Bom preimenoval nitko v "prodam več igralcev"

Po precej sezonah ugotavljam, da mi je BB začel počasi presedati, sicer se še nisem odločil, če bom čisto prenehal z igranjem, a rezultat moje slabe volje današnjega jutra je, da je 5 igralcev na trgu.
1) Frederic Mougin
(28667704), izkušen 35 letni igralec, ki je večino kariere odigral na poziciji krila, na stara leta pa je prešel na OI. Kot zunanji igralec zna biti še vedno uporaben, morda je malenkost nagnjen h kakšni osebni napaki več (ali pa je bila to le posledica padca obrambnih skillov), cena pa ni pretirana, ker lahko zlahka odigra še kakšno solidno sezono.
Plača: 18 113
Cena: 200.0002) Dušan Šust
(34155083), Slovaški reprezentant je postal kot član Blue Jacketsov, kjer se je igralsko izpopolnil. S prodajo sem na žalost odlašal, saj je bil še pred mojim enotedenskim dopustom prejšnji teden po oceni BBja vreden med 4,5 in 6 milijoni, sedaj pa je kar je, a me zna to koštati. Je solidno razvit igralec, napadalno pod košem sicer ne, a je na drugih področjih dovolj dober, morda je le plača malo previsoka. Ne dela rad osebnih napak. Ocenite ga sami, vendar upam, da si z njim vsaj ne bom naredil minusa.
Plača: 113 363
Cena: 3.500.0003) Henrik Ramuta
(43798371), 19 letni igralec, letos izbran na draftu. Ni popolnoma nič posebnega, a ima potencial superzvezdnik, tako da sem ga raje dal na trg kot pa odpustil, če ga bo kdo slučajno porabil.
Plača: 3 050
Cena: 1.0004) Rudolf Holecz
(34026482), srednje izkušen 30 letnik, odličen zlasti v napadu, sploh pri zunanjih taktikah. Meni zelo všečen igralec in čeprav BB trg meni drugače, bi bil zanj pripravljen odšteti isto ceno še enkrat (2,5 miljona). Morda obrambno malenkost zaostaja, a v nižjih ligah, sploh 2., zna biti kar pošasten in tudi plača ni visoka.
Plača: 42 692
Cena: 2.000.0005) Ardis Apsis
(31190394), zelo izkušen 33 letni center, ki je v Postojni preživel praktično vso kariero. Plača ni previsoka, je tipičen enodimenzionalen center, a zunanji skilli tudi niso tako slabi, da bi recimo kot po tekočem traku izgubljal žoge ali pa kaj podobnega. Ima še vse skille (ni doživel še padca), s ceno pa se strinjam z BBjem.
Plača: 57 135
Cena: 675.000Navali narode