(15076) - програли з великою різницею, хоча по ходу матчу скорочували розрив до мінімуму, але це не в рахунок :(
програли в першу чергу за рахунок невірного типу захисту. їзраїльтяни нас перехитрили :( хоча граючи б персоналку, думаю, їх Великі зробили ще би більше підбирань та набрали би більше очок.
також можна сказати, що гру зробив 1 їх гравець - Петраков.
в нападі, здається, майже все виходило, хоча малувато трьошок закинули Горностаєв і Веремко. ну і порадував Філіпченко, який разом із Кармалітою стали найкращими гравцями нашої збірної.
були докори мені від інших менеджерів, мол чому я не поставив Буріменка в основу... скажу одне, в аналогічній ситуації я зробив те ж саме, тобто виставив Філіпченка, а не Буріка. навіть глянути на гру Рябова, який має однакову форму з Буріменко та майже однакові скіли... так, зробив він 20 підбирань, але що ж він зробив в нападі? - 1 точний з 8 кидків... вважаю, що Бурік аналогічно зіграв би на місці Центрового. а що зробив Філіпченко в 9-ій формі? - за меншу награну кількість хвилин він набрав 21 очко (не хило так як для Ц, неправда?), зробив 14 підбирань та, вважаю, відіграв в захисті краще ніж Рябов. бо хоч і грали ми зонально, а не персонально, та все ж МФ суперника набрав більше очок, ніж їх Ц. при чому з/п Ц перевищує з/п МФ майже у 2 рази.
це все таке...
соррі за невірну тактику в захисті. ну і ще раз, повторюсь, різниця рахунку не відповідає дійсності. мало бути менше...
дякую за апи збірників і за бажання тримати їх у хорошій формі. наступного разу вийде.
чекаємо наступних суперників...
до речі, хтось знає, коли календар решти матчів з'явиться? 
Last edited by Nemos at 5/10/2011 3:56:55 AM