1. Mivel te folyamatosan azt szajkózod, hogy ha normállal megyünk, nyerünk, erre reagálok. Ugyanis baromság, amit írsz, akkor sem nyertünk volna, ler lett írva miért. Csak én leírtam vagy hatszor direkt neked és még legalább tízszer leírta más is (szintén direkt neked). Te meg csak mondod a hülyeséget.
Igen, a taktikánál már lehetett volna másképp. Csakhogy te itt is kijelented, hogy "meglett volna". Csakhogy ezt nem tudhatod, leírtam azt is párszor, miért.
2. A szurkolói értékelésnek a klubnál a pénzügyek miatt van jelentősége. Van a válogatottnak bevétele? Nincs. Akkor meg minek? Az meg hogy a ts-re legyen hatása, csak tovább mélyítené a szakadékot az elit és a többi válogatott között, mert ugye a vereség mindig csökkenti a szurkolói elégedettséget. Innentől egy kiscsapatnak sosem lesz magas ts-e, míg egy elit válogatottnak, aki el tudja lazázni az első három meccsét (és könnyedén győz), behozhatatlan ts-előnye lesz. Arról nem is beszélve, hogy mennyire igazságtalan ez két olyan csapat esetében, ahol hasonlóak az erőviszonyok, csak éppen az egyiknek szerencsés sorsolása van, a másiknak meg nem.
3. Jó, poénból írtad. Akkor viszont felejtsd el, hogy mi a másik csoportba tudtunk volna jutni. Laza-normállal nem oda jutottunk. Normál-motsszal sem oda jutottunk volna. Más opció akkor nincs, tehát nyugodtan abbahagyhatod azt az agymenésedet, hogy miért nem ott vagyunk. Csak mots-szal juthattunk volna oda ugyanis.
Ismered a csalóka szót?
Na még jó, hogy nem is olyan rég kérted ki magadnak a személyeskedést és máris hozod az ellenpéldát. No de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten, ne lepődj majd meg a hasonló stílúsú válaszokon, amiket innentől írok neked.
Szerb mots: na igen, bemondásra ítélted meg, ez a baj. Nehéz lett volna kettőt kattintani? Vagy nem tudod, hol lehet megnézni? Vagy azt feltételezed, hogy más is hasraütés szerűen érvel? Az a te stílusod, ne hidd, hogy mindenki azt csinálja.
Előbb írtam, h Mikhail sem ért egyet azzal, h egyezkedtünk.
Ja és jelezte is, hogy véletlenül se vedd őt magaddal egy kalap alá, sőt még azt is leírta, hogy igenis kellett a laza. Amúgy ott vagy eltévedve, hogy ha nincs egyezség, másik csoportba jutunk. Akkor is itt lennénk, csak alacsonyabb ts-sel ha még ráadásul normálozunk. Amíg a játék legalapvetőbb szabályait, törvényeit nem ismered, addig felesleges tovább vitatkozni erről.