BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok
This Post:
11
240885.542 in reply to 240885.1
Date: 11/17/2013 3:50:57 PM
Overall Posts Rated:
335335
Παρουσιαζουμε την εθνικη του μελλοντος αυριο στο φιλικο παιχνιδι με τα αδερφια μας τους Κυπριους..απο την αρχη της εκλογης μου ειχα αναφερει οτι θελω να εχει συνεχεια - ομαλη ροη η εθνικη και οτι θα δωσουμε βαση στην επομενη γενια..υστερα απο τα ευχαριστηρια μνμτ με τους διεθνεις που μας εκπροσωπησαν την περασμενη σεζον..πρεπει να δωσουμε κινητρο σε μερικους μανατζερς να συνεχισουν την πολυ καλη δουλεια που εχουν κανει μεχρι τωρα!!γτ αν θελετε την γνωμη μου..υπαρχει ελπιδα να αλλαξουμε σελιδα..και το λεω αυτο παιρνοντας μια γευση απο την φετινη διοργανωση που μας αποκλεισε το προγραμμα και καμια εθνικη ομαδα..ωστοσο ειναι ακομη λαθος να λεμε σαν Ελλαδα οτι κατεβαινουμε στο ευρωπαικο για να κανοουμε το λιγοτερο μια ηττα..(καμια θα λεμε) αλλα δεν εχει να κανει με την πραγματικοτητα..
ριξαμε στο 0 την διαθεση μας..αλλα ποιος νοιαζετε για τα αποτελεσματα των φιλικων..?
υστερα απο μια μινι συγκεντρωση με τον ταπουτο..καταληξαμε στους
Μιλιωκα,Γκαλιτσιο,Τσαλιγοπουλο,Τσογκα,Κοσταρελο,Γερμανακο,Τσαλαβουτα,Κατσιουλα,Χατζηδακη,Λισσαριδη,Μαλτεζακη,Καλογεριδη,Σαγιοναριδη και Γριπαρη!!
ειναι ροστερ αντερ 25..οποτε χωραει για ηγετικο ρολο και ο Γεροθοδορος ο οποιος συνεχιζει την προπονηση με τον νεο του προπονητη κανονηκοτατα!!
μιλαμε για σκιλατο ροστερ..καθως οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν και στο ροστερ της επομενης σεζον με την εθνικη!!..ας χειροκροτησουμε λοιπον τους νεαρους που αγωνιζονται ειτε σε υπερχρεωμενη ομαδα,ειτε σε νωρις υποβιβασμενη!!

From: Getho

This Post:
11
240885.543 in reply to 240885.542
Date: 11/17/2013 4:51:48 PM
Overall Posts Rated:
162162
κλαπ κλαπ κλαπ.. :Ρ

This Post:
11
240885.544 in reply to 240885.542
Date: 11/18/2013 1:51:29 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
σου αρεσαν ρε θηριο??:))ορισμενοι απο αυτους ειναι φοβερα προτζεκτ!!και το βασικοτερο ειναι οτι κατοπιν επικοινωνιας τα παιδια ενδιαφερονται να συνεχισουν την προπονηση!ακομα και εκτος θεσης!ενα μπραβο απο εμενα στους μανατζερ για την πολυ καλη δουλεια που κανουν και φυσικα μπραβο και στον εθνικο κοουτς που τολμαει την ανανεωση!

This Post:
33
240885.545 in reply to 240885.542
Date: 11/18/2013 4:44:46 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ευχαριστώ τον προπονητή της Εθνικής,παζίνοκ αλλά και τον βοηθο του ταπουτο για την ευκαιρία που δόθηκε στον Τσόγκα να δείξει την αξία του.Ήταν μια αναγνώριση για την προπόνηση που του χω κάνει καθώς παρότι το παιδί ακόμα θέλει δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει τον συμπεριλάβατε στην ομάδα γι αυτό το φιλικό.Πιστεύω έδειξε κάποια καλά στοιχεία με μια καλή εμφάνιση..αν και χρειάστηκε ο τραυματισμός του Γερμανάκου για να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μας έβγαλε ασπροπρόσωπους θέλω να πιστεύω.Η προπόνηση του συνεχίζεται κανονικά με μοναδικό στόχο την κλήση του στην εθνικη και για την κανονική σεζόν όταν θα ναι έτοιμος να βοηθήσει ακόμα κι αν αυτό συμβεί στα 30 του!!
Ευχαριστώ και πάλι για την αναγνώριση..καλή συνέχεια στη θητεία σας (καλή 2η σεζόν..) ακόμα πιο επιτυχημένη απο την εως τώρα πορεία εύχομαι..κανετε καλή δουλειά συνεχίστε!!

