Já bych se klidně zapojil, pravidelně si příspěvky k sestavám čtu. Nikdy jsem nic podnětného do diskuze nepřidal a je to jenom z toho důvodu, že taktikám prostě nerozumím. Jasně už jsem třeba pochopil jak funguje Patient. Celkově nemám zkušenosti jak fungují taktiky na takové úrovni. Já ve 3. lize můžu zahrát cokoli, může se to pak tvářit že to funguje, ale v NT jsou zápasy o 10 levelů výše, takže moje poznatky jsou k ničemu.
Navíc třeba mně logicky vychází, že zóna co zvolil je v pořádku. Snaží se posílit obranu pod košem, když soupeř hraje LI nebo LP. Chápu, že to v reálu asi funguje špatně. Pak by ale někdo měl kompletně přepsat manuál a hlavně předělat taktiky. Teoreticky pokud chci zastavit soupeřův hodně silný útok pod košem zvolím zónu. Pokud by taktika fungovala správně, když udělám lepší obranu měl bych ho pod košem zastavit a měl by mít nižší úspěšnost střelby z pod koše...
Nevím jako nechci na všechno nadávat, ale třeba hráč 185 cm hrající na C, tak ten by si v reálném zápase vůbec nešrktl a může mít skilly bůh ví jak suprový na C, prostě má nedostatek ve výšce. Tohle je jedna z věcí, která mi na hře taky hodně vadí. Jsem zabrousil už hodně obecně.
Myslím, že je dobře když se rozhoduje sám za sebe. Dělá chyby, určitě si Pepan rád nechá poradit. Ale jak jsi napsal jediný kdo přispívá k taktice seš ty, občas flumpinka nebo Lukainos.
Last edited by vajns at 4/20/2016 11:36:15 AM