Trochę przesadziłeś z tym samouwielbieniem, bo większość postów była z działu czik cziak on de najt, a nie merytoryczna dyskusja.
Prawdopodobnie forumowicze woleli takie posty. Ja nie chciałem się mieszać i im przeszkadzać swoimi merytorycznymi postami ;-)
A zainteresować można w każdy sposób. Skoro ma być to czik cziak - niech będzie i czik cziak. Ja jestem otwarty na każdą koncepcję.
Samouwielbienie to przesadzone słowo - ot po prostu chciałem się pochwalić. Ponieważ bardzo wiele osób krytykowało otoczkę w wątkach meczowych, wręcz były posty, że olałem kadrę, to chciałem się po prostu wytłumaczyć. I zwrócić uwagę, że może jednak aż tak strasznie fatalnie, w porównaniu z dwiema kadencjami wstecz, chyba jednak nie było.
Ja wiem, że to takie nie polskie, żeby się chwalić, w naszej kulturze i mentalności bardziej zakorzeniony jest defetyzm i narzekanie. Ale może warto, żeby od czasu do czasu, powiało odrobiną optymizmu. Niektórzy szklankę pełną na 90% widzą jako pustą na 10% a niektórzy pustą na 90% widzą jako pełną na 10% ;-)