BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Ki nyeri az NB I-et?

Ki nyeri az NB I-et? (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Mervin
This Post:
00
25319.54 in reply to 25319.53
Date: 4/27/2008 11:31:01 AM
Overall Posts Rated:
1313
Na ehhez annyit szezon közben 2 embertől kértem laza lazát mert kupa miatt rossz volt a morál. Éssajna egyiket önhibámon kívül (Köves ellen akkor nem volt netem ) ellen nem tudtam betartani! de kövesben becsülöm, hogy rosszul esett neki de nem csinált belőle itt vitatémát és nem járatott le!

Itt összhang kell és hagyjuk meg a taktikai részt mindenki döntse el mit tesz lazázik vagy nem, ki az akit verni akar és kit nem stb.

Én azt mondom koncentráljunk a válogatottra!

ui.: Hihetetlenek jó barátom és símán tudtam volna bundázni, úgy hogy ő teljes erőbedobással játszik los pöc ellen és Wild ellen akkor én vagyok a rájátszásban de nem tettük mert nem tartottuk korrektnek!

Merv

Last edited by Mervin at 4/27/2008 11:32:40 AM

Message deleted
This Post:
00
25319.56 in reply to 25319.55
Date: 4/27/2008 12:27:55 PM
Overall Posts Rated:
9999
Azért örülök, hogy "rátok van bízva a játék magyarokra vonatkozó része". Mint a dedósok, úgy viselkedtek....nem lehetne ezt valahogy privátba intézni, lévén ti vagytok a legmagasabb beosztásban a magyar játékosok között, de kezd bennem az a kép kialakulni rólatok, hogy éretlen hülyegyerekek vagytok...itt veszekedtek, és mint látom a fordítások meg nem haladnak.....

És ez nem csak a konkrét címzettnek szól, hanem mindekinek, aki az ügyben érintett.

Last edited by RTFM-urimate at 4/27/2008 12:28:41 PM

Message deleted
This Post:
00
25319.58 in reply to 25319.57
Date: 4/27/2008 12:44:07 PM
Overall Posts Rated:
9999
Most nem mennyünk ebbe bele, ezt megértem, ha nem vagy olyan helyzetben....de nem egyedül vagy rá és a múlt héten nem 3-4 napot kellett várni a fordításra. Én megértem, hogy iskolába/dolgozni/ide-oda jártok...de vagy csinálom rendesen amit elvállaltam, vagy nem csinálom.

This Post:
00
25319.59 in reply to 25319.55
Date: 4/27/2008 12:49:16 PM
Overall Posts Rated:
00
Nem tudom eddig mindig ki cseszett ki velem, azt hogy mire lehetnék irigy azt nem tudom, egyébként hogy miért nem fordítok nagyon jól tudod...

From: Hukli

This Post:
00
25319.60 in reply to 25319.47
Date: 4/27/2008 2:07:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Én csak annyit mondtam, hoyg totál hülyeséget csinált...

From: Kventeen

This Post:
00
25319.61 in reply to 25319.60
Date: 4/27/2008 2:56:09 PM
Overall Posts Rated:
00
nem rád értettem.

szerintem hagyjuk abba ezeket a vitákat, sok értelme nincs osztani itt egymást. lassan már minden múltbeli sérelem előkerül, meg olyan az egész, mint vmi sz@r brazil szappanopera. mindenki igyekezzen kihozni csapatából a legjobbat, vagy csak játszon a saját kedvére, a többi népet meg hagyja békében elleni. aki meg a háttérben egyezkedik, az meg bírja tartani a száját, aztán nincs ennyi gond.

From: GerMe
This Post:
00
25319.62 in reply to 25319.61
Date: 4/28/2008 7:48:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Gyerekek... :(

Először is a MOD-okhoz lenne néhány sorom: Előre szeretném leszögezni, TISZTELET azért, mert önként bevállaltátok a fordítást, és a fórum üzemeltetését! Amit mondani szeretnék, az jó szándékból teszem, NEM KÖTÖZKÖDÉSBŐL!!! Szóval. Próbáljátok egy kicsit jobban felnőni a feladathoz, mert nem kicsi a szerepetek. A sértődgetésnek, arcoskodásnak egy MOD-nál NINCS helye! Tudom, hogy néha baromi bosszantóak tudnak lenni emberek, és ilyenkor én is legszívesebben megmondanám nekik a frankót, de vannak posztok, akik ezt nem tehetik meg. Ilyen a MOD-é is. Leállíthatod (kulturáltan), majd figyelmeztetheted, és miután háromszor átgondoltad, törölheted az üzenetét. De csak abban az esetben, ha a fórum SZABÁLYAIT sérti a hozzászólása. Itt önérzetnek nincs helye! De ENNYI, nem alacsonyodhatsz le a szintjére, mert NEKED kell példát mutatnod, és rendet tartanod. Szóval, amikor elönti agyad a köd, addig ne csinálj semmit, amíg le nem nyugszol, (!) majd gondold át, hogy mi lenne a legelegánsabb válasz, mert neked itt a BB-t kell képviselned, és csak nagyon kis részben magadat! És még egyszer KÖSZÖNÖM, minden itt játszó ember nevében, hogy önként magatokra vállaltátok ezt a plusz munkát!!!

Ezt, meg mindenkinek mondom, akit érintett. Lehet, hogy a szabályok nem tiltják az összebeszélést, de nem véletlen, hogy az életben MINDEN sportban TILTJÁK!!! Ugyanis ha valaki megbundáz egy meccset, akkor az mindenki mással kicseszik! Erre persze lehet mondani, hogy akkor mindenki minden meccset bundázzon meg, de ezzel baromi nagy szegénységi bizonyítványt állítanánk ki magunkról!

Bocsi, hogy hosszú voltam!

GerMe

U.i.: Jó kis offtopic lett ez az egész fórum... ;)

From: Kism

This Post:
00
25319.63 in reply to 25319.62
Date: 4/28/2008 8:07:26 AM
Overall Posts Rated:
11
Na...tudom, hogy engem itt sokan utálnak a beszólásaim, meg az egyéb "okoskodásaim" miatt, de GerMe véleményével teljesen egyet értek!
Bár az engem egyáltalán nem érdekel, hogy a Hírek mikor vannak lefordítva, tudok angolul, elolvasom magamnak :)!
A fordítóknak is van saját életük, nem mindig érnek rá, bár szó mi szó 3an vannak, de osztálytársak, szóval gyakran ugyanakkor érnek rá.
Szóval ez a topic is elkanyarodott a Fordítás irányába :)!
Aki tud angolul, az nyugodtan segítheti a munkájukat, talán egy nap meghálálják valamivel...............pl.: egy Pic-el :)!

From: Hukli

This Post:
00
25319.64 in reply to 25319.61
Date: 4/28/2008 8:27:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Ez a szappanopera már nekem is eszembe jutott.:) Kissé tényleg gyerekesek voltak a srácok én kérek elnézést helyettük.:)

Advertisement