Ima. BuzzerControl ima takvu opciju za treninge!
ima, ali mislim da nije sasvim tachno... prvo, bc nema uvid u pochetni podskil igracha (koji postoji i pre nego shto se instalira bc)...
drugo, zato shto nije potpuno otkriven endzin za rachunanje treninga, pa se vecina stvari kod treninga je odlika iskustva pojedinaca, a ne apsolutno tachnih podataka...
trece, shto sam apsolutno ubedjen (od ove sezone) da veliku ulogu u treningu ima i taj famozni random... primera radi, ove sezone sam 6 nedelja konstantno trenirao 1na1, a jedan igrach (pjanovic) je dobio podizanje skila prodornosti ovim redom: prvo za 2 nedelje, pa za nedelju dana, pa za 3 nedelje (dobijao je uvek pun trening)... dakle, ogromna je razlika izmedju 1 nedelje i 3 nedelje i matematichki je nemoguce da, ako igrach sa punim treningom, u toku jedne iste sezone, sa potpuno istim trenerom, dobija isti procenat na treningu, i da se skil podize u rasponu od 1 do 3 nedelje... razlika od 2 nedelje moze da se pokaze kad se recimo skil dize na svakih 4 do 6 nedelja (mada je i to jako diskutabilno), ali za skila koji se podize prosechno za 2 nedelje, a da bude raspon od 1 do 3...
dakle, nisam siguran da je trening jednostavan, konstantan za jednog igracha, u istoj sezoni, sa punom minutazom, sa istim trenerom... mislim da random ima svoju odredjenu ulogu (tipa, minimalan napredak za skil je 30%, a maksimalan 40%, recimo)