prijatelju, ako se dobro sjećam ti si se kandidirao samo kako ne bi pobijedio choda.. pa ako je tako, očito da osjećaš neko neprijateljstvo ili ljubomoru naspram njega.. kako god, ovo nije mjesto da liječiš svoje frustracije i pišeš "rekao sam vam ja da ne treba tako".. ako imaš nešto protiv chode, riješi to s njim privatno a ne ovdje gdje to nema veze s temom. ako imaš kakav konstruktivan savjet, piši, ali samo čekati da choda kiksa kako bi ga ti napao je ne samo jadno nego i totalno dječje ponašanje..
da se razumijemo, kratko sam u buzzeru i ne znam većinu ljudi ovdje, ali nakon situacije koja se desila sa starostom, trebao je netko iskusan primiti reprezentaciju.. a ja iskreno ne vidim iskusnijeg i kvalitetnijeg managera od chode.. eventualno bi ray dobio moj glas jer se stvarno pokazao vrhunskim managerom, pogotovo sa u21 reprezantacijom..
isto tako, nisam dovoljno iskusan da bi ovdje pisao neke taktičke savjete, ali kad već čitam ovaj forum onda želim na njemu čitati o reprezantaciji, a ne tvoje pljuvanje po chodi i izigravanje generala poslije bitke.. a mislim da tako misli i većina ostalih.. smiri se i prekini se ponašati kao dijete, i ako ti je stalo do reprezentacije pokušaj pomoći nekim konstruktivnim savjetom, a ne koristiti ju kao poligon za pljuvanje chode..
da se razumijemo, chodu ne znam ni osobno ni preko buzzera, i iskreno mi se nije svidjelo kako je prije utakmice napisao da smo duplo bolji i da očekuje gaženje a onda popušimo.. niti mi je cilj uvlačiti mu se kako bi moji igrači igrali u repki jer takve igrače nemam.. ali, stvarno mi je glupo gledati tvoje postove koji niti su konstruktivni niti imaju veze s vezom.. takve postove može pisati bilo tko tko se prvi put logirao na buzzer, mislim na količinu znanja koja je u postovima iznesena.. eto, nije ništa osobno, ali lagano mi je pun k ekipe koja izigrava generale poslije bitke.. :)
toliko od mene.. pozdrav, a repki želim svu sreću dalje!