τοσο αχρηστη οσο την περιγραφεις γιατι για να παρει ο αλλος 4-5 ετοιμους παιχτες θελει πολλα λεφτα,που δν εχουν ολοι.και αν προπονεις σμολ η παουερ πιστευω σε οφελει γιατι για να αγορασεις τετοιους ετοιμους καλους θελεις ΠΟΛΛΑ λεφτα,οποτε αν προπονεις η εχεις γαματο παιχτη η τον πουλας και βγαζεις ενα σωρο λεφτα..

This Post:
00
208799.59 in reply to 208799.58
Date: 3/16/2012 9:49:52 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Γεια σου Σακη.

Οι καλες ερωτησεις θελουν και καλες απαντησεις. Συγκριτικα με το πριν και το μετα, ειχα 7 παικτες με μισθους στα 330 χιλιαρικα και τωρα εχω 9 παικτες με συνολο 290 χιλιαρικα. Οποτε το ερωτημα σου απανταται με το "τωρα με παιρνει οικονομικα".
Δεν εφυγε μονο ο Καραμανης. Εφυγε και ο Βοιτετσεκ, αυτο το τεραστιο σεντερ που δεν το δουλεψα σχεδον καθολου γιατι προσωπικα εκρινα οτι δεν χρειαζοταν δουλεια. Τα στατιστικα του μεχρι που εφυγε τα ελεγαν ολα. Ομως η πραγματικοτητα ειναι πως τον πηρα με μισθο 50 χιλιαρικα και με λιγη προπονηση πηδηξε στα 70+. Τον πουλησα με κερδος που εβγαλε τη χασουρα που εκανε η διαφορα απο την αγορα και την πωληση του Καραμανη. Οποτε απο χρημα ειμαι εκει που ημουν πριν τους παρω και τους 2.
Στη θεση των βασικων ψηλων που μου κοστιζαν 140 χιλιαρικα συνολικα, ηρθαν παικτες που οι μισθοι τους δεν ξεπερνουν τα 37 χιλιαρικα, σε καμια περιπτωση.

Και παμε στο γομαρι που λες. Δεν θα τον επαιρνα αν δεν ειχα νευριασει! Χτυπουσα παικτη που χαθηκε επειδη επεσε το ιντερνετ. Επειδη ηταν η 2η φορα σε 1 εικοσιτετραωρο που εγινε αυτο, τον πρωτο διαθεσιμο που βρηκα τον αρπαξα...απο τα νευρα μου. Ο παικτης που εχασα εφυγε για 950 χιλιαρικα και ειχε μισθο 40 χιλιαρικα. Για εκει πηγαινα και στους 2 που εχασα αλλα δεν ηταν γραφτο μου να μου κατσει.
Ο λογος και ο τροπος που κινηθηκα στις μεταγραφες, βασιζεται σε συγκεκριμενο πλανο. Καλα, μπουρδολογω, μην νομιζεται πως εχω καταστρωσει και σχεδια! :P
Απλα ειπα πως θα κανω αυτο και αυτο, θα αγορασω ετσι κι ετσι, και θα εχω ζητουμενα αυτα και αυτα για τις συγκεκριμενες θεσεις.
Τα υπολοιπα θα βγουν στο γηπεδο ή θα μεινουν στην αφανεια, οποτε στο τελος της σεζον η ομαδα που εχω θα πωληθει για νεα προσωπα.

Σακη, τη συνεντευξη στην παραχωρησα αποκλειστικα, μη τη δω σε αλλη φυλλαδα χωρις την εγγραφη συγκαταθεση μου, θα σε σερνω στα δικαστηρια με δικηγορο τον Κουγια! :D:D:D

Και επειδη το κυπελλο τελειωσε και τωρα θα φτιαξω τις αγωνιστικες μου, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Απο την επομενη εβδομαδα οι αγωνιστικες μου που ειχαν φτασει στο...4, θα παρουν την πανω βολτα.

Καιρος να το ξανασκεφτουν οσοι πιστευουν οτι θα πεφτω τοσο ευκολα!

Χαχαχα!

Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος.

Αυριο δεν θα μπορεσω να ειμαι στο τσατ, παω το γιο μου σε 3D ταινια.
Την Τριτη ομως θα ειμαι μεσα.

Χαιρετισμους!

This Post:
00
208799.60 in reply to 208799.59
Date: 3/16/2012 10:56:11 AM
Overall Posts Rated:
1515
Τι να σου κανει ο κουγιας ορε,εγω θα φερω τον alan shore απο την βοστονη να τα θερισει ολα!!! :p
οσο για τα υπολοιπα λεγομενα σου,ναι μεν απεδειξες την μειωση των μισθων σου,δν μου απαντησες ομως σχετικα με το θεμα της προπονησης!!!

This Post:
00
208799.61 in reply to 208799.60
Date: 3/16/2012 11:49:55 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Σακη, οταν δεν σου φευγουν χρηματα σε ταλεντα που θα αποδωσουν μετα απο 2-3 σεζον, τοτε σου μενουν για ετοιμους.

