Kdybych to řídil já, hrajeme v tom zápase jinak ;-) Samozřejmě, že si to řídí pepan, ale to neznamená, že se o plánech na zápasy nemůže vést diskuze, nemůžeme argumentovat pro nebo proti nějaké variantě a je pak jen na něm, co si z toho vezme a jak to nakonec postaví.
Myslím, že jsi hodně nepochopil ten příspěvek. Možná by sis měl zřídit přístup na externí forum a pochopil by si. Před každým zápasem napíše pepan nějaké info k zápasů a plánům, někdy i variantním, co v zápase budeme hrát a očekává naše náměty a připomínky, za celou sezonu kromě pepana v tom vlákně jsou příspěvky ode mne - 14 , flumpinky - 3, Lukainose - 3, vajnse - 2, Maxsona - 1.
Celé, co jsem chtěl říct, že tenhle zápas se dal (možná spíše měl) vyhrát. Já nějaké indicie z rychlíku dal, dokonce si z toho něco i vzal a upravil částečně nastavení na zápas, bohužel ne příliš šťastně - nastaly 2 volby, které zápas velmi negativně ovlivnily v náš neprospěch. Zona 2-3 a Antonín na SF pro Motion. Víc hlav více ví, kdyby se včas zapojilo do diskuze více lidí, věřím, že by nastavení nakonec bylo jiné. Ani já v těch svých příspěvcích striktně proti 2 klíčovým věcem nevystoupil. Pouze jsem doporučoval Hurdu na SF a každopádně ne Antonína na 1.SF, ale už jsem nepsal, že by neměl být ani 2.SF. Co se týče 2-3 zony, o té jsem vyjádil pochybnosti, ale nevyjádřil jsem se striktně proti ní, dnes už bych asi napsal nikdy více, zejména pokud se hraje na nízké úsilí. Plus jsem se vyjádil v tom smyslu, že pro 2-3 zonu bych určitě nedával Hurdu na SF.
Kdybyste se věcně zapojili do diskuze, myslím, že by to bylo mnohem přínosnější, než zbytečné příspěvky typu, který si teď zase vykouzlil. A kdyby se zapojili aktivněji jiní, mohl bych si i já více užít zaslouženého odpočinku a neměl pocit, že je potřeba se k těm věcem tímto způsobem vyjadřovat.