Gyerekek... :(
Először is a MOD-okhoz lenne néhány sorom: Előre szeretném leszögezni, TISZTELET azért, mert önként bevállaltátok a fordítást, és a fórum üzemeltetését! Amit mondani szeretnék, az jó szándékból teszem, NEM KÖTÖZKÖDÉSBŐL!!! Szóval. Próbáljátok egy kicsit jobban felnőni a feladathoz, mert nem kicsi a szerepetek. A sértődgetésnek, arcoskodásnak egy MOD-nál NINCS helye! Tudom, hogy néha baromi bosszantóak tudnak lenni emberek, és ilyenkor én is legszívesebben megmondanám nekik a frankót, de vannak posztok, akik ezt nem tehetik meg. Ilyen a MOD-é is. Leállíthatod (kulturáltan), majd figyelmeztetheted, és miután háromszor átgondoltad, törölheted az üzenetét. De csak abban az esetben, ha a fórum SZABÁLYAIT sérti a hozzászólása. Itt önérzetnek nincs helye! De ENNYI, nem alacsonyodhatsz le a szintjére, mert NEKED kell példát mutatnod, és rendet tartanod. Szóval, amikor elönti agyad a köd, addig ne csinálj semmit, amíg le nem nyugszol, (!) majd gondold át, hogy mi lenne a legelegánsabb válasz, mert neked itt a BB-t kell képviselned, és csak nagyon kis részben magadat! És még egyszer KÖSZÖNÖM, minden itt játszó ember nevében, hogy önként magatokra vállaltátok ezt a plusz munkát!!!
Ezt, meg mindenkinek mondom, akit érintett. Lehet, hogy a szabályok nem tiltják az összebeszélést, de nem véletlen, hogy az életben MINDEN sportban TILTJÁK!!! Ugyanis ha valaki megbundáz egy meccset, akkor az mindenki mással kicseszik! Erre persze lehet mondani, hogy akkor mindenki minden meccset bundázzon meg, de ezzel baromi nagy szegénységi bizonyítványt állítanánk ki magunkról!
Bocsi, hogy hosszú voltam!
GerMe
U.i.: Jó kis offtopic lett ez az egész fórum... ;)