This Post:
00
208799.62 in reply to 208799.61
Date: 3/16/2012 2:57:55 PM
Overall Posts Rated:
1515
αυτο μπορει να ισχυει για γκαρντ η σεντερ αλλα ειναι αλλιως τα πραγματα για σμολ και παουερ.για να παρεις ετοιμους τετοιους θελεις παρα πολλα λεφτα ενω αν τους προπονεις θα αγοραστουν πιο φτηνοι και θα γινουν οπως θες εσυ,μετα η τους κρατας ως γαματους παιχτες η τους βαζεις για πουλημα και βγαζεις καμποσα εκατομυριακια..

This Post:
00
208799.63 in reply to 208799.62
Date: 3/16/2012 4:55:33 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Για να φτιαξεις αξιολογο small Σακη, πρεπει να καθεσαι να περιμενεις αρκετες σεζον, και για να σου αποδωσει αλλα και για να τον πουλησεις. Οσο για το τι θα παρεις, σημασια εχει πότε θα το παρεις.
Υπαρχουν περιοδοι στο παιχνιδι που σε καποιες θεσεις οι παικτες ειναι φθηνοι και αλλες περιοδοι που ειναι ακριβοι. Αν εχεις υπομονη, μπορεις να βρεις κελεπουρια σε αρκετα λογικες τιμες.

Παντως διαφωνω οτι θες παρα πολλα χρηματα για small και power. Μπορω να σου δειξω αρκετους που δεν κοστισαν πολλα.
Εξαρταται βεβαια απο το τι θες απο αυτους σε επιπεδο χαρακτηριστικων.

Οσο για το πουλημα, δεν θα παρω. Αν μπορω να πουλω οσο αγοραζω, ειμαι ευχαριστημενος. Ουτε χρονοτριβω ετσι, ουτε περιμενω να ανεβουν χαρακτηριστικα, ουτε αν θα βρεθει καποιος να αγορασει.

Τελος, μιλας με καποιον που εκανε για αρκετες σεζον αυτο που λες. Δεν ειμαι ευχαριστημενος και αυτο προερχεται κυριως απο το οτι ενα παικτη που τον φτιαχνεις εσυ, προσπαθεις να τον κρατησεις. Τουλαχιστον ετσι συμπεριφερομαι εγω. Οι μισθοι ομως ειναι αμειλικτοι και μπορει να προπονεις τρομερα, αλλα μεχρι να τον δωσεις, στα εχει φαει τα χρηματα σε μισθους, χωρις μαλιστα να μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος.

Οι περισσοτερες ομαδες που κανουν βηματα μπροστα, πανε με ετοιμους και προπονουν τις ρεζερβες τους. Τους προπονουν για πωληση και το χρημα ή για να φτιαξουν νεους παικτες. Με τα ταλεντα σε προπονηση δεν παει κανενας πουθενα.
Υπηρχε σεζον που ειχα 6 παικτες με προοπτικη απο 9 και πανω. Προπονουσα 6 παικτες ζευγαρια σε 3 εβδομαδιαια ματς, με rotation. Δεν καταφερα τιποτα. Και δεν μπορω να πω οτι αποζημιωθηκα χρηματικα ή για το χρονο που διεθεσα.

Αυτα.

This Post:
00
208799.64 in reply to 208799.63
Date: 3/17/2012 11:26:39 AM
Overall Posts Rated:
1515
καταρχας,οταν λεω σμολ η παουερ εννοω κανονικο σμολ/παουερ,δλδ παιχτη που εχει τα περισσοτερα εως ολα καλα.τετοιους δν αγοραζεις κατω απο εναμιση εκατομμυριο(εκτος αν εισαι ΠΟΛΥ κωλοφαρδος).οσο για τον μισθο,ενας all-around παιχτης πιθανον να μην εχει τοσο μεγαλο μισθο η αν εχει να το αξιζει,ενας πχ σεντερ ομως με 50 χιλ μισθο ναι μεν θα'χει καλα εσωτερικα στατιστικα αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχει αθλιος περιφερειακη αμυνα και/η πασες.αυτο σημαινει πως εχει κενα,αν σου παιξει ο αλλος καμια υπομονετικη με καλο γκαρντ στο 5 θα τα βρεις σκουρα τα πραγματα.

οι all-around παιχτες και δν εχουν κενα γιατι ειναι καλοι παντου και δν ειναι συνηθως τοσο ακριβοι,αν εχεις παιχτη με καποια καλα στατιστικα και καποια αλλα μετρια και προπονησεις τα καλα θα αυξηθει ο μισθος του παιχτη πολυ περισσοτερο απο αν προπονουσες τα οχι τοσο καλα.παρε τον καραμανη για παραδειγμα,αν ειχε καλυτερα εσωτερικα και λιγο πιο χαμηλα εξωτερικα θα καλυπτε αρκετα κενα και δν θα ηταν τοσο ακριβος...

επισης,πιστευω η προπονηση 6 παιχτων ειναι λιγο υπερβολικη και σου προκαλει προβληματα στους αγωνες σου,ειδικα αν θες πχ να προπονησεις εξωτερικους παιχτες εσωτερικα,τρεις τεσσερις ειναι ενας καλος αριθμος...

Advertisement