BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.544 in reply to 254065.542
Date: 1/17/2015 8:43:26 AM
Overall Posts Rated:
310310

!!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!! !!!JÁTÉK!!!

Tippelj mi lesz Gila/Il Perseguitati/DonQuijote/Il tempo di spirito vecchi/ReMix/kitudjamivoltmég következő neve:

1. Mi más? Istenkirálycsászárőfelségeszupersztárőexcellenciája. Ez már rég kijár neki.
2. Münchausen báró, mert van önkritikája.
3. Innocentemente calunniato, mert imádja az olasz neveket.
4. Valami más. De az biztos, hogy vicces lesz.

Fődíj az nincs. Sőt semmilyen díj nincs. De ha eltalálod, talán nem leszel kioktatva.

Last edited by LA-Charlie50 at 1/17/2015 8:44:42 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.545 in reply to 254065.542
Date: 1/17/2015 8:51:19 AM
Overall Posts Rated:
350350
Te menj orvoshoz, kétszínűség királya! Sosem feledem el azt a gyalázatos és undorító hozzáállásodat, ahogy egyes farm csapattokhoz viszonyultál scoutként 18-19. szezon környékén és még miattad ment el innen 3 akkor még aktív pénzzel teli farm!
Le se s...rtad a játékosaikat, még azt se mondtad az akkori kapnak (Ww), hogy nézze me őket. Végül hozzám jöttek sírni, "amíg dzsevasz itt játszik ők sosem fognak edzeni az u21/nak vagy NT-nek!" Ez szerinted a korrektséged mintapéldája???
Muhaha......

Ki mondta h jobban értek szakmai kérdesekhez, mint akárki más itt, pl, te? Csak azt mondom ha kikapsz így -27-tel az súlyos kudarc és szégyen.
1. bocsánatot kérsz és lemondasz
2. a jövőben meg elfelejtik ezt a rossz taktikát,mint a b. vegyes

És igen! a közösen becsmérelt 2-3 is lehet, hogy jobb lett volna adott szituban noha en bloc nem sokra tartom én sem meg te sem!

A nevelős hazugságaidra meg csak annyit ki indított el a mostani centergenerációt az NT- kertében? Leszkoven, Aczél Dániel, Klárik, Paulik, Tham, Csongvai, Sultz , Nemesi.. sorolhatnám még az ex u21-ket is!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 8:55:36 AM

This Post:
00
254065.546 in reply to 254065.544
Date: 1/17/2015 8:55:36 AM
Overall Posts Rated:
411411
Hohó el is felejtettem, Kusti11 is egy ilyen szar mentor mentoráltja mint amilyen én vagyok. Lássuk csak, jelenleg hol tanyázik? Jaaaa ligás csapat. Mentoráltak száma akik ligába jutottak 2.! Mentoráltak száma akik a 2. osztályba meghatározóak 4-5 már a számát se tudom. Tényleg béna vagyok. Egy Daciaval eljutottam a Hondák között a 8 közé, tényleg béna vagyok. De én csináltam itt dolgokat. Letettem az asztalra dolgokat. Az kritizáljon, aki tett le bármit az asztalra az elmúlt 10 szezonban. Tőlük jó szívvel fogadom. És üzenem az Istennek, hogy az vesse a másikra az első követ, aki még nem vétkezett. Akinek a szemében gerenda van, az ne hánytorgassa a másik szemébe a szálkát.

This Post:
00
254065.547 in reply to 254065.543
Date: 1/17/2015 9:04:53 AM
Overall Posts Rated:
310310
El lett magyarázva. A 2-3 zóna tuti bukta lett volna. Gólkülönbség nem számít egyenes kiesésnél. Tehát ha van egy taktika, amit nem ismerünk (ezáltal halvány, akár csak 1 %-nyi esély a győzelemre), akkor az a jó döntés. Az 1% több, mint a 0%. Sőt a 0,001% is több. Bár ezt nyilván nem érted, mert eddig sem fogtad fel.
De fordítsuk meg. Te mikor ismered el, hogy hibáztál anno? Mert minden egyes alkalommal csak a szerecsenmosdatás megy. Most is egyből az a reakciód, hogy ne vájkáljunk a múltban. Miért is? Mert nem tudod megmagyarázni? Ráadásul miért ne vájkáljunk a múltban, ha mindig te hozod fel, hogy bezzeg te mit értél el? Ha már felhozod, vállald is. Ha akkor érvényes volt az, hogy "pechünk volt", meg "nálunk erősebb csapat", akkor most is legyen érvényes. Hozzáteszem te a saját idődet elemezve erős csapatok közé soroltad Angliát, Szingapúrt, Uruguayt, Perut. De persze a mostani török az nem elég erős, mi?

