BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון בנושא בחירת מאמן הנבחרת עד גיל 21

דיון בנושא בחירת מאמן הנבחרת עד גיל 21

Set priority
Show messages by
From: dror amit

This Post:
00
44241.54 in reply to 44241.52
Date: 8/13/2008 3:03:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
גל אתה מפתיע אותי
אתה כותב בשביל מה להחזיק שחקן בעמדות רכז ושוטינג אם אני משחק פנימה
או למה להחזיק גבוהים אם אני משחק ראן.

הרי זה ברור שצרי ך להחזיק מכל הסוגים שחקנים על מנת שתוכל להפתיע את היריבה בטקטיקות שונות כל משחק.
ורכז ושוטינג שיודעים למסור
ימסרו במשחק פנימה כדורים ויעלו את מניין האסיסטים.
וגבוה שיודע למסור יתן אסיסטים כאשר משחקים ראן.

וזה היתרון במולטי סקיל.
והלוואי שיהיו לנו הרבה שחקנים שיש להם גם את זה וגם את זה.

ולדעתי אי אפשר לבוא עם שיטת משחק אחד
צריך להיות ערוך להכל.

Message deleted
From: Warrior

This Post:
00
44241.56 in reply to 44241.52
Date: 8/13/2008 3:08:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
גל אני מתפלא על התגובה אבל ברור שרכז ושוטינג צריכים יכולות של משחק פנים ודרייבינג בעיקר כשמשחקים פנימה.. זה מאוד תורם להצלחה בטקטיקה ולציון אני יכול להגיד בתור אחד שיש לו רכז כזה בקבוצה וגם יהודה יעיד על כך מהנבחרת ..

אין כזה דבר שחקן שלא יתרום בטקטיקה מסויימת .. גם בהתקפות מהירות סנטרים עם קליעה יכולים לתרום עם שלשות ראינו את זה רק לאחרונה במשחק מול איטליה שאת רוב השלשות קלעו הגבוהים .. בעיקר כשהשומרים מולם לא שומרים גדולים מבחוץ זה עשוי להיות משפיע מאוד ואפילו להכריע משחקים ..

לכן גם אמרתי , הרבה שחקנים מגוונים משמע הרבה אפשרויות לכל מיני טקטיקות שונות עם רוטציות חדשות ושונות .. בהתאם ליריבה כמובן .. מה שייתן גם אפשרויות להפתיע ולקבל יתרון כשהיריב לא בידיוק יודע איך נעלה ולדעתי לא חייב לשמור על עקביות עם טקטיקה ורוטציה כי זה זה באמת מבטל את האפשרות לעשות תרגילים והפתעות למאמנים היריבים כשמאמן שלא צריך להיות גאון במיוחד יעלה בידיוק איך שצריך כדי לנטרל את זה וחבל לספוג הפסדים כאלה ..

This Post:
00
44241.57 in reply to 44241.53
Date: 8/13/2008 3:17:23 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני תאמת לא יודע על מה אתה מדבר.. ביגלל הניסיון חשבת שיש נבחרת צעירה ורק בשביל זה צריך לקדם את הצעירים רק ביגלל הניסיון ..? אז קודם כל , 99% שזה כן משפיע על הניסיון במידה כזאת ואחרת ..

ודבר שני , הצעירה זה כן בשביל לקדם שחקנים ולא רק בשביל הישגים .. לקדם זה לא בהכרח ניסיון אלא לתת להם עוד קצת יכולת באימונים לעלות ולהשתפר בעיקר לתת מוטיבציה למאמנים שהשחקנים שלהם בנבחרת הצעירה להמשיך ולאמן אותם אישיות כי כל אימון שהם לא יקבלו זה הפסד גדול עבור שחקן עם פוטנציאל גדול .. זה נקרא קידום צעירים .. שחקנים שעדיין לא מספיק טובים להשתפר בבוגרת יקבלו את אותם אימונים ואותה המוטביציה להשתפר כמו בבוגרת וכשהם יהיו מספיק מתאימים הם יעברו לבוגרים ..

From: Shay

This Post:
00
44241.58 in reply to 44241.47
Date: 8/13/2008 4:02:47 PM
Overall Posts Rated:
00
כמו שרשמתי בנאום שלי, הנבחרת הצעירה היא אמצעי ולא מטרה, והאמצעי הוא לפיתוח צעירים... לי יותר חשוב לפתח צעירים מאשר להגיע להישגים...(לא שזה אומר שאני לא מעוניין בהישגיות) י

לפי תפיסת המשחק שלי אני יחפש שחקנים מגוונים עם משניות ברמות גבוהות, אני בעיקר אוהב בתור משניות יכולת מסירה וזה יהיה חשוב אצלי מכיוון שזה מגדיל בהרבה את מספר הטקטיקות שאפשר לשחק איתן ומייעל את כל הטקטיקות...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: Ehud
This Post:
00
44241.59 in reply to 44241.42
Date: 8/13/2008 4:03:28 PM
Overall Posts Rated:
274274
אם זה לא משפיע על הניסיון - כמו שאני חושב שזה לא משפיע - ואף אחד לא הוכיח פה בנתיים שהופעה של שחקן בנבחרת תורם לו לניסיון - אז הסיבה היחידה שיש לתת לשחקן צעיר מאוד לשחק בנבחרת זה רק בשביל לתת למאמן שלו תחושה של סיפוק ומוטיבציה להמשיך לאמן אותו.

זאת גישה שקיימת וזאת גישה טובה.

אני אישית לא מאמין בה, אני חושב שכל מאמן צריך לאמן את השחקנים שלו בצורה שהוא מוצא הכי נכון ואם כתוצאה מכך שחקן מגיע לנבחרת, אז מצוין.

