Pewnie zjawią się jacyś strong gracze, ale najpierw musi się w końcu skończyć trening w Polsce. Ja mam jednego który poza obroną podkoszową ma wszystko na 7 - bloki, zbiórki i rzuty podkoszowe, a nawet driving, choć to chyba u środkowego nie koniecznie potrzebne.
Super. Tak się zastanawiam, czy grać zrównoważonym składem, czy np. postawić na lepszy atak, kosztem słabszej obrony... A może odwrotnie - skupić się na obronie i przy wysokich skillach zbiórek liczyć, że z większej ilości akcji coś i tak wpadnie...
No i jeszcze jedno:poza centrami, fajnie by było, gdyby się okazało, ze mamy dwóch przyzwoitych rozgrywających, którzy też mają skill co najmniej respectable. Jeśli chodzi o SF, to tu jest najmniejszy wybór. Mój staruch jest całkiem niezły na pierwszy rzut oka, wg DMI sprzed treningu czwarty w Polsce, ale nie powala mnie ocena jego dokonań w moich meczach... Z tej trójki lepszej od niego, tylko jeden jest młody, jeden siła wieku, jeden tuż przed 30... No i nie wiem, jakie mają skille. Wysłałem trochę maili, wróciły chyba tylko ze dwa z odpowiedziami...