Én sosem mondtam olyat, hogy bárkinél jobban ismerem a játékot!

Ebben biztos vagy? És ha adok linket olyan hozzászólásodra, amiben azt írod, hogy neked több tudásod és tapasztalatod van, mint itt mindenkinek együtt? Akkor elismered, hogy hazudtál?

Last edited by LA-Charlie50 at 1/17/2015 9:06:30 AM

Don't feed the troll
Message deleted
This Post:
00
254065.549 in reply to 254065.547
Date: 1/17/2015 9:17:57 AM
Overall Posts Rated:
350350
El lett magyarázva, hogy MINDEN tuti bukta lett volna (2-3 is, b. vegyes, 1-1 is, a több baromságról:1-3-1, 3-2 nem is szólva) Ha összefossuk magunkat az is bukta... DE akkor sem állunk neki ÉLES TÉTmeccsen (az év meccse nekünk) olyat védekezni, amiről deklaráltan nem volt előtte semmi fogalmunk sem!
Ezt papolom 1 hete. Mi nem érthető? Te miért nem mész és kísérletezel bajnokin? Ugye-bugye? Mert fontos a tuti, mert azzal eredményt is hozhatsz! Így vagyunk ezzel itt jó sokan.
És ha már lett is volna infónk róla, mit érünk KisPesta csapatának b. vegyes elemzésével ha az u21 más szint,más skill összetétel más skill szerkezet?

Na,majd este belinkelem mai meccsem, kivesézheted a Quahog elleni b. vegyes+ gyp mecset oda-vissza! De azzal is mit ér az u21? Kb semmit... Nem is ez baj, hanem az, hogy senki sem szert kockáztatni élesben totál ismeretlen taktikával, mert az eleve bukás 99,98%-ban

A múltat azért hagyjuk már végre,mert személyeskedéssé fog fajulni. Azt nagyon nem akarom.. Gondolom te sem

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 9:20:15 AM

This Post:
00
254065.550 in reply to 254065.549
Date: 1/17/2015 9:23:00 AM
Overall Posts Rated:
310310
De ha minden bukta, akkor miért baj, hogy kísérleteztünk? Miért baj, hogy legalább van infónk? Miért baj, hogy most szereztünk infót és nem akkor, amikor számít a gólkülönbség? Miért baj neked minden, ami kicsit is a fejlődést, a jobb jövőt szolgálhatja?
Miért nem kísérletezek bajnokin? Megtettem, amikor még érdekelt az eredmény. Amióta csak nevelek, azóta kb tökmindegy, mit megyek.
Ja és kösz, hogy megint ellentmondasz magadnak, leírod, hogy nem tudunk máshonnan tapasztalatot szerezni, csak u21 meccsen. Na akkor melyik meccsen is kéne ezt a tapasztalatot megszerezni? Olyan meccsen, amikor számít, hogy mennyivel nyerünk, vagy olyan meccsen, amikor tökmindegy?
Hagynám én a múltat, de hát mindig te hozod fel. Csak ilyenkor hagynád, amikor nem tudsz már mit felelni.
És hogy is van azzal, hogy te sosem mondtad, hogy okosabb vagy mindenkinél? Mondtál ilyet, vagy nem? Ha most azt mondod, hogy nem mondtál ilyet és én bebizonyítom, hogy igen, akkor elismered, hogy hazudtál?

Továbbá ha mutatok olyan hsz-t tőled, ahol épp azt fejtegeted, hogy jó dolog kipróbálni egy ránézésre rossz taktikát, hátha bejön (egyébként bejött), akkor arra mi lesz a válaszod? Továbbra is azt mondod majd, hogy ilyet nem szabad? De akkor régen miért mondtad?