אבל זאת רק הגישה שלי ואני שיש הרבה מאוד שחושבים אחרת, וזה יותר מבסדר....

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

To: Ehud
This Post:
00
44241.60 in reply to 44241.59
Date: 8/13/2008 4:08:46 PM
Overall Posts Rated:
1010
ברור אהוד שמאמן הצעירה לא יכול להכתיב למאמנים מה לאמן ומתי... פשוט לייעץ למאמן השחקן מה צריך השחקן ואיך הוא יכול יותר לעזור לנבחרת .. אם זה מתאים לתוכנית שרצה מראש המאמן ותיכנן את זה ואם הוא מסכים לשתף פעולה אז בברכה.. הרווחנו עד שחקן .. אם הוא יתאמן בדברים אחרים שגם צריך אז גם טוב.. אבל אם הוא לא יתאמן ביכלל זה כבר סיפור אחר שעלול להוציא אותו מהנבחרת .. אבל עדיין , כמובן ... שיקול הדעת הוא של מאמני השחקנים ואף אחד לא יכריח אותם לאמן משהו ספציפי שהם לא רוצים ..

From: Ehud

This Post:
00
44241.61 in reply to 44241.60
Date: 8/13/2008 4:23:58 PM
Overall Posts Rated:
274274
אני מסכים איתך לגמרי. הכוונה ויעוץ זה דבר מברוך.

אמרתי את זה בקטע שהנבחרת לא תורמת לניסיון כניראה. ואני לא שמעתי חוץ מבנאום שלך אגב, ואני אשמח לגלות משהו חדש אגב, ששחקנים מקבלים אקסטרה לאימון שלהם.

בכל מקרה מה שהתכוונתי זה שבמידה והנבחרת לא תורמת לניסיון ולאימון אז יש גישה שאומרת שצריך לרתום את השחקן לנבחרת בשביל שהוא יתאמן כל הזמן ולתת מוטיבציה למאמן להמשיך לאמן אותו חזק. אני לא מאמין בגישה הזאת, למרות שהיא טובה, כי אני מאמין שגם אם השחקן שלך לא בנבחרת צריך לאמן במוטיבציה ובשיא הרצינות. אם אתה רוצה להחליף שיטת אימון אז אתה לא צריך לעשות שיקול - זה טוב לנבחרת וזה פחות טוב (ואני אוהב לתרום לנבחרת) כי זה משחק קבוצתי תחרותי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

To: Ehud
This Post:
00
44241.62 in reply to 44241.61
Date: 8/13/2008 4:42:08 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני מסכים .. :)
ואני בטוח שהרבה פה בגישה הזאת שצריך להשקיע בשחקנים שלהם בכל מקרה עם צעירה או בוגרת או בלי ..

אבל פשוט כשיש לך שחקן בנבחרת אז לפחות לדעתי כשאתה מאמן משהו מסויים והוא לא עולה אז יש לך מוטיבציה לתת עוד אימון בתכונה הזאת עד שהוא ייעלה כדי שיוכל להוכיח את עצמו בנבחרת וקבל יותר דקות ולשחק יותר.. זה בהחלט נותן מוטיבציה גם אם אנשים לא שמים לב לזה.. ואפילו מאמני השחקנים האלה ..

This Post:
00
44241.63 in reply to 44241.50
Date: 8/13/2008 5:00:35 PM
Overall Posts Rated:
00
קודם כולם אמרו שהם מעדיפים לקדם את השחקנים על חשבון הישגים.
ובינתיים אף מאמן לא ענה לי (או שהוא לא הגיב לי ולא שמתי לב) וזה גורם לי לתהיות.

This Post:
00
44241.64 in reply to 44241.48
Date: 8/13/2008 5:03:12 PM
Overall Posts Rated:
00
אני רוצה לפנות לכל מי שנתן נאומים עד עכשיו ולהגיד על דרך שלדעתי עדיפה. אם אתם לא מחפשים הישגים (ותהיו רציניים, אתם תרצו את ההישגים ולא משנה מה אתם אומרים עכשיו להתייפיפות) אז בואו תרשו לי להציע על שיטה שונה.
אני לא מתכוון להתמודד איתה, כי לדעתי אני עדיין לא ברמה של אף אחד מהמאמנים שהציעו עד עכשיו, ועד שאני לא אעלה עוד ליגה אני בכלל לא אפזול לכיוון זה, אבל אני רוצה לספר לכם על השיטה שאני חשבתי עליה ולדעת מי מתכוון ללכת בדרכה.
אתם אומרים שאתם לא רוצים הישגים ונגיד ואני בוחר להאמין לכם. אם ככה, הרי שאני מציע שהנבחרת הצעירה תהיה נבחרת שכל שבוע מחליפה לפחות חצי מהרכבה. אני רוצה רוטציה בין 50 השחקנים הצעירים הכי טובים בגילאי 18-21.
בגילאים הצעירים, ההבדלים לא ממש גדולים בין השחקנים. כמו שראינו, שחקן שבנו עליו (הדר קליין) הפסיק לקבל אימונים ואף. משמע - לא צריך לבנות על 10 השחקנים הכי טובים הצעירים שלנו, כי גם יכולות להיות הפתעות באימון וגם הפסקה של אימונים וכו', ולכן אני חושב שצריך לעשות רוטציה בטקטיקות ובשחקנים כדי שכשהמאמן של הבוגרת ירצה לעשות טקטיקה מיוחדת מול אחת הנבחרות, הוא יוכל לבחור באפשרויות רחבות יותר.
אשמח לדעת מה דעתכם על ההצעה שלי ומי מתכוון לפעול כך.

לדעתי ההצעה שלך לא ממש הגיונית, מכיוון שכל זימון ושחרור של שחקן מוריד התלהבות...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
Advertisement