This Post:
00
240885.546 in reply to 240885.545
Date: 11/18/2013 6:41:01 PM
Overall Posts Rated:
335335
και εμεις ευχαριστουμε για τον ζηλο σου στην καλη προπονηση και στην δημιουργια ετουτου σταρ!!
ειναι απο τις ελπιδες μας..και απο τα ατομα που πιστευω οτι μπορουν να βοηθησουν απο του χρονου κιολας!!
~ειναι αλλιως να εχω τον τσογκα στην εθνικη και να σου στελνω οτι τον θελω σε καλη κατασταση για το ανερχομενο παιχνιδι..και να το αναλυουμε σε 2,5 σελιδες :P ..και αλλιως να το στελνω στον μανατζερ του παπαπετρου ας πουμε και να μου λεει ενα ξερο i will try~
για μενα ο τσογκας ειναι ο νεος σιδηροπουλος (οχι οτι αποσυρθηκε βεβαια)

Η προπόνηση του συνεχίζεται κανονικά με μοναδικό στόχο την κλήση του στην εθνικη και για την κανονική σεζόν όταν θα ναι έτοιμος να βοηθήσει ακόμα κι αν αυτό συμβεί στα 30 του!!

να και κατι κοινο τους :P

This Post:
00
240885.547 in reply to 240885.545
Date: 11/18/2013 6:59:12 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Συγχαρητήρια johnny! Μεγάλη παιχτούρα ο Τσόγκας!
Και μπράβο στον κόουτς που δικαιώνει κάποια παιδιά που το αξίζουν!

This Post:
00
240885.548 in reply to 240885.545
Date: 11/19/2013 1:46:07 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Ευχαριστώ τον προπονητή της Εθνικής,παζίνοκ αλλά και τον βοηθο του ταπουτο για την ευκαιρία που δόθηκε στον Τσόγκα να δείξει την αξία του.Ήταν μια αναγνώριση για την προπόνηση που του χω κάνει καθώς παρότι το παιδί ακόμα θέλει δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει τον συμπεριλάβατε στην ομάδα γι αυτό το φιλικό.Πιστεύω έδειξε κάποια καλά στοιχεία με μια καλή εμφάνιση..αν και χρειάστηκε ο τραυματισμός του Γερμανάκου για να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μας έβγαλε ασπροπρόσωπους θέλω να πιστεύω.Η προπόνηση του συνεχίζεται κανονικά με μοναδικό στόχο την κλήση του στην εθνικη και για την κανονική σεζόν όταν θα ναι έτοιμος να βοηθήσει ακόμα κι αν αυτό συμβεί στα 30 του!!
Ευχαριστώ και πάλι για την αναγνώριση..καλή συνέχεια στη θητεία σας (καλή 2η σεζόν..) ακόμα πιο επιτυχημένη απο την εως τώρα πορεία εύχομαι..κανετε καλή δουλειά συνεχίστε!!

με προλαβε ο παζινοκ..τα συγχαρηκια για εσενα και οσους βοηθουν την προσπαθεια μας με την προπονηση...αν και προσωπικα τον πιστευω σαν δυαρι:))θα δουμε θα μιλησω με τον παζινοκ και θα σε ενημερωσω μεσα στην εβδομαδα

This Post:
00
240885.549 in reply to 240885.546
Date: 11/19/2013 7:57:15 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!
Ο Τσόγκας είναι ότι έχω κανει στο παιχνίδι ουσιαστικά και σκοπεύω να τον κρατήσω για πάντα..!!
Μακάρι να μπορεσει να βοηθήσει και απο του χρόνου.Εγω θα κάνω τα πάντα γι αυτό!
Και μένα μου θυμίζει την περιπτωση του Στέλιου με το Σιδηρό έχουμε ενα παρόμοιο κόλλημα μπορώ να πω :Ρ
Τώρα να καταφέρει να τον φτάσει και αν γίνεται να τον ξεπεράσει είναι κάτι που θέλουμε όλοι μας (δεν ξέρω για το Στέλιο :Ρ) αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει και κυρίως ποτε.Εγω θα τον προπονώ μέχρι να καπάρει κάθε βδομάδα σε ότι σκιλλ μου πείτε πάντως για να τον ολοκληρώσω σαν παίκτη

This Post:
00
240885.550 in reply to 240885.547
Date: 11/19/2013 7:59:13 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ευχαριστώ πολύ..!!
Εσυ είχες την ευκαιρία και να τον αντιμετωπίσεις πέρσι
Πραγματικά μπράβο στο προπονητικό τιμ για τη δουλειά του!!!

This Post:
00
240885.551 in reply to 240885.548
Date: 11/19/2013 8:01:28 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Περιμένω πρόγραμμα προπόνησης οταν μπορεσεις
Αποφασίστε και πείτε μου αν θα γίνει κομπε ή λεμπρον το παιδί :Ρ