Τέλος το Β3 για την ομάδα μας σήμερα μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα:
(100674598)Η αλήθεια είναι ότι σπάστηκα λίγο με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς και γενικά έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε από την μηχανή!Βέβαια ότι και να πιστεύουμε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και έτσι πρέπει απλά να δεχθούμε την ήττα και να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις!
Από την κλήρωση ως σήμερα άλλαξαν κάποια δεδομένα!Είχα ένα τραυματισμό (όπως και ο αντίπαλος) το Σάββατο!Την Παρασκευή είχα κακές καταστάσεις (ειδικά στον ψηλό),αν και οι χρόνοι ήταν πολύ καλοί!Και την Κυριακή ο αντίπαλος ενισχύθηκε με παίχτη που είχε 18 ID,13 τάπα και 15 rib. ενισχύοντας λίγο τα σκιλ τα οποία υστερούσε!Έτσι τα δεδομένα άλλαξαν αρκετά!
Επιθετικά για μένα το LI ήταν μονόδρομος απέναντι σε μία ομάδα που βγάζει 15 OD στην αναφορά με MtM σε ουδέτερο γήπεδο! ακόμα και αν με μάντευε!΄Ηλπιζα απλά να ρίξει μονή μαντεψιά ή να κάνει λάθος στον ρυθμό!(βέβαια δεν είναι χαζός και ήξερε ότι απέναντι σε τέτοιες OD και έχοντας κατά κράτος τα rib. δεν με βόλευε θεωρητικά ο αργός!
Αμυντικά το σκεφτόμουν αρκετά!Ο αντίπαλος είχε φέτος 8 στα 8 LI στο Β3!Ενώ στην αρχή είχα αποφασίσει να πετάξω μαντεψιά, τελικά κάτι δεν μου καθόταν καλά σε αυτό το 8/8 και ψυλλιάστηκα ότι θα πάει σε patient!Το κακό είναι ότι ήταν δύσκολο να μαντέψω patient απέναντι σε ομάδα που είχε μόνο LI και πίστευα ότι θα άντεχα αμυντικά έχοντας μικρότερη OD σε πεντάδα και αλλαγές το 12 του Yerel στο 5!
Το ματς φαινόταν σχεδόν τελειωμένο κάποια στιγμή!+16 στο ημίχρονο και +18 η μέγιστη λίγο αργότερα!Τελικά όχι μόνο έχασα,αλλά και με τον πιο σπαστικό τρόπο αν δείτε το play-by-play στο τέλος:
0:23 86 — 90 Τάιμ άουτ 30 δευτερολέπτων για BR66.
0:23 86 — 90 Ο Ł. Łobodziński (Γ) και ο S. Dênh (Γ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:23 86 — 90 Ο C. Moine (Γ) μπήκε στην θέση του Ł. Łobodziński (Γ) σαν SF.
0:23 86 — 90 Ο X. Quanjiang (Φ) βγαίνει, μπαίνει ο B. Stabinski (Φ) ως SF.
0:18 89 — 90 Ο R. Placidi (Φ) δοκιμάζει ένα τρίποντο από τα πλάγια, μαρκάρεται από κοντά από τον U. Yerel (Γ). Σκόραρε.
0:01 89 — 90 Κλέψιμο από τον E. Prospaliauskis (Φ).
0:00 89 — 90 Ο B. Stabinski (Φ) δοκιμάζει ένα fade-away σουτ
0:00 89 — 90 Ο C. Moine (Γ) χρεώνεται με φάουλ πάνω στο σουτ.
0:00 90 — 90 Η προσπάθεια του B. Stabinski (Φ) για ελεύθερη βολή είναι καλή.
0:00 90 — 90 Ο C. Moine (Γ) και ο S. Dênh (Γ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:00 90 — 90 Αλλαγή στον C: Ο Ł. Łobodziński (Γ) στη θέση του C. Moine (Γ).
0:00 90 — 90 Ο E. Prospaliauskis (Φ) και ο B. Stabinski (Φ) αλλάζουν θέση στο παρκέ.
0:00 90 — 90 Ο E. Prospaliauskis (Φ) βγαίνει, μπαίνει ο A. Dzięcielski (Φ) ως SF.
0:00 91 — 90 Η ελεύθερη βολή από τον B. Stabinski (Φ) είναι μέσα.
0:00 91 — 90 Τέλος περιόδου.
Στα 18'' 90-86!Τρίποντο,μετά ως το 1'' κρατάω την μπάλα χωρίς να κάνει φάουλ και στο 0 ξαφνικά σουτάρει ο άλλος κάτω από το καλάθι και δίνει φάουλ!
Βλέποντας και τα ΠΠ νομίζω ότι δεν με πήγε το ματς!Με 3 καθαρές απειλές στο 3-4-5 και τεράστια υπεροχή στα ριμπ.(θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη σύμφωνα με τα rating) είχα λίγο σκορ ειδικά στο 3 με το 1/9 του Wiggum!Το χειρότερο όμως ήταν το 23/40 με 5/7 τρίποντα του Placidi στο 5 με 104 ΠΠ!Ήταν σαν να αντιμετώπιζε μια χαμηλή OD και όχι ένα παίχτη με 12 OD και 18 ID και την ακόμα μεγαλύτερη OD της αλλαγής του!Γενικά το σχεδόν 50% με 37/76 του αντιπάλου δεν είναι λογικά κοιτώντας συνολικά τα ΠΠ (ξέροντας κιόλας ότι δεν έχω μονοψήφια δευτερεύουσα άμυνα σε καμία θέση!
Είπα να γράψω πως είδα το παιχνίδι!Λίγους σίγουρα θα ενδιαφέρει αυτό,αλλά και 2-3 άτομα να το διαβάσουν και πουν την γνώμη τους θα είναι ενδιαφέρον!
ΥΓ: Ο πάνσοφος γέροντας μετά το τέλος του αγώνα κόντεψε να μας μείνει στα χέρια και ούρλιαζε απαρηγόρητος:''ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Β3!!!ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΚΙΣΩ!!!!!!!!!!!!'' :+(