Last edited by LA-Charlie50 at 1/17/2015 9:27:01 AM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.551 in reply to 254065.550
Date: 1/17/2015 9:40:22 AM
Overall Posts Rated:
350350
Azért baj, mert kísérletezni nem olyan meccsen kezdenek, ami az év meccse! Ld mi lett Bukarestben ominózus 0-3-kor...
Új hátvéd,öngólpassz és nagy bukta...
Az nem baj, ha van infónk, csak ne az év meccse legyen terep a kísérletre. Ezért kéne középcsapat ellen megnézni előtte.
Kizárt, hogy ne tudnánk max közeli győzelmet hozni pl egy norvég ellen b. vegyessel vagy bármely középcsapat ellen.
Ez úgy szolgálja fejlődést hogy gyorsan el lesz felejtve,mint taktikai lehetőség! Ezt mondom 1 hete...

Ha múltba megyünk, abból 1500 hsz-es tengeri kígyó fog kerekedni qrvaanyázással, gyökerezéssel, gecizéssel vegyítve. Ezt nem akarom.

Mutass, hol mondtam, hogy én vagyok itt a BB-k álló fölöttes vagy atyaúristen?
Én csak azt mondom, hogy MI NEM VOLT JÓ, MIT KELLETT VOLNA MÁSKÉPP TENNI, JOBBÍTÓ SZÁNDÉKKAL, kultúrember módjára. Mit kapok, hogy gyökér, okádék gecipöcs vagyok, aki még eredményt se képes elérni.
Nos, a 17. szezon óta nem értünk el semmit sem a vigaszágin, pláne 100%-os idényt. Az nektek smafu..
Ezért "bírom" a kétszínűségetek.........

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 9:44:16 AM

This Post:
00
254065.552 in reply to 254065.550
Date: 1/17/2015 9:51:04 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hú, miért nem kísérletezel, ha mindegy az eredmény? És abból le tud szűrni bármit is az u21? Szerintem alma vs körte esete... még úgy is, ha van/volt u21 playád. Az ugyanis nem teljes u21 csapat..

This Post:
00
254065.553 in reply to 254065.545
Date: 1/17/2015 9:52:39 AM
Overall Posts Rated:
411411
Te menj orvoshoz, kétszínűség királya! Sosem feledem el azt a gyalázatos és undorító hozzáállásodat, ahogy egyes farm csapattokhoz viszonyultál scoutként 18-19. szezon környékén és még miattad ment el innen 3 akkor még aktív pénzzel teli farm!

Igen? Na hazug melyik volt ez a 3 farm? 10 meg miattam maradt! Kérdezd meg azt is, mennyi ember hagyta abba miattad a játékot és a fórumozást!

Le se s...rtad a játékosaikat, még azt se mondtad az akkori kapnak (Ww), hogy nézze me őket.

LOL tényeket akarok! Biztos nem jól emlékszem, de mintha alatta már nem scoutoltam volna.(itt most lehet tévedek)

C/PF: 18: blive (160905) 19-20: John the Revelator (160315)
SG/SF: gecsega (160770)
SG: cimi (160427) LA-Peter70 (52066)
PG: Norbi9218 (52004)

És igen! a közösen becsmérelt 2-3 is lehet, hogy jobb lett volna adott szituban noha en bloc nem sokra tartom én sem meg te sem!

Most már csak lehet? Egyre jobb. Ebből látszik újra mekkora nagyágyú vagy. Először 100% most már csak lehet. Aztán majd 2-3 hónap múlva majd jössz, hogy inkább 1:1 kellett volna? LOL Egy jó orvos csodákra képes.

kétszínűség királya

Az te vagy. Én amikor elindultam ezt írtam a kampányomban:

Nem ígérek semmit! A jelenlegi kapitányunk Domi annyira magasra tette a mércét, hogy már ezt tartani is hatalmas eredmény lenne bárkinek is. Nem lenne korrekt azt ígérni, hogy előrébb juthatunk ennél. Természetesen mindent megteszek azért, hogy feljebb jussunk, de nagyon nehéz dolog lesz, nagyon erős csapat és kemény munka kell hozzá. Ez nem csak a stábon, hanem rajtatok nevelőkön is múlik. Annyit tudok ígérni, időt energiát nem fogok sajnálni, hogy minél jobbak legyünk.

Fontos!

