בכל אופן, המס יהיה 10 אחוז על כל דולר מעל ה25 מיליון, אז אני לא רואה איך זה יפגע בצורה רצינית בטאנקינג, קבוצות שיש להם מעל 25 מיליון יאבדו מהאולסטאר 10 אחוז ממה שיש להם מעל, כלומר קבוצה שיש לה 30 מיליון נגיד תאבד בשבוע הראשון 500 אלף, בשבוע השני 450 אלף, בשבוע השלישי פחות וכו'.. עד שתגיע ל25 מיליון, זה יגרום לעוד כסף לזרום לשוק השחקנים בעיקר, כי אני מניח שכל מי שיש לו סכומים כאלו של כסף כבר מזמן בנה את האולם המלא שהוא רוצה.
העלו את רצפת השכר מה שיפגע עוד יותר באופציה לעשות טאנקינג, ומזל שעשו את זה העונה ולא בעונה שעברה, כי עונה שעברה ביצעתי טאנקינג חביב בליגת העל (אם כי אני חייב לומר שיחסית לא הרווחתי כזה הרבה)..
מוסיפים 50 אחוז למענק עלייה, וזה נהדר לדעתי, בעיקר כי עם 300 אלף דולר שקבוצה קיבלה היום כשעולה מליגה 3 לליגה 2 אי אפשר לעשות כלום, ועם מיליון דולר שקבוצה מקבלת כשעולה מליגה 2 לליגת העל אפשר להביא שחקן נחמד, וזהו. ככה שזה בהחלט צעד בכיוון הנכון, אני הייתי בעד אפילו להכפיל את הסכומים המקוריים.
הקטע עם קירוב קו השלוש, אמור להוסיף שלשות במשחק ולכאורה יהיה חיובי מאוד לנבחרת שלנו, שהעונה מאבדת גבוהים טובים ומגיעים גארדים טובים, זה ייתן לנו אופציה להשתמש יותר במשחק החוצה.