la ares nu ma surprinde fiindca pentru Zalau rivalul sau e tot Ares deci probabil ca a dat CT vs.Normal.
in plus l-a ghicit (deci plus 6-8 pct) iar ares l-a ratat (inca 6-8 pct) Zalau a dat zona si din moment ce are n-a dat neutru n-a avut cum sa profite. zica ca cele doua plusuri pe game day preparation plus cruncth time justifica o diferenta de 20 de pct fata de ipoteza in care nimeni nu incerca sa ghiceasca si dadeau acelasi nivel de intensitate...
la bv pistons e mai complicat. as zice ca a contat ca BC a jucat acasa si a fost oaresce mai eficient jucand echilibrat si aparandu-se suficient pe interior. ce ma surprinde e nr de turnovers. a facut 18 turnovers anuland toate recuperarile ofensive pe care le-a avut in plus fata de pistons. pivotul lui BC a marcat mai mult decat trebuia si a facut diferenta. nu cred ca e vreo anomalie.
iar cat despre mine, am dat 0 pct intr-un sfert ceea ce e o performanta.... pt nankatsu. tb sa ii apara la achievments ca a tinut un adversar la 0 p intr-un meci. si 2 pct pana la pauza.
ca fapt divers cea mai mare infrangere in BB a fost la 183 de pct. deci nu intru in pamant de rusine, chiar daca am facut-o in fata fanilor acasa.
pacat de intensitatea folosita, entuziasmul risipit
pe de alta parta ii sunt rival deci ii va fi benefica victoria deci nu e cu suparare. ;)