Aki ismer, tudja, én kockáztatós típus vagyok. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására. Én nyerni akarok, nem vegetálni, és ha erre lehetőség lesz, mindent megteszek, hogy a maxot hozzam ki a csapatból, és nem a minimum elvárást. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el! Akit ez zavar, kérem ne szavazzon rám!

Megszavaztak, bizalmat kaptam a többiektől. Akkor lettem volna képmutató, ha nem azt csinálom amit ígértem. Én nem hazudozok úgy mint te. Én nem vagyok olyan, hogy egyik nap ezt mondom a másik nap azt mondom. Nem úgy mint te. Én itt építő munkát végeztem az elmúlt szezonokban nem úgy mint te.

És akkor nézzük a listádat!

Leszkoven, Aczél Dániel, Klárik, Paulik, Tham, Csongvai, Sultz , Nemesi..

Klárik: láthatóan tönkretetted a tulaj. Nem mellesleg jó ideje szerinted ki foglalkozik vele? Elárulom, NEM TE!

Nemesi: az ő tulaja is befejezte, alakul a listád. mind miattad fejezte be?

Tham: tudtommal teljes zsákutca. Sose volt használható. jó munka gratulálok hozzá.

Sultz: jééé nem fogod elhinni, ki foglalkozik vele szezonok óta. Elárulom nem te.

Úgy tűnik rég elfelejtetted mekkora viták voltak abból, mennyi játékos ment tönkre miattad a scoutolásod alatt. Akkoriban az a kritika ért téged, hogy nem foglalkozol a tulajokkal, rosszul scoutolod a játékosokat a tulajok szempontjából. Értéktelen játékosokat nem lehetett eladni jó pénzért. Akkoriban próbáltalak védeni, erre sem emlékszel már. Kár volt. Idővel kibújt a szög a zsákból.

This Post:
00
254065.554 in reply to 254065.553
Date: 1/17/2015 9:54:35 AM
Overall Posts Rated:
411411
Felsoroljam én is neked ki azok, akik az NT-be játszottak, és volt közöm hozzájuk vagy így vagy úgy? Én is tudok ám ilyenekkel dobálózni. Csak tudod te már csak 10 szezonnal ezelőtti tettekről tudsz beszélni. Én tudok beszélni mostaniakról is. Te mit csináltál az elmúlt 5 szezonban? A trollkodást ne számold ide. Mondj már egy mentoráltat akit te tanítasz/tanítottál és elért bármit is? Ha már felhoztad ezt a témát. Dicsekedj gyerünk. Mond egy olyan játékost, akit te neveltél, és az NT közelébe jutott? Vagy akit most u21-re vagy NT-re nevelsz? Egy Isten gondolom csomó példát tud majd felhozni. Mikor volt utoljára játékosod u21-ben? Ne kímélj tudni akarom minden apró titkodat. Mondod, ne foglalkozzunk a múlttal, te semmi mást nem tudsz itt felmutatni csak múltat. Nincs jelened, nincs semmid.

Nem hiszem el, hogy nem hiányzik az, ami régen itt volt. Sokan kedveltek, sokan szerettek. Jó hangulat volt, nem voltak ilyen viták. Nem volt trollkodás. Egymást segítettük, és az újakat is. Jó volt scoutolni, segítettük a kapitányokat. Nem volt mocskolódás sárdobálás feszültség keltés. Ha volt is, egy idő után mindig megoldódtak a dolgok vagy így vagy úgy.

Hihetetlen az, hogy meg fogod fel, az, hogy ezek a dolgok megváltoztak sok minden más mellett jó nagy részben a te hibád. Ezzel nem kell egyetértened, szimplán kérdezd meg az aktív fórumozókat. Aki ide téved folyamatosan megírja ezeket neked. Nem hiszem el azt sem, hogy neked jó a jelenlegi megítélésed, és szereted azt, hogy mindenki rühell mint az állat. Ha tényleg, akkor tudom már miért csinálod ezt az egészet. Miért jó a közutálat? Szerinted itt mindenki buta, egyedül te vagy Isten. Valaha leírtad már valakinek, hogy igaza van? Nem. Te tévedhetetlen vagy szerinted. Persze ez Isteni tulajdonság, a kérdés, hogy te tényleg azt hiszed halhatatlan vagy?

Advertisement